- Konu Sahibi EstetikEditor
- #102.281
Evet canım onu da es geçtim salya gelince tutmadı mı endişesi oldu
Hımm gördün mü bak tahmin ettiğim gibi olmuş korkulacak bişey yokmuş sevindim canm
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canım onu da es geçtim salya gelince tutmadı mı endişesi oldu
Kızlar adetim birhafta gecikti ve 4haftalik hamile olduğumuöğrendim çok mutluyum allah herkese nasip etsin dua edin bana 2hafta sonra kalp atisini duyacağım
kanamam yok canım şimdi kesildi sadece rahimi kasmışım ondanAradın mı doktorunu canm varmı hâlâ gelen giden?
kanamam yok canım şimdi kesildi sadece rahimi kasmışım ondan
Önemli değil canım allah razı olsun evet canım Doktorum erkek ona alıştım bi kaç yardımcı da üzerine gelince utandım kaç kişi sediyede tabiri caiz ise ayaklarımı çekiştirdiler gerdiler beni düşün işte gerisini kasılmam çok normalOkudum şimdi ve msjı düzenlemiştim :)) sevindim sorun olmamasına işlem gördüğün için haliyle kasılman da normal ona bağlıymış demek
Çok haklısın canım gerilmen çok normal. Bişey sorucam aşılamadan ne kadar sonra belli olacak sonuç?Önemli değil canım allah razı olsun evet canım Doktorum erkek ona alıştım bi kaç yardımcı da üzerine gelince utandım kaç kişi sediyede tabiri caiz ise ayaklarımı çekiştirdiler gerdiler beni düşün işte gerisini kasılmam çok normal
Zaten her zaman 36 37 gün sürüyormuş adetin şu durumda gecikmen yokmerhaba arkadaşlar yaklaşık 1aydır yazdıklarınızı okuyorum kendimden bişeyler bulmaya çalışıyorum , ben de 2yıldır evliyim kasım ayından bu yana da korunmuyoruz öncesinde kontrol amacıyla doktora gittiğimde yumurtalıklarımın temiz olduğunu,hamile kalmam da bir sıkıntı olmayacağını söylemişti, fakat ben de adet düzensizliği var her ay olurum ama 6 7 gün geçer bu da ortalama 36 37 güne denk gelir (dolayısıyla yumurtlama günümü bilemiyorum) aralık ayında tekrardan başka bir doktora gittiğimde o da herhangi bir sorun olmadığını söyledi hormon testlerim de temiz çıktı fakat ben ocak ayında (sanırım stresten) adet olamadım, sat tarihim 9şubat 2gün önce predictor aldım bu aydan çok umutluydum ama maalesef sonuç negatif çıktı ama hala adet olamadım belirtilerim de yok sizce ne yapmalıyım?tekrardan doktora gitmeli miyim yoksa bu ay da akışına mı bırakmalıyım?
Geçen ki denemem de on dördüncü gün test yapmaya geliceksin dedi o gün ün sabah hasta oldum bu sefer de aynı dedi bakalımÇok haklısın canım gerilmen çok normal. Bişey sorucam aşılamadan ne kadar sonra belli olacak sonuç?
Allah daim etsin eşin ile mutluluğun u canım bi yavru ile taçlandırsın profil fotoğraf ın güzelOkudum şimdi ve msjı düzenlemiştim :)) sevindim sorun olmamasına işlem gördüğün için haliyle kasılman da normal ona bağlıymış demek
Kızlar adetim birhafta gecikti ve 4haftalik hamile olduğumuöğrendim çok mutluyum allah herkese nasip etsin dua edin bana 2hafta sonra kalp atisini duyacağım
Tesekkurler bana igne al demedi ama acaba daha sonrami al dicek korkmuyorum da kendim yapamam doktor yaparsa iyi :)Hic korkma, ben de gecen hafta gittim baktı muayene etti boyutu iyi dedi yumurtanin zaten igneyi al demisti yazmisti alip gitmistim hemsiresine kalcamdan vurdurdu bitti geldim :)
Allah kucagina almayi nasip etsin bizede versin rabbimKızlar adetim birhafta gecikti ve 4haftalik hamile olduğumuöğrendim çok mutluyum allah herkese nasip etsin dua edin bana 2hafta sonra kalp atisini duyacağım
Hadi bakalım hayırlısı.. İki hafta sonra müjde bekliyoruz sendenGeçen ki denemem de on dördüncü gün test yapmaya geliceksin dedi o gün ün sabah hasta oldum bu sefer de aynı dedi bakalım
Tesekkurler bana igne al demedi ama acaba daha sonrami al dicek korkmuyorum da kendim yapamam doktor yaparsa iyi :)
Ay inşallah inşallah Yarabbim nasip etsin dua et canım ne olur :)Hadi bakalım hayırlısı.. İki hafta sonra müjde bekliyoruz senden