- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #3.981
arkadaşlar bende 4 yıllık evliyim ama bebiş yok.klomenle aşılama yapılcak inşallah tutar dualarınızı bekliyorum.allah hayırlısıyla bebişlerime kavuşmayı nasip etsin
iyiyim bebeğim bendede enfeksiyon ve iltihap varmış canım onun için tedavi gördüm geçen hafta ve adetlenmemi bekliyorum şimdi ama hiç belirtim yok 5 gün geçti hala gelmedi bu kırmızılar adetlenince hormon testi yapacak doktorum eşimede spermiyogram testi yapacak ama bekliyorum hala başka zaman istemem adetlenmeyi şimdi istiyorum hormon testim olacak 10 gün önce yaptırdım kan testi ama yoktu gebelik hamile olma olasılığım yoktur herhalde amin tatlım allah hepimize sanada yardım etsin bitanem:saruboceq:alkisalkisalkis
burcucugum canım enfeksiyon iltihap vucudunda bittimi hormon testi niçin hormon degerini ölçmek içinmi yumurtlaman nasıl canım inşaallah ikiz ikiz verir rabbim
merhabalar bende katıldım aranıza.14 aylık evliyim 10 aydır bebek istiyorum bende.allah tüm isteyenlere hayırlısını nasip etsin.
herkese mrb moralleriniz yüksek olsun kendinizi çocuğunuzu olacağına inandırın olmayacağına değil ama hepinizi çok iyi anlıyorum çünkü aynı sürüçten bende geçtim bende her iki yumurtalıkta olmak üzere 10cmlik iki tane çikolata kisti vardı. ameliyat dediler çocugun olmaz dediler.ama ben ameliyat olmadım ameliyat olmadan cocuk oldu çok şükür.herkes mucize dedi o kistelerle hamile kalmama. suan 6 buçuk aylık hamileyim hatta 4 aylık hamıleyken kistlerimi aldırmak zorunda kaldım. çok şükür bebişime birsey olmadı ve kistlerdende kurtuldum.sakın inancınızı kaybetmeyin. moralınızı yuksek tutun. calısmalara aralıksız devam edin. ilişki sonrası uzunca bir müddet uzanın hemen ayaga kalkmayın belinizin altına yastık koyun. özellikle ayaklarınızı bellerinizi ve kalçalrınızı sıcak tutun. ben bunlara dikkat ettim. tabiki allah ta nasip etsin hepinizin allah yardımcısı olsun inşallah herkes bu duyguu tadar.
merhabalar bende katıldım aranıza.14 aylık evliyim 10 aydır bebek istiyorum bende.allah tüm isteyenlere hayırlısını nasip etsin.
canım hoşgeldin :roflol:zannedersem sendin demi özel msj göndermiştim bize gel diye
tatlım bende öyleyim 15 aylık evliyim eşimle evlendiğimizden beri istiyoruz çocuk hiç korunmadık ama zamanı değil herhelde rabbim sınıyor tatlım sabret sende birgün hepimiz hamiş olucaz hamiş göbek resimlerimizi yollayacağız burdan bitanem:icecream:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?