- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #3.961
sperm testinin senin hastalanmanla bağlantısı neki cnm onu anlamadım bis yarın yaptırcz sonucu alıncada hemn ben karşılaştırjm normel sonuçlarla netten buldum normal sperm sonuçlarını valla okumayı hiç sewmm aslında ama artık bu konuda okadr çok okuyorum gözüm kapalı anatırım heralde herşeyi kaydirigubbakcemile3[/QUOTE
adetimin 3.günü gidicem canım ben hormon testi vericem eşimde sperm testi o yüzden aynı gün vericez testlerimizi ama akşam bozdu perhizi eşim baktı gördü hastalanmıyorum ben adam dayanamadı:roflol:adetimdende 4 gün geçti günüm hala hastalanmadım haplardan herhalde
merhaba kıslar uzun bi aradan sonra yine ben :))
kıslar bişi soracaktım, ben bu ay yeniden çocuk tedavisine başladım ve 5 ekimde adetimin 3. günü akşam klomen kullanmaya başladım dr.um öyle dedi ve şuan kullanıyorum sabah-akşam, dr bu ayın 16-17 gibi gel bakalım dedi, bana o tarih çok geç gibi geldi klomenden sonra kontrole ne zaman gidiliyordu tam olarak bilen varmı???
evet yaşanmıyor bebeksiz bende istiyorum artık bebişmerhaba.. Biz 4 senedir uğraşıyoruz banada hep stres yapma kafana takma olmayınca üzülme diyolar ama bunun mümkün olmadığını anlamıyolar.Bu bence mümkün değil heleki etrafındaki herkes şakır şakır çocuk doğuruyorsa off ya yine hamile kaldım dicek kadar kolay hamile kalabiliyosa...Stres en büyük düşmanımız ama artık en yakın arkadaşımız oldu maalesef..herkese hayırlısıyla sağlığıyla dünya güzeli evlatlar nasip olsun inşallah...herkese kolaylıklar..
tecrübeli olan bayanlardan hamile kalma tiyoları istiyorum
inanmıyorum kızlar yaaaa kimse giripte bugün yazmadı bile geberticem sizikötükedihüsonerdesiniz bugün yoksa tek mi kaldım yawwwww
inanmıyorum kızlar yaaaa kimse giripte bugün yazmadı bile geberticem sizikötükedihüsonerdesiniz bugün yoksa tek mi kaldım yawwwww
bende 8 senedir evliyim 6 yasinda kizim var bende 2.cocuk istiyorum 2 sene once siprailimi cikardim 7.8 ay bekledim olmayinca turkiyede tatildeyken doktora gittim kist var dedi doktor ilac kullandim yine olmadi sonra burdaki doktora gittim ameliyat dedi 1 ay once ameliyat oldum aralik randevum var yine bakalim aralik ayina kadar tutacakmi.bakalim bundan sonra ne tedavi uygulayacak doktor.allah herkesin gonlune gore versin allah once annelik duygusunu tatmayanlara nasip etsin.
bir allahın kulu cevap verecek diye beklemeye sinir oluyorum varya kimse yok yine olanlarda görmüyo heralde neyse hoşçakalın
nilseciğim canım ya sıkma canını ben de temizliye başlamadan öncebir allahın kulu cevap verecek diye beklemeye sinir oluyorum varya kimse yok yine olanlarda görmüyo heralde neyse hoşçakalın
nildecim hoşgeldin tatlım nasılsın?
yusuf burcu canım sen nasılsın nasıl gidiyor ben arada bir giriyorum çok takip edemiyorum ilaç falan kullanıyormusunallah yardımcımız olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?