• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalamayanlar buraya.....

kızlar bu ay adetim 5 gün gecikti ve sabahları mide bulantım vr bu ay 2 kere ara kanama geldi bugünde kahverengi kanama geldi ama korkuyrum tahlil yaptırmatya bu tahlilleri aç karnınanmı yapmak lazım

kızlar bu ay adetim 5 gün gecikti ve sabahları mide bulantım vr bu ay 2 kere ara kanama geldi bugünde kahverengi kanama geldi ama korkuyrum tahlil yaptırmatya bu tahlilleri aç karnınanmı yapmak lazım

inşallah hamilesindir tatlım senin sevincini kırmak istemem ama bünyeden bünyeye fark vardır benimde bu ay öyle olmuştu ama gebelik çıkmadı kan testinde kan testini tok karna yaptırdım ben tatlım ama inşaallah hamilesindir.kaydirigubbakcemile2

herkese merhaba,bende yeni katıldım aranıza,ben 4 yıllık evliyim 2 yıldır korunmuyoruz,ben bütün tahlillerimi yaptırdım temiz ama eşimde varikosel (grade I)çıktı,3 doktara muayene oldu hepsi ameliyat dedi,ama doktorlar içimize sinmedi,bakalım en kısa zamanda ameliyat olmayı istiyoruz,ama önce iyi bir doktor bulmamız lazım.Allahım tüm isteyenlere hayırlı evlatlar nasip etsin..

canım hoşgeldin çok geçmiş olsun bu verikosel dediğiniz olay ne oluyo ve gereken tedavi neyse kısa zamanda yaptırın lütfen bizimkiler sebepsiz benimde 1 yıldır olmuyor sorun yok çok şükür ama hayırlısı elbet bir gün olacak umudumuzu kaybetmeyelim lütfen

hoşbulduk teşekkür ederim,varikosel testislerdeki damarların genişleyerek spermlerin yaşamaları için gerekli olan ortamı bozması diyelim kısacası,dr normal yoldan olur demişti ama zor bi ihtimal,her ay umutlanıyoruz ama boşuna.ameliyat olmadan olmayacak anlaşılan,kısmet artık Allah hepimizin yardımcısı olsun..

Çok üzgünüm çoook aynı durum bendede var arkadaşlar çok sıkıldım artık 2 tane düşük yaptım bi sorun yok diır doktorum.2.5 senelik evliyim ve artık bi bebişim olsun çok istiorum.geçen ay yaptım düşük.doktorumun dediği hamile kalıosun ve bu 2 gün sonra sonlanıyor dio anlamıorum neden böyle tiroid de var bende acaba bu bi engelmidir kafam çok karışık arkadaşlar ve çok bumaldımartık

Çok üzgünüm çoook aynı durum bendede var arkadaşlar çok sıkıldım artık 2 tane düşük yaptım bi sorun yok diır doktorum.2.5 senelik evliyim ve artık bi bebişim olsun çok istiorum.geçen ay yaptım düşük.doktorumun dediği hamile kalıosun ve bu 2 gün sonra sonlanıyor dio anlamıorum neden böyle tiroid de var bende acaba bu bi engelmidir kafam çok karışık arkadaşlar ve çok bumaldımartık

canım benim hoşgeldin sende ama tiroidi olanlar kesinlikle doktor kontrolünden geçmeli biliyosun ilaç verip ona göre takip yapıyolar bence tiroidden kaynaklanıyor seviyesi kaç senin bu baş belası tiroidin:gitme:

tatlım 8 gün geçti
hastalanmadım ama ilaçlardanda olabilir test yaptım geçen akşam idrar testi evde yaptım çıkmadı
bilmiyorum kan testi yaptırıcam bakalım yarın

Hadi bakalım hayırlı haberlerini alırız inşallah.benimde hastalanmama daha var ama mide bulantım oluyor.Tabi zor bi ihtimal çünkü psikolojik olabiliyor.Hayırlısı işte

canım hb saol ama kandeğerlerim yüksek aylık tedavilere gidiyorum her ay 1 senedir de gittiğim doktorum var.herşey kontrol altındaaa herşeyim çok normal ama gel gelelim troid sorun iştee ama geçen ay güzeldi sonuçlar.düşmüş dedi doktorum ve o ay hamile kaldım düştü yeniden adet üzerine görmüşüm yaniiii kafam karıştı iyiden iyiye hayırlısı rabbimin taktir ilahisi rabbim herkeze nasip etsin.

geçen ay gittim işte düşmül dedikandeğerler yüksekti çok sürekli doktor kontrolündeyim hem kadın doğum.hemde endoksiholji devam bakalım ne olcak bu ayda çk rahimimde ağrı çeklio yukarı doğru canım çok yanıyor neden bilmiorum ya:teselli:

evet hem kadın doğum doktoruma hemde endeksiloji bölümüne gidiyorum kan değerler çok yüksekti.geçen ay düşmüş dedi ve hamile kaldım ve hamile kaldığımı bilmiordum.üzerine görmüşümm.neyazıkki bu ayda çok rahimimde ağrım var çeklio içim neden bilmiorum yaa canım çk yanıyorrr

Back