• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalamayanlar buraya.....

sperm testinin senin hastalanmanla bağlantısı neki cnm onu anlamadım bis yarın yaptırcz sonucu alıncada hemn ben karşılaştırjm normel sonuçlarla netten buldum normal sperm sonuçlarını valla okumayı hiç sewmm aslında ama artık bu konuda okadr çok okuyorum gözüm kapalı anatırım heralde herşeyi kaydirigubbakcemile3[/QUOTE

adetimin 3.günü gidicem canım ben hormon testi vericem eşimde sperm testi o yüzden aynı gün vericez testlerimizi ama akşam bozdu perhizi eşim baktı gördü hastalanmıyorum ben adam dayanamadı:roflol:adetimdende 4 gün geçti günüm hala hastalanmadım haplardan herhalde

merhaba kıslar uzun bi aradan sonra yine ben :))

kıslar bişi soracaktım, ben bu ay yeniden çocuk tedavisine başladım ve 5 ekimde adetimin 3. günü akşam klomen kullanmaya başladım dr.um öyle dedi ve şuan kullanıyorum sabah-akşam, dr bu ayın 16-17 gibi gel bakalım dedi, bana o tarih çok geç gibi geldi klomenden sonra kontrole ne zaman gidiliyordu tam olarak bilen varmı???

hoşgeldin tatlım seni yeni görüyorum burda ben sorduğun şey hakkında fikir sahibi değilim canım ama eminimki sana bilen arkadaşlarımız yardımcı olacak

mrb arkadaşlar ben yenı üye oldum bezde 6 aydır korunmuyorum fakat bir sonuç alamadık henüz sogan kürünü uyguladım geçen ay bakalım ne olacak dualarınızı bekliyorum

merhaba.. Biz 4 senedir uğraşıyoruz banada hep stres yapma kafana takma olmayınca üzülme diyolar ama bunun mümkün olmadığını anlamıyolar.Bu bence mümkün değil heleki etrafındaki herkes şakır şakır çocuk doğuruyorsa off ya yine hamile kaldım dicek kadar kolay hamile kalabiliyosa...Stres en büyük düşmanımız ama artık en yakın arkadaşımız oldu maalesef..herkese hayırlısıyla sağlığıyla dünya güzeli evlatlar nasip olsun inşallah...herkese kolaylıklar..
evet yaşanmıyor bebeksiz bende istiyorum artık bebiş

tecrübeli olan bayanlardan hamile kalma tiyoları istiyorum

canım yanlış topiktesin aslında bizim ilacımız olsa kendimize süreriz gebe kalamayanlar topiği burası 2 hamişimiz var şimdilik tecrübeli olsak keşkede hem kendimiz hamiş kalsak hemde sana yardımcı olabilsek

kızllarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr alooooooooooooooo yokmu ya kimse yoksunyok nerlerdesin canım inşaallah iyisindir tatlım yoksun gerçekten yaaaaa nilsecim sen nerdesin yaaawwww kaldır artık şu küçük memişlerini yaaaa

inanmıyorum kızlar yaaaa kimse giripte bugün yazmadı bile geberticem sizikötükedihüsonerdesiniz bugün yoksa tek mi kaldım yawwwww

inanmıyorum kızlar yaaaa kimse giripte bugün yazmadı bile geberticem sizikötükedihüsonerdesiniz bugün yoksa tek mi kaldım yawwwww

bende burdayııııım
bakıyom ara ara
bi haftadır yasin okuyom pek vaktim olmuyor
iş ev dua derken öyle sızıyom
asıl öteki küçük memeliler yok hiç ortada :sm_confused::umursamaz:

bende 8 senedir evliyim 6 yasinda kizim var bende 2.cocuk istiyorum 2 sene once siprailimi cikardim 7.8 ay bekledim olmayinca turkiyede tatildeyken doktora gittim kist var dedi doktor ilac kullandim yine olmadi sonra burdaki doktora gittim ameliyat dedi 1 ay once ameliyat oldum aralik randevum var yine bakalim aralik ayina kadar tutacakmi.bakalim bundan sonra ne tedavi uygulayacak doktor.allah herkesin gonlune gore versin allah once annelik duygusunu tatmayanlara nasip etsin.:emir_bebek:

bende 8 senedir evliyim 6 yasinda kizim var bende 2.cocuk istiyorum 2 sene once siprailimi cikardim 7.8 ay bekledim olmayinca turkiyede tatildeyken doktora gittim kist var dedi doktor ilac kullandim yine olmadi sonra burdaki doktora gittim ameliyat dedi 1 ay once ameliyat oldum aralik randevum var yine bakalim aralik ayina kadar tutacakmi.bakalim bundan sonra ne tedavi uygulayacak doktor.allah herkesin gonlune gore versin allah once annelik duygusunu tatmayanlara nasip etsin.:emir_bebek:

inşallah 2. kez anneliği tadarsın.benimde 4 yaşında bi oğlum var.2. çocuk istiyorum.benim biraz riskli bakalım

bir allahın kulu cevap verecek diye beklemeye sinir oluyorum varya kimse yok yine olanlarda görmüyo heralde neyse hoşçakalın

bir allahın kulu cevap verecek diye beklemeye sinir oluyorum varya kimse yok yine olanlarda görmüyo heralde neyse hoşçakalın
nilseciğim canım ya sıkma canını ben de temizliye başlamadan önce
arkadaşlara bakim dedim yazını görünce yazmadan edemedim üzme kendini bak hamiş olucan allahın izni ile hep beraber sevincegiz:emir_bebek:

yusuf burcu canım sen nasılsın nasıl gidiyor ben arada bir giriyorum çok takip edemiyorum ilaç falan kullanıyormusunallah yardımcımız olsun canım

yusuf burcu canım sen nasılsın nasıl gidiyor ben arada bir giriyorum çok takip edemiyorum ilaç falan kullanıyormusunallah yardımcımız olsun canım

iyiyim bebeğim bendede enfeksiyon ve iltihap varmış canım onun için tedavi gördüm geçen hafta ve adetlenmemi bekliyorum şimdi ama hiç belirtim yok 5 gün geçti hala gelmedi bu kırmızılar adetlenince hormon testi yapacak doktorum eşimede spermiyogram testi yapacak ama bekliyorum hala başka zaman istemem adetlenmeyi şimdi istiyorum hormon testim olacak 10 gün önce yaptırdım kan testi ama yoktu gebelik hamile olma olasılığım yoktur herhalde amin tatlım allah hepimize sanada yardım etsin bitanem:Saruboceq:alkisalkisalkis

Back