- Konu Sahibi EstetikEditor
- #3.941
adet düzensizliyi olanlar hiçmi hamile kalamıyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aboooooooooooooooooooo nerdesin sen
Canım en az ve doğru olanı bu 3 gün cinsel perhizden sonra ister özel bir labaratuvara gider ister devlet hastahanesine gider orda ona gerkli malzemeui verirler
Spermlerini verir bir kaç saat sonra sonucu alırsınız
Benim eşim özelde 25 tl gibi bi fiyata yaptırdı 3 saat içinde de sonucu verdiler
Geçmiş olsun canım
Yumoşlar nasıl??
canım banada doktor folikasit verdi eşimdende test istedi özel bi odada verecek testini dikkatli ol eşinle arana fazla kızdırma bu aralar adamı kendi veriyor anlarsın yani
canım benim eşimde yaptıracak bu hafta özelde 60 tl fiyatı sonucuda hemen vericekler bende hormon testi vericem
cnm bana gittiğim özel hastane 100 tel dedi sonuş 1-1.5 saat içinde verilckti çok geldi bise 2 özele daha sordum biri 40 biri 30 dedi 30 olnada yaptırjzda bi fark olurmuki gittiğim hastanede yaptırmassak doktor bi sorun çıkarırmı dersin bi fikir verirsen sewinirim ama ne oljkki yha sonuçta ikisininde sonucu aynı olur ha orda ha burda ne fark eder
selam arkadaşlar ben yeni üye oldum nereye ne yazıcamı bile bilmiyorum:)) umarım güzel vakit geçiririm ve umarım kafamdaki bi çok soruya sizlerin cevaplarıyla yanıt bulurum
bi fark olmaz tabiiki tatlım sonuçta ucuz ıolanına gitsen sana yanlış sonuç vermicekler ya eksik sperm çıkarmayacak ya sana bende hiç araştırmadım gittiğim yere yaptırıcaz sperm testini hastalanabilirsem tabiiki:sinifsinif:
teşekkür ederim cnm ben hasta oolduğum için zate 7 günlük perizde olcz :) bizde özelde adatıpta yaptırcz yumoşlara gelince şimdilik ii dedi klomen verdi işte takibe aldı önümzdeki dalı yine gitjm doktor yaşımı duyunca napjn erkndn çocuğu hayatı yaşamaya bak dio bana ....
Canım 3 ya da 3.5 günlük perhizi doğru kabul ediyorlar
En fazla 5 günlük istiyorlr daha fazlası değil
yine de bir dr danış
Sonuçlarınız yanıltıcı olmasın
aa sen öle demişssin ama bana zate peris fln biişi demediler ben sizden ve netten okudm onu zate napsamki arasammı doktoru kafam karıştı dr bana bişi demedi ama