• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalamayanlar buraya.....

arkadaşlar bende 4 yıllık evliyim ama bebiş yok.klomenle aşılama yapılcak inşallah tutar dualarınızı bekliyorum.allah hayırlısıyla bebişlerime kavuşmayı nasip etsin

amin tatlım inşaallah gelir bebişin sen 1 tane de değil bebişlerim diyorsun kızz allahmı söyletti ne seni çoğul gebelik olucan herhalde dualarımız seninle tatlım senin neden olmadı 4 yıldır tatlım

kızlar günaydın bu ne ya topik kapanacak dünden ber kimsecikler yazmamış alooooooooooo duyan varmı benimafoldumben

günaydın kızlar ben hipotroid hastasıyım ve geçen ay ilaçla adet olabildim 3. gün yapılan hormon testi sonuçlarım;
FSH 5.76
LH 7.10
ESTRADİOL 40.02
PROLAKTİN 29.11 ben küçük bi yerde yaşıyorum ve doktor beni çok aydınlatamadı ankarada ki doktorum PKO başlangıcı demişti bu öyle bişe yok dedi sizce bu değerler normal mi yorum yapabilir misiniz?

iyiyim bebeğim bendede enfeksiyon ve iltihap varmış canım onun için tedavi gördüm geçen hafta ve adetlenmemi bekliyorum şimdi ama hiç belirtim yok 5 gün geçti hala gelmedi bu kırmızılar adetlenince hormon testi yapacak doktorum eşimede spermiyogram testi yapacak ama bekliyorum hala başka zaman istemem adetlenmeyi şimdi istiyorum hormon testim olacak 10 gün önce yaptırdım kan testi ama yoktu gebelik hamile olma olasılığım yoktur herhalde amin tatlım allah hepimize sanada yardım etsin bitanem:saruboceq:alkisalkisalkis

burcucugum canım enfeksiyon iltihap vucudunda bittimi hormon testi niçin hormon degerini ölçmek içinmi yumurtlaman nasıl canım inşaallah ikiz ikiz verir rabbim

burcucugum canım enfeksiyon iltihap vucudunda bittimi hormon testi niçin hormon degerini ölçmek içinmi yumurtlaman nasıl canım inşaallah ikiz ikiz verir rabbim

tatlım idrar yollarımda var iltihap ama hapları kullandığımdan beri sökülüyor iltihap hormon testinine hormon değerlerim normalmi diye bakıcak tatlım sositososito

arkadaşlar eşimin spermogram raporunun sonucunda mikroskopi alında (yoğun aglutinasyon müsin artıkları görüldü ) yasıo ne anlama geldiğini bilen varmı yardımcı olursanz sewinirim netten baktım işime yarr bilgi bulamadm salı doktora gitjm ama merk işte

benimde bebişim olmuyor çikolata kisti var dedı doktor 1 yıl altı olanlara bakamıyoruz dedı şidi 1 yılım doldu 2 ekimde şimdi gıtsem olurmu hiç korunmuyoruz...

--------------------------------------------------------------------------------

günaydın kızlar ben hipotroid hastasıyım ve geçen ay ilaçla adet olabildim 3. gün yapılan hormon testi sonuçlarım;
FSH 5.76
LH 7.10
ESTRADıOL 40.02
PROLAKTıN 29.11 ben küçük bi yerde yaşıyorum ve doktor beni çok aydınlatamadı ankarada ki doktorum PKO başlangıcı demişti bu öyle bişe yok dedi sizce bu değerler normal mi yorum yapabilir misiniz?

kıslarrrr günaydın sabahın kör vakitlerinden beri burdayım ama kimse yok yine nereye kayboldunuz anlamıyorumki bu arada yoksunyok nerdesin sesin soluğun çıkmıyo bi durum yoktur umarım

merhabalar bende katıldım aranıza.14 aylık evliyim 10 aydır bebek istiyorum bende.allah tüm isteyenlere hayırlısını nasip etsin.

herkese mrb moralleriniz yüksek olsun kendinizi çocuğunuzu olacağına inandırın olmayacağına değil ama hepinizi çok iyi anlıyorum çünkü aynı sürüçten bende geçtim bende her iki yumurtalıkta olmak üzere 10cmlik iki tane çikolata kisti vardı. ameliyat dediler çocugun olmaz dediler.ama ben ameliyat olmadım ameliyat olmadan cocuk oldu çok şükür.herkes mucize dedi o kistelerle hamile kalmama. suan 6 buçuk aylık hamileyim hatta 4 aylık hamıleyken kistlerimi aldırmak zorunda kaldım. çok şükür bebişime birsey olmadı ve kistlerdende kurtuldum.sakın inancınızı kaybetmeyin. moralınızı yuksek tutun. calısmalara aralıksız devam edin. ilişki sonrası uzunca bir müddet uzanın hemen ayaga kalkmayın belinizin altına yastık koyun. özellikle ayaklarınızı bellerinizi ve kalçalrınızı sıcak tutun. ben bunlara dikkat ettim. tabiki allah ta nasip etsin hepinizin allah yardımcısı olsun inşallah herkes bu duyguu tadar.

herkese mrb moralleriniz yüksek olsun kendinizi çocuğunuzu olacağına inandırın olmayacağına değil ama hepinizi çok iyi anlıyorum çünkü aynı sürüçten bende geçtim bende her iki yumurtalıkta olmak üzere 10cmlik iki tane çikolata kisti vardı. ameliyat dediler çocugun olmaz dediler.ama ben ameliyat olmadım ameliyat olmadan cocuk oldu çok şükür.herkes mucize dedi o kistelerle hamile kalmama. suan 6 buçuk aylık hamileyim hatta 4 aylık hamıleyken kistlerimi aldırmak zorunda kaldım. çok şükür bebişime birsey olmadı ve kistlerdende kurtuldum.sakın inancınızı kaybetmeyin. moralınızı yuksek tutun. calısmalara aralıksız devam edin. ilişki sonrası uzunca bir müddet uzanın hemen ayaga kalkmayın belinizin altına yastık koyun. özellikle ayaklarınızı bellerinizi ve kalçalrınızı sıcak tutun. ben bunlara dikkat ettim. tabiki allah ta nasip etsin hepinizin allah yardımcısı olsun inşallah herkes bu duyguu tadar.

amin canım inşaallah bak sen sabretmişsin olmuş inanıyorum ki rabbim de birgün bize nasip edecek tatlım ne süreçler atlatmışsın ama hamişsin yine hayırlı olsun canım allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inşaallah :Saruboceq::ecrin_bebek::gitme::kedi:

merhabalar bende katıldım aranıza.14 aylık evliyim 10 aydır bebek istiyorum bende.allah tüm isteyenlere hayırlısını nasip etsin.

tatlım bende öyleyim 15 aylık evliyim eşimle evlendiğimizden beri istiyoruz çocuk hiç korunmadık ama zamanı değil herhelde rabbim sınıyor tatlım sabret sende birgün hepimiz hamiş olucaz hamiş göbek resimlerimizi yollayacağız burdan bitanem:icecream:

tatlım bende öyleyim 15 aylık evliyim eşimle evlendiğimizden beri istiyoruz çocuk hiç korunmadık ama zamanı değil herhelde rabbim sınıyor tatlım sabret sende birgün hepimiz hamiş olucaz hamiş göbek resimlerimizi yollayacağız burdan bitanem:icecream:

inşallah rabbim o günleri bize gösterir canım.bizde ilk 4 ay korunduk sonra korunmadık bende de şu anda sorun yok ama işte zamanı var heralde dediğin gibi.

Back