• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalamayanlar buraya.....

kızlar hamile falan değilim test yaptım yine tek çizgi o asla 2 çizgi olmuck biliyorum kendi kendime hamile gibi davrandım offffffffffffffffffffff benim olmaz biliyorum

kızlar hamile falan değilim test yaptım yine tek çizgi o asla 2 çizgi olmuck biliyorum kendi kendime hamile gibi davrandım offffffffffffffffffffff benim olmaz biliyorum

üzülme caanım umutsuzluğada kapılma lütfen.moralini yüksek tut.zor ama düşünmemeye çalış lütfen üzülme.:çok üzgünüm:senağlama.bende tek çizgiden sıkıldım ama sabretmeliyiz...

orası hiiiiç belli olmaz canım
önemli olan kan testi
sen onu kale al
sıkma canını hem
Rabbim ne zaman ol derse o zaman
hakkımızdan hayırlısı olsun canım:Saruboceq:

günaydın performansı düşük yorgun bitkin hayattan bezmiz konuşma isteği bile olmayan zilliler bu ne bu saate kadar kimse dedikodu yapmamış olmazki ama şurda kafa dağıtıyoruz konuşuyoruz laklak yapıyoruz diyoruz ama sağolsun artık kimse tenezzül edip girmiyo tek başıma giriyorum havayı alıp tekrar çıkıyorum konuşmuyorum artık sizinleee :(

kızlar mrb nasılsınız güzeller sizleri cok özledim benim nette bir problem var o yüzden giremiom annemlerdeyim nasılsınız güzeller güzel haberler varmı kızlar eşim bu hafta ameliyat olcak dua edin nilse yavruceylan yoksunyok diğer arkadaşlar hepinizi öpüyorum sizinle dertleşmeye okadar cok ihtiyacım var opuyorumnanaktan

günaydın performansı düşük yorgun bitkin hayattan bezmiz konuşma isteği bile olmayan zilliler bu ne bu saate kadar kimse dedikodu yapmamış olmazki ama şurda kafa dağıtıyoruz konuşuyoruz laklak yapıyoruz diyoruz ama sağolsun artık kimse tenezzül edip girmiyo tek başıma giriyorum havayı alıp tekrar çıkıyorum konuşmuyorum artık sizinleee :(

küsme şekerrr ben burdayım.kimse yazmayınca yazmadım.nasılsın?

kızlar mrb nasılsınız güzeller sizleri cok özledim benim nette bir problem var o yüzden giremiom annemlerdeyim nasılsınız güzeller güzel haberler varmı kızlar eşim bu hafta ameliyat olcak dua edin nilse yavruceylan yoksunyok diğer arkadaşlar hepinizi öpüyorum sizinle dertleşmeye okadar cok ihtiyacım var opuyorumnanaktan

inşallah iyi geçer.hayırlısıyla sağlığına kavuşur.:Saruboceq:

nilsecigim canım bu sözün çok hoşuma gitti.bazen ümit,bazen sevinç, bazen hüzün, bazen yıkım hepsini yaşıyoruz ve bu sözün çok hoşuma gitti.küsme canım bizburdayız ben de bakıyorum kimse yok geri gidiyorum canım vereliniortak

kızlar gecmişi okudumda hiç beni sormamışsın yoksa beni unuttunuzmu yeni arkadaşlar geldi papuçumuz dama atıldı anlaşıldı kız cadı nilse hala kendini yırtıyon ya kimsede yok sizi cok özledim koca memeliler napıyo yoksunyokda haber yok inşallah kötü birşey yoktur herşey yolundadır kendinize iyi bakın öpüldünüz opuyorumnanaktan

slm vefasızlar insan bi merak eder bi sorar nerelerde die özellikle 3 kişi
küstüm size ben pek ii deilim kızlar bebişin kalp atışını duydum dün ama ben ii deilim 24 saat bulantı baş dönmesi ve baygınlık bu yüzden giremiorum artık annemdeym çünkü.aklım hep sizde naptılar ki hamile kalan var mı die
yine gelirim ALLAHA EMANET OLUN CANLARIM siz unutsanızda ben unutmadm

meraba kızlar ben hipotroid hastasıyım ve geçen ay ilaçla adet olabildim 3. gün yapılan hormon testi sonuçlarım;
FSH 5.76
LH 7.10
ESTRADİOL 40.02
PROLAKTİN 29.11 ben küçük bi yerde yaşıyorum ve doktor beni çok aydınlatamadı ankarada ki doktorum PKO başlangıcı demişti bu öyle bişe yok dedi sizce bu değerler normal mi yorum yapabilir misiniz?

slm arkadaşlar buqn çok mutluyum çünkü doktora gittim ve doktor bana 2 yumurtan oluşmauş çok güzel bişi dedi 2 tane çatlatma iğnesi verdi birini yarın 12de birini ise perşembe 23de vuruljm ve en önemlisi doktor bana sen buraya önümüzdeki ay hamile gelirsin dedi çok mutluyum uçuyorum mutluluktn adeta allah hepimiize tez zamnda verir inş...

slm arkadaşlar buqn çok mutluyum çünkü doktora gittim ve doktor bana 2 yumurtan oluşmauş çok güzel bişi dedi 2 tane çatlatma iğnesi verdi birini yarın 12de birini ise perşembe 23de vuruljm ve en önemlisi doktor bana sen buraya önümüzdeki ay hamile gelirsin dedi çok mutluyum uçuyorum mutluluktn adeta allah hepimiize tez zamnda verir inş...

Canııım çok sevindim
hadi inşaallah
Sen başla biz geliyoz arkandanzemuszemus

hadi ordan çatlak küçük memeli seni cadı burdayız hepimiz asıl sen yoksun kaç gündür bi bugün girdin doğru düzgün cadısın işte cadıııııııııııııııııııııııııııııııı....:jeyyar::sm_confused:delikafadulden

burdayız ya canım geçmiş olsun tatlım inşaallah iyi geçer tatlım eşinin ameliyatı allah hep yanınızda olsun dualarımız sizinle bitanema.s.:Saruboceq:

slm vefasızlar insan bi merak eder bi sorar nerelerde die özellikle 3 kişi
küstüm size ben pek ii deilim kızlar bebişin kalp atışını duydum dün ama ben ii deilim 24 saat bulantı baş dönmesi ve baygınlık bu yüzden giremiorum artık annemdeym çünkü.aklım hep sizde naptılar ki hamile kalan var mı die
yine gelirim ALLAHA EMANET OLUN CANLARIM siz unutsanızda ben unutmadm

biz seni hiç unutmadık bitanem hep nilseyle birlikte merak ediyoruz seni kendine çok dikkat et bebeğim yavrunun geleceği günü düşün hep allah sağlıklı kucağına almayı nasip etsin bebişini inşaallah kuzummmm:Saruboceq::nazar:

meraba kızlar ben hipotroid hastasıyım ve geçen ay ilaçla adet olabildim 3. gün yapılan hormon testi sonuçlarım;
FSH 5.76
LH 7.10
ESTRADİOL 40.02
PROLAKTİN 29.11 ben küçük bi yerde yaşıyorum ve doktor beni çok aydınlatamadı ankarada ki doktorum PKO başlangıcı demişti bu öyle bişe yok dedi sizce bu değerler normal mi yorum yapabilir misiniz?

tatlım inanki bu konu hakkında bir bilgim yok ama bilgisi olan arkadaşlar sana yardımcı olacaktır tamammı tatlım :sm_confused:

Back