- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #3.401
hepinz kardesmsınz nası bırakrm ya duam sizlere artk her gelsmeden haberdar olcaksnz merak etmeyn bi duşa giriym şükür namazı kılcam kesin olmasada.ay ben çok şaşırdım ya çok mutlu oldum ama yalan söyleyemem tabiki kendi adımada üzüldüm bende istiyorum çünkü demek senin vaktin gelmiş bizleri bırakma haberdar et bak elif gelmiyo artık kızıyorum onada sende öyle yapma olurmu biz gerçekten yüzyüze tanışmasakta dert ortagı kardeş olduk içimizi döktük allah sağlıklı bebek versin kucağına inşallah bitanem hiç bekleme doktora git gereken neyse yapılsın tamam öptüm seni eşinide tebrik ediyorumopuyorumnanaktan
hepinz kardesmsınz nası bırakrm ya duam sizlere artk her gelsmeden haberdar olcaksnz merak etmeyn bi duşa giriym şükür namazı kılcam kesin olmasada.
Sizlerde dua ednki hamileymdr testin azizlgine ugramaym
slm kızlar nasılsınız başka bir topikteydim nilse1978 çağırdı sohbete çayımı kahvemi aldım geldim
selam kızlar sende hoşgeldin elif2005 nasılsınız canlarım
e ozaman hoşgeldin sorunlarımız aynıysa farklı yerlerde olmamıza gerek yok burda dertleşelim demi amaaaaaaaa:)
sağol canım evet sorunlar aynı bebiş ama ben daha hastalanamadım canım ya 8 gün geçti
sağol canım evet sorunlar aynı bebiş ama ben daha hastalanamadım canım ya 8 gün geçti
ama test yaptır hemen hamilesindir 8 gün ne demek nasıl bekliyosun bu kadar biz 1 gün geçse hemen yapışıyoruz testlere bebek için bekleme dönemin oldumu yoksa ilk denemenmi bitanem
Ah be tatlım sen nasılda bekledİn meraksız senİ hemen bİ test yaptır sen tatlım
senin sorun neydi tatlım anlat istersen dert ortağı olalım:gitme:
canım ben çok yaptım o testlerden hep hüsran yaşadım bu ay kendi kendime kara aldım 10 gün geçmeden test yapmayacam diye hakkımızda hayırlısı ya
kız ben sizı nası bırakıym yoldasmsnz ay zaman gecmio sankı.sıra sizde kahvemi incir kürümü vesile oldu bilmiorum ne olduysa güzel oldu ama yaa canlarım benmCANIM BENİM HİÇ ZAMAN KAYBETMEDEN GİDİN HEMEN DOKTORA AYY ŞUAN SANKİ BEN HAMİLEYİM AYYY KIZ NİLSE SIRA BİZEDEMİ GELİYOR NE KIZZ CANIM BENİM YOKSUNYOK CANIM KARDEŞİM YÜREKTEN TEKRAR TEBRİK EDİYORUM BAK SAKIN AMA SAKIN BİZİ BIRAKMA TAMAMMIlmaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?