Gebe kalamayanlar buraya.....

slm kızlaaarrrr ben hala adet olmadım 2 gün geççti sayılır
test yapsam tek öizgiyi görürüm die yapmayım diorum
hamilelik ve adeter ait hiç bi belirti yok
sadece agresifim o kadar
,napsam ki yaaaaaaaaaaaaa

hepimiizn aynı sıkıntıları var ne yazık kı sanırım once psıkolojık olarak rahatlayabılmek keşke yapabilsek ama değil mi

ne ıgnesı bu arada

kızlar inanamıorum ya test cift cizgi cıktı Hamileeeyiiim ilk size söylüyorum ay elim ayagm titrio inanmıorum ya

inanmıyorum canım benim ya çok sevindim bilemezsin o kadar duygulandım ki anlatamam ama erken çıkmış sonucun çünkü adet günün geçmedi dimi
anlatsana tatlım çok merak ettim

HAKKINDA HAYIRLISI OLSUN İNŞ.ADET DÜZENSİZLİĞİ BAŞA BELA YA İNŞ. EN KISA ZAMANDA DÜZELİR İNŞ.PEŞİNİ HİÇ BIRAKMA DÜZELİYOR.VE HERŞEY BEYİNDE BİTİYOR EMİN OL...kaydirigubbakcemile5

Evet ben yenıyım 8 aylık evlıyım 3 ay Önce 3 hafta adetım gecıktı hamıleyım dıye test yaıpıyorum hayal kırıklıĞına uĞruyorum mıde bunaltısı oluyr baŞ dÖnmesı meĞer onların hepıs pısıkolojıkmıŞ.:)ben Çok ıstıyorum ama adetım dÜzensız..rabbıme dua edıyorum Ümıdımı kesmıyorum ...doktorlara da her defasında gıtmek ıstemıyorum..bu ay da adetım gÜn gecıktı gene korkuyorum kımseye sÖylemıyorum bıle gecıktıĞını umutsuzum yanı..

inanmıyorum canım benim ya çok sevindim bilemezsin o kadar duygulandım ki anlatamam ama erken çıkmış sonucun çünkü adet günün geçmedi dimi
anlatsana tatlım çok merak ettim

canm benm suan bende bisey bilmiorum elmde test 2 cizgi yaaa ilk siz geldnz aklıma hemen haber verdm adetm 2gün gectı bırazdan esim gelcek haberi yok daha hastaneye gtcez benmde yumurtam catlamıodu rabbim nasip etmstr ins.simdi duam sizler icin ins bi an önce anne olursunuz yermde duramıorum hic bi belrti yok suan ay cok heyecanlıym burcum yaaaa

inanmıyorum sendemi hamilesin süpersin yaaa çok sevindim ağlıycam şimdi :lepi:

çok çok tebrik ederim ne diycemi bilmiyorum darısı bize inşallah çok şükür allahıma sende hamilesin burcum grupta sen ben esinte kaldık napcaz bize dua edin elif ve yoksunyok tamammıkaydirigubbakcemile3

kayın validemlerdeyim şu an konyadayım ve hamile oldugumu ögrendim Allah olmayanlarada nasip etsin inşallah çok stresli bir dönemden sonra kayınvalidem beni ayırmaya çalışıyordu çocugum olmadıgı için bımıştım sıkılmıştım 2 tüp bebek denemesinden sonra bi kızım olacak umutsuzluga düşmeyin en kötüsü umutsuzluktur çünkü yasadım biliyorumopuyorumnanaktan.. herşeyin hayırlısı olsun bizler için.

inanmıyorum sendemi hamilesin süpersin yaaa çok sevindim ağlıycam şimdi :lepi:

test öyle soyluyo canm benim bende aglıorum durup durup hic umudum yoktu bu aydan adetımı bekliodum dr gtmek icin manyaklastm ay ins rabbim sizlerede nasıp eder en kısa zamanda.bu arada benden kurtulamıcaksnz ben hep burda sizle olcam cunku sız hep benmleydnz kardes olduk

ay ben çok şaşırdım ya çok mutlu oldum ama yalan söyleyemem tabiki kendi adımada üzüldüm bende istiyorum çünkü demek senin vaktin gelmiş bizleri bırakma haberdar et bak elif gelmiyo artık kızıyorum onada sende öyle yapma olurmu biz gerçekten yüzyüze tanışmasakta dert ortagı kardeş olduk içimizi döktük allah sağlıklı bebek versin kucağına inşallah bitanem hiç bekleme doktora git gereken neyse yapılsın tamam öptüm seni eşinide tebrik ediyorumopuyorumnanaktan

çok çok tebrik ederim ne diycemi bilmiyorum darısı bize inşallah çok şükür allahıma sende hamilesin burcum grupta sen ben esinte kaldık napcaz bize dua edin elif ve yoksunyok tamammıkaydirigubbakcemile3
canm benm cok tsk ederım cok sükür ki cift czgı.
Duam hep sizlerle ins en kısa zamanda sizlerde hamile kalrsnz

senide yürekten tebrik ediyorum allah analı babalı sağlıklı büyütsün inşallahopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…