• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalamayanlar buraya.....

canımya ne olcak bizim halimiz gercekten rabbim yardımcımız olsun ya ben hafta sonları pek giremiom benim kocam evde oluyo evet canım benım eşimde sorun olduğu için erkek infertilesi olanlar topikte yazışmalarım oluyo yok canım ben hamiş olsam emin olki başınızdan ayrılmam acımıda sevinçimide sizinle paylaşcam sizlere gercekten cok alıştım bazen hafta içi anneme gidiom 2 gün orda kalıyom ama hep aklımdasınız acaba ne oldu kızlar ne yaptı bazen arkadaşlarım sitem ediyo sen bizi unuttun bizimle birşeyler paylaşmıyon onlara anlatınca huzursuz olurdum ama siz farklısınız ne olursa size yetiştiriyom bundan cok memnunum anlıcağınız hamiş kalsamda böyle olcakopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5

emin ol benim içinde öyle özelsiniz benim için çünkü kimseyle paylaşmadığımızı paylaştıkopuyorumnanaktan

canımya ne olcak bizim halimiz gercekten rabbim yardımcımız olsun ya ben hafta sonları pek giremiom benim kocam evde oluyo evet canım benım eşimde sorun olduğu için erkek infertilesi olanlar topikte yazışmalarım oluyo yok canım ben hamiş olsam emin olki başınızdan ayrılmam acımıda sevinçimide sizinle paylaşcam sizlere gercekten cok alıştım bazen hafta içi anneme gidiom 2 gün orda kalıyom ama hep aklımdasınız acaba ne oldu kızlar ne yaptı bazen arkadaşlarım sitem ediyo sen bizi unuttun bizimle birşeyler paylaşmıyon onlara anlatınca huzursuz olurdum ama siz farklısınız ne olursa size yetiştiriyom bundan cok memnunum anlıcağınız hamiş kalsamda böyle olcakopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5

Noluyo kızlar ne kaçırdım ??*
Biri mi hamile hihoyyyt
Niye melankoli takılıyorsunuz hayırdır??
Bozmayın benim moralimi de yaaa mafoldumben

canlar geldiğim gibi gidiyorum koçiş çağrıyo galiba dayanamadı hasretime yarın akşam görüşürük sabah gezmeye gidicem

ya kızlar benim adetime 6 gün kaldı ve size birşey sorcm damarların belirginleşmesi hamilelik belirtisi olabilir mi

ilk defa duyuyorum.Ama herkeste farklı belirtiler olabiliyor.Mesela bi arkadaşımın hamile kaldığı zaman göğüsleri kaşınırmış.Umarım hamilesindir canımşutarafagitti

ya aslında ben 5 ay önce hamile kaldım ama düşük yapmıştım hamileliği öğreneli 10 gün olmuştu düşük yaptığımda o zamanda bu damarlardaki belirginlik vardı ben herkeste bunun olup olmadığını öğrenmek için sordum

ya aslında ben 5 ay önce hamile kaldım ama düşük yapmıştım hamileliği öğreneli 10 gün olmuştu düşük yaptığımda o zamanda bu damarlardaki belirginlik vardı ben herkeste bunun olup olmadığını öğrenmek için sordum

Genelde damarların mavileşip belirginleşmesinden bahsedilir ama onunla birlikte diğer belirtiler daha ağırdır mide bulantısı gibi
olsun hihoyyyt inşaallah hamişsindir

Merhaba yaz yağmurua.s.
Öncelikle 1 yıl tedavi gördüm ama sonuç alamadım demişsin fakat peşine de acaba ilaçla hamile olma gibi bir seçeneğim var mı demişsin orayı pek anlayamadım.:uhm:
Tedavi oldun ve tüp bebek önerdilerse maddi durumun kaldırabiliyorsa denemelisin
Üstelik yaşın 34 üstüyse ve sigortalıysanız rapor alarak devlet desteği sağlayabilirsiniz kendinize.
İkinci bir alternatif dr değiştirip yeni tedaviye başlaman
Üstelik ne tedavisi gördün?
Klomen mi, metaformin mi?
Aşılamaya geçildi mi?
Eşin de problem var mı? ona hiç bakıldı mı?
Üçüncü bir alternatif ise saldım çayıra mevlam kayıra tekniği ki bunun da işe yaradığı görülmüştür .
Aslında sonuç itibari ile herşey Rabbimin izni ile olur zaten
Bizler sadece kendimize şifa vesilesi arayan insanlarız.
Sana verebilceğim tavsiyeler maalesef bu kadar
opuyorumnanaktan

Öncelikle teşekkürler cevabınız için ben polikistik tedavisi gördüm yani bana diyana 35 diye bir hap verdiler kullandım ama adet döneminde düzelme olmadı kulandığım zaman düzenli geliyor bıraktığımda tekrar eskiye dönüyorum eşimide sayı azlığı varmış o yüzden tüp bebek önerdiler ama dediğiniz gibi maddi durumdan tüp bebek işini erteledik ssk şuan yok ama en kısa zaman da başladıcam benim sorum yani ne bileyim yapmam gereken başka bişey olabilirmi diye merak ediyorum teşekkürler

öyle göğüsdeki damarların belirginleşmesi

yada dolgunluk akıntı yada bel ağrısı insandan insana değişiklk gösterebilir....

mesela bu yazdıklarımın hepsi bende oluyordu.... ama ben bir buçuk 1.5 yıldır hamile değilim

2 defada aşılama yaptırdım son çarem tüp bebek şuanda ise dinlenmedeyim maddi ve manevi olarak......

bakalım oda tutucakmı saldım çayıra mevlam kayıraa

Öncelikle teşekkürler cevabınız için ben polikistik tedavisi gördüm yani bana diyana 35 diye bir hap verdiler kullandım ama adet döneminde düzelme olmadı kulandığım zaman düzenli geliyor bıraktığımda tekrar eskiye dönüyorum eşimide sayı azlığı varmış o yüzden tüp bebek önerdiler ama dediğiniz gibi maddi durumdan tüp bebek işini erteledik ssk şuan yok ama en kısa zaman da başladıcam benim sorum yani ne bileyim yapmam gereken başka bişey olabilirmi diye merak ediyorum teşekkürler

O zaman güzelim sana şunları tavsiye edebilirim.
1. öncelikle hormonlarını kontrol altına al.
bunun için İbrahim saraçoğlunun sitesinde soğan suyu kürü var onu uygula
düzen problemim olmamasına rağmen ben başladım temizlik için ve bebek için.
mutlaka adetini düzene koyacak içerde ne varsa temizleyecektir.
3 ay adet olamayan arkadaşlarımın bile adet görmesini sağladı.
peşine yine o sitede incir kürü var onu uygula.
Bu arada eşine mutlaka ama mutlaka o sitede yer alan keçiboynuzu kürü uygula çok iyi geliyor.
Hiçbir kürü birlikte uygulama.
Tüm bunlar yaklaşık üç aya denk gelecek.
ayrıca tüm bu kürler ve kullananlar kullanıp hamile kalanlar bu sitede de mevcut canım.

2. Dini inancını bilmiyorum ama ben Rabbime sığınıyor ondan öncelikle hayırlısını ve şifa vesilemi istiyorum.

3. Birazcık da sabır güzelim.

Şimdiden kolay gelsiiin.

O zaman güzelim sana şunları tavsiye edebilirim.
1. öncelikle hormonlarını kontrol altına al.
bunun için İbrahim saraçoğlunun sitesinde soğan suyu kürü var onu uygula
düzen problemim olmamasına rağmen ben başladım temizlik için ve bebek için.
mutlaka adetini düzene koyacak içerde ne varsa temizleyecektir.
3 ay adet olamayan arkadaşlarımın bile adet görmesini sağladı.
peşine yine o sitede incir kürü var onu uygula.
Bu arada eşine mutlaka ama mutlaka o sitede yer alan keçiboynuzu kürü uygula çok iyi geliyor.
Hiçbir kürü birlikte uygulama.
Tüm bunlar yaklaşık üç aya denk gelecek.
ayrıca tüm bu kürler ve kullananlar kullanıp hamile kalanlar bu sitede de mevcut canım.

2. Dini inancını bilmiyorum ama ben Rabbime sığınıyor ondan öncelikle hayırlısını ve şifa vesilemi istiyorum.

3. Birazcık da sabır güzelim.

Şimdiden kolay gelsiiin.

teşekkür ederim canm soğan kürünü uykuladım ama yarım bırakmıştım tekrar başlıyacağım ama incirden bir sonuç alamadım ve hala deniyorum tekrar teşekkürler iyigeceler

mrhba bende hamile kalamıyorum yklasık 1.5yıldır korunmuyoruz ve tedavi görüyorum.klomen tedavisi ve hala sonuca varamadık kafayı yemek üzereyim olmuyo diye.elimden geleni yapıyorum ama.igne vermisti onuda yapmadı dr.:sinifsinif:

günaydınlar kızlar nasılsınız bak size günaydınlar demeden evden cıkmak istemedim hepinizi öpüyorum geldiğimde bol hamiş haberleri duyarım inşalllahopuyorumnanaktan buarada ben bu ay yine umutluydum her ay olduğu gibi galiba adet olcam karnım gurulduyo adetimede 10 gün var hayal kırıklığına başladım bile ya benim adete yakın karnım guruldarsa adet oluyorum sizdede oluyomu kızlar

Son düzenleme:
Back