• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalamayanlar buraya.....

ay ben çok şaşırdım ya çok mutlu oldum ama yalan söyleyemem tabiki kendi adımada üzüldüm bende istiyorum çünkü demek senin vaktin gelmiş bizleri bırakma haberdar et bak elif gelmiyo artık kızıyorum onada sende öyle yapma olurmu biz gerçekten yüzyüze tanışmasakta dert ortagı kardeş olduk içimizi döktük allah sağlıklı bebek versin kucağına inşallah bitanem hiç bekleme doktora git gereken neyse yapılsın tamam öptüm seni eşinide tebrik ediyorumopuyorumnanaktan
hepinz kardesmsınz nası bırakrm ya duam sizlere artk her gelsmeden haberdar olcaksnz merak etmeyn bi duşa giriym şükür namazı kılcam kesin olmasada.
Sizlerde dua ednki hamileymdr testin azizlgine ugramaym

hepinz kardesmsınz nası bırakrm ya duam sizlere artk her gelsmeden haberdar olcaksnz merak etmeyn bi duşa giriym şükür namazı kılcam kesin olmasada.
Sizlerde dua ednki hamileymdr testin azizlgine ugramaym

CANIM BENİM HİÇ ZAMAN KAYBETMEDEN GİDİN HEMEN DOKTORA AYY ŞUAN SANKİ BEN HAMİLEYİM AYYY KIZ NİLSE SIRA BİZEDEMİ GELİYOR NE KIZZ CANIM BENİM YOKSUNYOK CANIM KARDEŞİM YÜREKTEN TEKRAR TEBRİK EDİYORUM BAK SAKIN AMA SAKIN BİZİ BIRAKMA TAMAMMI:olmaz:

bu sabah yine ibrahim saraçoğlu tv deydi erkek için inatla keçi bonuzu öneriyo bayanlar için mutlaka ve mutlaka soğan kürü öneriyo mutlaka yapın kızlar ben bugün başladım sizde başlayın burcum özellikle sen başla canım benim

ama test yaptır hemen hamilesindir 8 gün ne demek nasıl bekliyosun bu kadar biz 1 gün geçse hemen yapışıyoruz testlere bebek için bekleme dönemin oldumu yoksa ilk denemenmi bitanem

canım ben çok yaptım o testlerden hep hüsran yaşadım bu ay kendi kendime kara aldım 10 gün geçmeden test yapmayacam diye hakkımızda hayırlısı ya

canım ben çok yaptım o testlerden hep hüsran yaşadım bu ay kendi kendime kara aldım 10 gün geçmeden test yapmayacam diye hakkımızda hayırlısı ya

adet düzensizliğin varsa ayrı ama adet düzenliyse ve 8 gün geçtiyse bu kesin gebeliktir bence hadi bugün test yap güzel bi haber ver bize bak bugün bizim uzun zamandır hamile kalamayan arkadaşımız güzel haber verdi geçenlerdede biri daha güzel haber verdi umarım sıra bizlerde canım benim:dance:

CANIM BENİM HİÇ ZAMAN KAYBETMEDEN GİDİN HEMEN DOKTORA AYY ŞUAN SANKİ BEN HAMİLEYİM AYYY KIZ NİLSE SIRA BİZEDEMİ GELİYOR NE KIZZ CANIM BENİM YOKSUNYOK CANIM KARDEŞİM YÜREKTEN TEKRAR TEBRİK EDİYORUM BAK SAKIN AMA SAKIN BİZİ BIRAKMA TAMAMMI:olmaz:
kız ben sizı nası bırakıym yoldasmsnz ay zaman gecmio sankı.sıra sizde kahvemi incir kürümü vesile oldu bilmiorum ne olduysa güzel oldu ama yaa canlarım benm

Back