- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #3.421
BENDE sizlerdenim rabbim yüzümüze bakıp bize hayırlı evlatlar verir inşallah rabbimden tek istediğim bu
adet düzensizliğin varsa ayrı ama adet düzenliyse ve 8 gün geçtiyse bu kesin gebeliktir bence hadi bugün test yap güzel bi haber ver bize bak bugün bizim uzun zamandır hamile kalamayan arkadaşımız güzel haber verdi geçenlerdede biri daha güzel haber verdi umarım sıra bizlerde canım benim:dance:
yok canım benim adetlerim çok düzenlidir tam 28 günde bir olurum ama bu ay ilginç bir şekilde gecikti ben de anlamadım ama kendi kendime söz verdim 2 gün daha beklemem lazım yoksa eskiden olsa şimdi ecza deposundaki bütün testleri bitirmiştimkaydirigubbakcemile3
sen hamilesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
allah isteyen herkesin yüzünü güldürsün ya allahtan ümit kesilmiyor bizim sabrımızı deniyor rabbim onun için sabırlı olmalıyız
inşallah öyledir ama sanmıyorum bakalım belki olursa bile kaza kurşunu olur sanırımkaydirigubbakcemile3
EVET CANIM DOĞRU SÖYLÜYOSUN SENDE DUA ET BİZİM İÇİN OLURMU hihoyyyt
eczacı bir arkadaşım var o dediki beklenen adetten 10 gün sonra yapınca kesin doğru çıkıyormuş erken yapılanlarda yanılma payı olabiliyormuş onun için ben de aslında 10 gün diye söz verdim kendi kendime
neden kaza olsun istemiyomuydun sanki:umursamaz:
benim arkadaşım adet olması gereken günde yaptı 2.cizgi silikti şimdi bu ay sonu doğumu var bence yok öyle bişey seninki 8 gün ciddi bir gecikme
yok istemesine istiyorum da yumurtlama günüm değildi muhtemel ilişki günü belki geç falan yumurtladıysam diye dedim yoksa 3 yıldır uğraşıyoruz canım ya
ama şimdi sana hak verdim 1 yılda tükendik biz umudumuzu yitirdik sen 3 yıldır uğraşmısın biraz olsada seni umutlandırdıysak özürdilerim çünkü çevrenin umutlandırması ve arkasından hasta olmak yıkıyo insanı 2 gün daha bekle vazgeçtim ben bizim gibi uzun değildir uğraşların diye düşünmüştüm ama şimdi dahada yürekten istiyorum inşallah hamilesindir ve mutlu haberini verirsin bize
yok canım ne özrü olur mu öyle şey biz kadınlar her ay umutluyuz zaten ama sadece olumsuzluklar dyelim inşallah dileyen herkes bebeini kucağına alırda muradına erer canım yok ben kırılmam ya alıştım artık yıllarca onun için fazla etkilemiyor beni artık
kız ben sizı nası bırakıym yoldasmsnz ay zaman gecmio sankı.sıra sizde kahvemi incir kürümü vesile oldu bilmiorum ne olduysa güzel oldu ama yaa canlarım benm
kaç yaşındasın elif ve kaç yıllık evlisin bu koca toplumda neden bizler beklemek zorunda kalıyoruzki bir sebep yokken neden bizim olmuyorki okadar çok neden sorusu varki kafamda ama cevap malesef yok yaşım 31 kendimcede korkularım var ya olmazsa diye
kızlar inanamıorum ya test cift cizgi cıktı Hamileeeyiiim ilk size söylüyorum ay elim ayagm titrio inanmıorum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?