• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalamayanlar buraya.....

ben 27 yaşındayım canım kasım ayında 5 yıl olacak hayırlısıyla herşeyde vardır bir hayır ya olmayacak diye şartlandırma sakın kendini biz burda kimleri gördük hamile kalan onun için moralini bozma çok da kafanı takma bence

elimde değilki bitanem hele bide böyle güzel haberler alınca insan daha bi umutsuzluğa düşüyo neyse yaaa umarım senin için ii şeyler olur ama mutlaka haberdar et bizi merak ederim yoksaaaopuyorumnanaktan

elimde değilki bitanem hele bide böyle güzel haberler alınca insan daha bi umutsuzluğa düşüyo neyse yaaa umarım senin için ii şeyler olur ama mutlaka haberdar et bizi merak ederim yoksaaaopuyorumnanaktan

bence umutsuzluğa kapılma umut duy çünkü bak hamile kalan arkadaşlar var demekki oluyor canım inşallah hepimiz için iyi olur ben şimdi arkadaşımı eczaneye gönderdim eğer cesaretimi toplarsam testi yapacam hayırlısı inşallah

kızlar hepinize selamlar herzaman sizleri takip ediyordum en sonunda bağımlı olup üye oldum :) benimde sorunum 4 aydır hamile kalamıyorum gerçi allahıma hamd olsun 4 yaşında bir kızım var şimdi olmuyor gerçi 4 yıl doğum k.p kullandım inş. olur

hoşgeldin canım umarım seninde bebişin olur ama doğum kntrol hapında belli bir süre beklemek lazım biliyosun çünkü hap duvar örüyo ve yıkılmasını bekliyosun

bence umutsuzluğa kapılma umut duy çünkü bak hamile kalan arkadaşlar var demekki oluyor canım inşallah hepimiz için iyi olur ben şimdi arkadaşımı eczaneye gönderdim eğer cesaretimi toplarsam testi yapacam hayırlısı inşallah

topla cesaretini yap o zaman bende bekleyim seni olmazmı :dance:

Back