- Konu Sahibi EstetikEditor
- #3.181
evet haklısın allah olmayanlara da versin.ama eşim ve ben evin tek çocuğuyuz.Oğlumun bizden başka kimsesi yok bi kardeşi losa iyi olur.Tek olmak çok zor.Yine de Allah bilir.Hayırlısı ne ise o
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet haklısın allah olmayanlara da versin.ama eşim ve ben evin tek çocuğuyuz.Oğlumun bizden başka kimsesi yok bi kardeşi losa iyi olur.Tek olmak çok zor.Yine de Allah bilir.Hayırlısı ne ise o
evet kızlar ben sabahtan beri burdayım ama bizim kızlar gelmedi burcu elif yoksunyok kkkk esinte nilde karbeyaz tire elvinnaz ve diğer şeker kızlar hepinizin bayramı mübarek olsun hepinizi kocaman öpüyorum allah gelecek bayramı evlatlarımızla geçirmeyi nasip etsin inşallah sevgiler opuyorumnanaktan
doktorum ameliyat olursam belki risk olmaz dedi.İstanbul ve Ankara da bu konunun uzmanları varmış.5 ay sonra gel ben seni göndereyim dedi.İki dr a daha gittim onlarda bi çocuk olmuş başkasıda olabilir dediler.3 ay sonra korunmayı bırak tekrar dene dediler.Çünkü bu ameliyatlar riskliymiş.Bende 2 haftadırlı korunmayı bıraktım bu ayın sonun da adet olmam gerekiyor.Bakalım hayırlısı
evet kızlar ben sabahtan beri burdayım ama bizim kızlar gelmedi burcu elif yoksunyok kkkk esinte nilde karbeyaz tire elvinnaz ve diğer şeker kızlar hepinizin bayramı mübarek olsun hepinizi kocaman öpüyorum allah gelecek bayramı evlatlarımızla geçirmeyi nasip etsin inşallah sevgiler opuyorumnanaktan
şiiiiiiiiiiiiiiiiii kimse yokmu
iy akşamlar kızlar herkese iy bayramlar nasılsınız benim nette problem vardı o yüzden giremiodum hamiş haberi varmı bu arada karbeyazdan haber varmı onunkide olmadı bizi umutlandır sonra yok ol alacak şeymi neyse :lepi: