Gebe kalamayanlar buraya.....

evet haklısın allah olmayanlara da versin.ama eşim ve ben evin tek çocuğuyuz.Oğlumun bizden başka kimsesi yok bi kardeşi losa iyi olur.Tek olmak çok zor.Yine de Allah bilir.Hayırlısı ne ise o

evet haklısın allah olmayanlara da versin.ama eşim ve ben evin tek çocuğuyuz.Oğlumun bizden başka kimsesi yok bi kardeşi losa iyi olur.Tek olmak çok zor.Yine de Allah bilir.Hayırlısı ne ise o

allah bana nasip ederse ben 3 ten aşşağı düşünmüyorum ama şu an öyle bir durumdayımki 1 tane olsun yeter diyorum allahım o birtaneyi nasip eder inşallah bana seninde inşallah olur ama riskliyse tehlikeye atma kendini canım

eşim ve ben evin tek çocuğuyuz.oğlumun bizden başka kimsesi yok bi kardeşi olsa iyi olur.Tek olmak çok zor yine de allah bilir.Ne derse o

evet kızlar ben sabahtan beri burdayım ama bizim kızlar gelmedi burcu elif yoksunyok kkkk esinte nilde karbeyaz tire elvinnaz ve diğer şeker kızlar hepinizin bayramı mübarek olsun hepinizi kocaman öpüyorum allah gelecek bayramı evlatlarımızla geçirmeyi nasip etsin inşallah sevgiler opuyorumnanaktan

doktorum ameliyat olursam belki risk olmaz dedi.ıstanbul ve Ankara da bu konunun uzmanları varmış.5 ay sonra gel ben seni göndereyim dedi.ıki dr a daha gittim onlarda bi çocuk olmuş başkasıda olabilir dediler.3 ay sonra korunmayı bırak tekrar dene dediler.Çünkü bu ameliyatlar riskliymiş.Bende 2 haftadırlı korunmayı bıraktım bu ayın sonun da adet olmam gerekiyor.Bakalım hayırlısı

amin inşallah iyi bayramlara.s.

hayırlısı inşallah hadi bakalım o zaman bekleyelim hayırlı haberlerle heyecanla senide bekliyorum müjdeli haberlerini verirsin inşallahhihoyyyt

nilüşüüüüm napıyon bebeğim.çok teşekkür ederim senin ve topikteki bütün kızlara HAYIRLI BAYRAMLAR DİLİYORUM.Bundan sonraki bayrama bebeişlerimizle girmeyiz nasip etsin yüce rabbim.Hepinizi öpüyorum hoşçakalın

canlarıııımmmm sizi çok seviyorum burda dertlerimizi sevinçlerimizi ve duygularımızı paylaşmak inanılmaz çok güzel (aile gibi)artık kocaman bir aileyiz bu alenin eksiklerini inş tamamlıycaz o müjdeli haberi heyecanla bekliyoruz yürek yüreğe destek olarak hepinize hayırlı bayramlar bayramınız şeker gibi geçsin inş....

iy akşamlar kızlar herkese iy bayramlar nasılsınız benim nette problem vardı o yüzden giremiodum hamiş haberi varmı bu arada karbeyazdan haber varmı onunkide olmadı bizi umutlandır sonra yok ol alacak şeymi neyse :lepi:

sanada iyi bayramlar.karbeyazın yazılarını okudum. Henüz olumlu bi şey yok.Allah hepimizin gönlüne göre verir inşallah:tomato:

yoksun yok kız napıyon bayram nasıl geciyor nilde canım bişeyler duyarsan yaz canım senin bayram nasıl geciyo ya kızlar birşey dicem ama belki klasik olcak nerde eski bayramlar hayat cok değişiyor değerlerimizi geleneklerimizi geride bırakmaya calışıyoruz

isteyen herkeslere bebek nasip etsin allahım umudunuzu yitirip kendinizi üzmeyin elbet bir gün umudunuz yeşerecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…