• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalamayanlar buraya.....

karbeyaz sana mj atmayı bir türlü başaramıyorum
:sinifsinif:

Evet Karbeyaz...
Yasdıkların umut verici. Bu topic te açıklasan bu ilacı olma mı?
Bende 14 aylık evliyim ve 5 aydır korunmuyorum. Yumurtlama günleri, yataktan kalkmama felan filan...
Daha erken belki ama insan bi kere istedimi hemen olsun istiyoo.Her ay hayal kırıklığı yaşıyorum.Kafaya takmamak da ölee elde diil bence.Rahat olmak istiyorum inşallah rabbim bana da ve tüm anne olmak isteyenlere de anne olmayı nasip eder...

Bu arada Klomen denen ilacı illlaa ki doktorun mu vermesi gerekioo.
Ben tüm testleri yaptırdım. Kist varmış ama önemli diilmiş.Başka da bi problem yokmuş. Eşimde test yaptırdı. Onda da bi problem çıkmadı. Ben kendim alıp kullansam ama dozajını bilemem bu seferde...
Üffff sıkıntıdayım...

Bu arada Klomen denen ilacı illlaa ki doktorun mu vermesi gerekioo.
Ben tüm testleri yaptırdım. Kist varmış ama önemli diilmiş.Başka da bi problem yokmuş. Eşimde test yaptırdı. Onda da bi problem çıkmadı. Ben kendim alıp kullansam ama dozajını bilemem bu seferde...
Üffff sıkıntıdayım...

Sakıııınn deneme.
bu ilac dr kontrolunde olması gerekir yumurta takibi için.
takip olmaz ve yumurta çatlamazsa kist oluşur canım benim.

hangi dr peki kadn dogumcu var tanıdgm atlı spordan tanıyorum oda biniciydi.benm dr cok iyi tedaviye baslayalm hemen hamis kalrsam sanada randevu alrız biraz uzak sana ama olsun herkes o adam imkansızn hamile kalmasını saglams dio yaşlıca bi amca elleri titrio:)birde büyük dogumda utku bey varms ilk tüp bebek yapan dr.özel randevu
alabiliyormussun nıe sıkkın canın

bitanem şu doktorların bayan olursa sevirim ben öle erkek doktora gitmemki yasakkelime bu ayda umutlar suya düşünce üzüldüm ama şimdi iyiyim canım benim senin doktorlardan sonuç çıkarsa emin ol giderim ama bitanem:lepi:

ben şöyle kendimi az değiştirmeye gidiyorum dağıttım iyice yakında herif bebek ten değil ama benim tipimden beni teredeceksırnaşık şey kafamdan silip atıyım olumsuz düşüncelerimi kendime geliyim az öpüyorum hepiniziopuyorumnanaktan

ben şöyle kendimi az değiştirmeye gidiyorum dağıttım iyice yakında herif bebek ten değil ama benim tipimden beni teredeceksırnaşık şey kafamdan silip atıyım olumsuz düşüncelerimi kendime geliyim az öpüyorum hepiniziopuyorumnanaktan

SELAM NİLSECİM NASILSIN BALIM opuyorumnanaktan

bitanem şu doktorların bayan olursa sevirim ben öle erkek doktora gitmemki yasakkelime bu ayda umutlar suya düşünce üzüldüm ama şimdi iyiyim canım benim senin doktorlardan sonuç çıkarsa emin ol giderim ama bitanem:lepi:

canım büyük konusma istersen bende gtmem dedm ama suan gidiorum yasak mı anlamadm bakalm ins olurda bende sana vesıle olurum.

canım burası zaten GEBE KALAMAYANLAR topigi ah birimz hams olsa bilgi vercez ama kimse bisi bilmedgi icın yanls bisey söylemek ıstemıo

cok tsekkür ederim msjlarıma sadece sen cvp verdin dogru diosun valla sacma bi soruydu ama hani 2.bebeiş için ugrasanların bole bişeler yasamıs olabilecegini düsündümkafamçokkarıştı

arkadaslar karbeyaz33 hamilelikle ilgili birsey yazmış bilen varmı?cok heyecanlandım okuyunca.karbeyaz lütfen yazabilirmisin ne oldugunu bizde uygulayalım:sinifsinif:

arkadaslar karbeyaz33 hamilelikle ilgili birsey yazmış bilen varmı?cok heyecanlandım okuyunca.karbeyaz lütfen yazabilirmisin ne oldugunu bizde uygulayalım:sinifsinif:

yyyyyyaaaaaaaaaaaaaa evet bar türlü beceripte özel msj atamadım bana da yazın o ilacıııı llllllllüüüüüüüüüttttffffffeeeeeeeennnnnnnnnnn:sm_cool:

yyyyyyaaaaaaaaaaaaaa evet bar türlü beceripte özel msj atamadım bana da yazın o ilacıııı llllllllüüüüüüüüüttttffffffeeeeeeeennnnnnnnnnn:sm_cool:

ben de ulaşamıyorum zeynocan
Artık neyse kapsama alanı dışı.... :sm_confused:
şayet benden önce ulaşacak olırsan bana da mj atar mısın?
bayram sebebi ile dışarıda olacağım ve nette olmayacağım:(
Şayet senden önce ulaşrsan isteyen herkese atarım.:1no2:

bu arada klomen denen ilacı illlaa ki doktorun mu vermesi gerekioo.
Ben tüm testleri yaptırdım. Kist varmış ama önemli diilmiş.başka da bi problem yokmuş. Eşimde test yaptırdı. Onda da bi problem çıkmadı. Ben kendim alıp kullansam ama dozajını bilemem bu seferde...
üffff sıkıntıdayım...

[ı]güzelim sakın ha klomeni kafana göre alıp kullan ma hem kendin diyorsun kist varmış diye klomen kist tedavisinden sonra kullanılıyor nedenide kist çatlayamayan yumurtanın su toplayıp büyümesi eğer o tedavi olup kaybolmassa klomen kisti besler ve kistin büyür ve kendine büyük bir kötülük edersin yumurtalığını almaya kadar gider sen doktora git içini de ferah tut bizim gibi bebek konusunu saplantıya dönüştürürsen problemin olmasa da hamile kalamazsın ayrıca önemsizse kendide kaybolabilir kaybolmazsa doktor doğum kontrol hapıyla tedavi ediyor ama tabi büyüklüğüne bağlI DEDİĞİM GİBİ DOKTORUNA DANIŞMADAN BİŞİY KULLANMA VE DOKTORUN AYNI KİŞİ OLSUN ÇÜNKÜ ZAMANLA PROBLEMLERİNİ VE BÜNYENİ TANIYACAĞI İÇİN DAHA AZ ZAMAN KAYBIN OLUR[/ı]

Son düzenleme:
Back