• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalamayanlar buraya.....

ben de ulaşamıyorum zeynocan
Artık neyse kapsama alanı dışı.... :sm_confused:
şayet benden önce ulaşacak olırsan bana da mj atar mısın?
bayram sebebi ile dışarıda olacağım ve nette olmayacağım:(
Şayet senden önce ulaşrsan isteyen herkese atarım.:1no2:

Zeynocan
ben karbeyazın yazdığı sayfayı bulamıyorum.
313. sayfada olduğuna emindim.
PROFİLİNE BAKAYIM DEMİŞTİM
ama yazısı yok sdece arkadaşların alıntı cevaplarını bulabiliyorum
NE İŞ?
Bir fikrin var mı?:uhm:

yyyyyyaaaaaaaaaaaaaa evet bar türlü beceripte özel msj atamadım bana da yazın o ilacıııı llllllllüüüüüüüüüttttffffffeeeeeeeennnnnnnnnnn:sm_cool:

ah arkadaşım bir açıklasa zaten burada yazıcam kocaman harflerle ama yok işte yazmamış karbeyaz beni duyuyorsan yaz şu ilacı artık ölücez meraktan canım ya:sinifsinif:akşam bana özeldeb mesaj atmış ama ilaçla ilgili bir bilgi vermemiş:umursamaz:

iyiyim canım arife günü ben çalışıyorum malesef aslında evde bi sürü işim var artık akşam yapacaz yarın bayram bayramlar hepimiz için çok özel ama çocukluğumun bayramları bambaşka

kıyamam kolay gelsin sana bende yıllarca çalıştım bayramlarda gençlik hayatımda ilk kez yani 10 yıldır ney ilk kez bu bayramda evde olucam o yüzdende ayrı bi mutluyum :)

benim kendi ailem yakınımda eşimin ailesi tokatta yaşıyor ama bi bayram burda isek diğer bayram onalrın yanındayız kısmet olursa ekimde 1 yıllık evliliğim doluyor 7 aydır korunmuyoruz ama bi türlü çift çizgiyi tutturmadık ilk zamanlar problem yapmıyordum açıkcsası ama bir iki aydı üzülüyorum bakalım bu ay ovilasyon testlerinden aldık yani daha elime geçmedi ama ksmet artık mevlam ne zaman kısmet ederse hayırlısı ile evleatlarımız olur diye dua ediyorum

benim kendi ailem yakınımda eşimin ailesi tokatta yaşıyor ama bi bayram burda isek diğer bayram onalrın yanındayız kısmet olursa ekimde 1 yıllık evliliğim doluyor 7 aydır korunmuyoruz ama bi türlü çift çizgiyi tutturmadık ilk zamanlar problem yapmıyordum açıkcsası ama bir iki aydı üzülüyorum bakalım bu ay ovilasyon testlerinden aldık yani daha elime geçmedi ama ksmet artık mevlam ne zaman kısmet ederse hayırlısı ile evleatlarımız olur diye dua ediyorum

inşallah kısa zamanda olur canım ama emin ol testmiş şuymuş buymuş hiç işe yaramıyo benim denemediğim bişi kalmadı yumurta vs sorunuda yok ama olmayıncada olmuyor zaman insana sadece şunu öğretiyor sakın kafana takma sil kafandan bizler o kadar takıntı yaptıkki şu anda bile bu sitede olmamız bizim bunu aklımızdan çıkartamadığımızın anlamına geliyor kısmet be güzelim bu ay o kadar belirtilerim vardıki bildiğin hamile belirtisi ama yine şok yine hüsran nolur takma kafana :dance:

merhaba nilse ben daha kimseyle mesajlaşmadım şimdi konuyu okurken burda loduğunu gördüm.senin çocuğun var değil mi anladığım kadarıyla

inşallah kısa zamanda olur canım ama emin ol testmiş şuymuş buymuş hiç işe yaramıyo benim denemediğim bişi kalmadı yumurta vs sorunuda yok ama olmayıncada olmuyor zaman insana sadece şunu öğretiyor sakın kafana takma sil kafandan bizler o kadar takıntı yaptıkki şu anda bile bu sitede olmamız bizim bunu aklımızdan çıkartamadığımızın anlamına geliyor kısmet be güzelim bu ay o kadar belirtilerim vardıki bildiğin hamile belirtisi ama yine şok yine hüsran nolur takma kafana :dance:

haklısın canım benimde aynen öle oldu bu ay 5 gün geçti ilk defa normalde saati bile şaşmaz mide bulantıLRI halsizlik yorgunluk ne dersen vardı ama 5 günün sonunda oldum hatta bulantılarım devam edinde tekrar test yaptım yine negatif :(

haklısın canım benimde aynen öle oldu bu ay 5 gün geçti ilk defa normalde saati bile şaşmaz mide bulantıLRI halsizlik yorgunluk ne dersen vardı ama 5 günün sonunda oldum hatta bulantılarım devam edinde tekrar test yaptım yine negatif :(

çocuk düşünmeye karar verene kadar 28 günü şaşmazdı benim ama artık hep 30 31 32 günde oluyor o bile bizimle oyun oynuyor napalım aman ya olur inşallah ama ben bu aydan sonra aşılama işlemine başlıycam inşallah karar verdim o da olmazsa tüp bebeğe doğru yol görünüyo bize mafoldumbençok üzülüyorum ama doğal yollarla olmadığı için mafoldumben

benim bir oğlum var.4 yaşında.2. çocuğumu 4,5 aylıkken düşürdüm.3 ay oluyor.iki,nci bebeğime 6 ay sonra hamile kalabildim.öyle hemen olmayabiliyor.sabırlı olmak gerekiyor.zaten stres olunca iyice zorlaşıyor.ben çift rahimliyim.hamilelik benim için çok riskli.

Back