• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalamayanlar buraya.....

kızlar günaydın
nasılsınız sabah sabah topikte kaçırdığım yazıları okurken gördüm cem garipoğlu yakalanmış ayy çok sevindim valla neyse konumuz bu değil
nilseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee nerdesin kızzzzzzz

bakın arkadaşlar ben dün blog sayfasında yazdım mucize bulundu diye baya fark eden oldu sizinde fark edmeniz için tekrar yazıyorum.evet gerçekten bunu çok rahatlıkla söylüyorum günlerinizi çatlatma igneleriyle tahlillerle falan geçirmenize gerek yok bu iş çözülmüş .... evet çözülmüş diyorum çünkü ben
4 arkadaşıma tavsiye etdim kullandılar ve kesin sonuç aldılar ..gerçekten diyorum bu derdin devası bu ilaç,ilaç çok saglam kesin çözüm
tabiki şifa allah tan ama inanın kaybedecek hiç bir şeyiniz yok ama kazanacak tatlıbir bebişiniz olabilir.
merakeden bilgi almak temin etmek isteyenler bana mesaj atsın .

karbeyaz bu söylediğin şey nerde yaa nasıl oluyor heyecanlandım bak şimdi

regl günüm hiç şaşmazken bu ay 5 gün geçti belirtilerle birlikte hamile olduğumu sanmış çok sevinmiştim test yaptım negatif çıktı ve ertesi gün regl oldum üzülmiştim biraz ama napalım kısmet değilmiş

üzülme hayatım benim kısmet değilmiş demekki bende onları çok yaşadım ama artık ümitlenmiyorum sende öyle yap canım birgün sana sürpriz olsun eminimki onlar bize sürpriz yapacaklar bebişlerimiz hayırlısı olsun canım hepimiz için

yok yok yakalanmamış o asılsız bi idda imiş tv de açıklama yaptılar internette yayılmış yalan bi habermiş

cnm dün gece yakalanmış buqün öğlen saat 12 gibi çocuk savcılığındaydı müge anlıda yakalandığı anın görüntüleri var sabahtn beri onu isledim alavağı cezada tahminen 12 ile 16 yol hapis yatmakmş rahmi özkan die avukat varya o dedi

merhaba arkadaslar ben aranıza yeni katıldım samsundan bende yumurtalık tedavisi grdm klomen kullandım cevap vermedi sonra igne kullandım gonal f die bi igne günde 1defa oolumlu oldu büyüdü yumurtalar igne vuruldum catlatma ignesi simdi calısıyoruz bakalım insallah olur rabbim hepimize yasatsın bu duyguyu insallah isteyen herkese versin allahım:1hug::1hug:

bitanem fatih üni.hast.ne ama memnun değilim bırakcam bu arada sabah sabah moralim çok bozuk kafam yine allak pullak oldu bu ayda olmadı canım çok sıkkın
hangi dr peki kadn dogumcu var tanıdgm atlı spordan tanıyorum oda biniciydi.benm dr cok iyi tedaviye baslayalm hemen hamis kalrsam sanada randevu alrız biraz uzak sana ama olsun herkes o adam imkansızn hamile kalmasını saglams dio yaşlıca bi amca elleri titrio:)birde büyük dogumda utku bey varms ilk tüp bebek yapan dr.özel randevu
alabiliyormussun nıe sıkkın canın

bakın arkadaşlar ben dün blog sayfasında yazdım mucize bulundu diye baya fark eden oldu sizinde fark edmeniz için tekrar yazıyorum.evet gerçekten bunu çok rahatlıkla söylüyorum günlerinizi çatlatma igneleriyle tahlillerle falan geçirmenize gerek yok bu iş çözülmüş .... evet çözülmüş diyorum çünkü ben
4 arkadaşıma tavsiye etdim kullandılar ve kesin sonuç aldılar ..gerçekten diyorum bu derdin devası bu ilaç,ilaç çok saglam kesin çözüm
tabiki şifa allah tan ama inanın kaybedecek hiç bir şeyiniz yok ama kazanacak tatlıbir bebişiniz olabilir.
merakeden bilgi almak temin etmek isteyenler bana mesaj atsın .

karbeyaz sana mj atmayı bir türlü başaramıyorum
:sinifsinif:

Back