- Konu Sahibi EstetikEditor
- #3.121
iyiyim çok şükür bunalımdan çıktım sen nasılsın ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iyiyim çok şükür bunalımdan çıktım sen nasılsın ?
bakın arkadaşlar ben dün blog sayfasında yazdım mucize bulundu diye baya fark eden oldu sizinde fark edmeniz için tekrar yazıyorum.evet gerçekten bunu çok rahatlıkla söylüyorum günlerinizi çatlatma igneleriyle tahlillerle falan geçirmenize gerek yok bu iş çözülmüş .... evet çözülmüş diyorum çünkü ben
4 arkadaşıma tavsiye etdim kullandılar ve kesin sonuç aldılar ..gerçekten diyorum bu derdin devası bu ilaç,ilaç çok saglam kesin çözüm
tabiki şifa allah tan ama inanın kaybedecek hiç bir şeyiniz yok ama kazanacak tatlıbir bebişiniz olabilir.
merakeden bilgi almak temin etmek isteyenler bana mesaj atsın .
yok yok yakalanmamış o asılsız bi idda imiş tv de açıklama yaptılar internette yayılmış yalan bi habermiş
günaydın canım neden bunalımdaydın ki?
regl günüm hiç şaşmazken bu ay 5 gün geçti belirtilerle birlikte hamile olduğumu sanmış çok sevinmiştim test yaptım negatif çıktı ve ertesi gün regl oldum üzülmiştim biraz ama napalım kısmet değilmiş
üzülme hayatım benim kısmet değilmiş demekki bende onları çok yaşadım ama artık ümitlenmiyorum sende öyle yap canım birgün sana sürpriz olsun eminimki onlar bize sürpriz yapacaklar bebişlerimiz hayırlısı olsun canım hepimiz için
yok yok yakalanmamış o asılsız bi idda imiş tv de açıklama yaptılar internette yayılmış yalan bi habermiş
hangi dr peki kadn dogumcu var tanıdgm atlı spordan tanıyorum oda biniciydi.benm dr cok iyi tedaviye baslayalm hemen hamis kalrsam sanada randevu alrız biraz uzak sana ama olsun herkes o adam imkansızn hamile kalmasını saglams dio yaşlıca bi amca elleri titrio:)birde büyük dogumda utku bey varms ilk tüp bebek yapan dr.özel randevubitanem fatih üni.hast.ne ama memnun değilim bırakcam bu arada sabah sabah moralim çok bozuk kafam yine allak pullak oldu bu ayda olmadı canım çok sıkkın
benim gibi olan daha sonra hamile kalan varmı cvplarınızı bekliyorum
nie kimse yok beeee ben varım diyemi gidiom ben rahat rahat gelın gidin benide küstürdünüz sonunda
bakın arkadaşlar ben dün blog sayfasında yazdım mucize bulundu diye baya fark eden oldu sizinde fark edmeniz için tekrar yazıyorum.evet gerçekten bunu çok rahatlıkla söylüyorum günlerinizi çatlatma igneleriyle tahlillerle falan geçirmenize gerek yok bu iş çözülmüş .... evet çözülmüş diyorum çünkü ben
4 arkadaşıma tavsiye etdim kullandılar ve kesin sonuç aldılar ..gerçekten diyorum bu derdin devası bu ilaç,ilaç çok saglam kesin çözüm
tabiki şifa allah tan ama inanın kaybedecek hiç bir şeyiniz yok ama kazanacak tatlıbir bebişiniz olabilir.
merakeden bilgi almak temin etmek isteyenler bana mesaj atsın .