- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #3.141
karbeyaz sana mj atmayı bir türlü başaramıyorum
:sinifsinif:
Bu arada Klomen denen ilacı illlaa ki doktorun mu vermesi gerekioo.
Ben tüm testleri yaptırdım. Kist varmış ama önemli diilmiş.Başka da bi problem yokmuş. Eşimde test yaptırdı. Onda da bi problem çıkmadı. Ben kendim alıp kullansam ama dozajını bilemem bu seferde...
Üffff sıkıntıdayım...
Sakıııınn deneme.
bu ilac dr kontrolunde olması gerekir yumurta takibi için.
takip olmaz ve yumurta çatlamazsa kist oluşur canım benim.
karbeyazı ara ki bulasın yok yok benm nicki ona veriyim bi umut verdi sırra kadem bastı.BURCUUUUU NERDESIN YAVRU KUSUMM NERDE
hangi dr peki kadn dogumcu var tanıdgm atlı spordan tanıyorum oda biniciydi.benm dr cok iyi tedaviye baslayalm hemen hamis kalrsam sanada randevu alrız biraz uzak sana ama olsun herkes o adam imkansızn hamile kalmasını saglams dio yaşlıca bi amca elleri titrio:)birde büyük dogumda utku bey varms ilk tüp bebek yapan dr.özel randevu
alabiliyormussun nıe sıkkın canın
ben şöyle kendimi az değiştirmeye gidiyorum dağıttım iyice yakında herif bebek ten değil ama benim tipimden beni teredeceksırnaşık şey kafamdan silip atıyım olumsuz düşüncelerimi kendime geliyim az öpüyorum hepiniziopuyorumnanaktan
ahhh benim tatlı ve güzel arkadaşım burdayım işte birza geç geldim ama olsun geldim ya sen ona bak:roflol:
bitanem şu doktorların bayan olursa sevirim ben öle erkek doktora gitmemki yasakkelime bu ayda umutlar suya düşünce üzüldüm ama şimdi iyiyim canım benim senin doktorlardan sonuç çıkarsa emin ol giderim ama bitanem:lepi:
canım burası zaten GEBE KALAMAYANLAR topigi ah birimz hams olsa bilgi vercez ama kimse bisi bilmedgi icın yanls bisey söylemek ıstemıo
arkadaslar karbeyaz33 hamilelikle ilgili birsey yazmış bilen varmı?cok heyecanlandım okuyunca.karbeyaz lütfen yazabilirmisin ne oldugunu bizde uygulayalım:sinifsinif:
yyyyyyaaaaaaaaaaaaaa evet bar türlü beceripte özel msj atamadım bana da yazın o ilacıııı llllllllüüüüüüüüüttttffffffeeeeeeeennnnnnnnnnn:sm_cool:
bu arada klomen denen ilacı illlaa ki doktorun mu vermesi gerekioo.
Ben tüm testleri yaptırdım. Kist varmış ama önemli diilmiş.başka da bi problem yokmuş. Eşimde test yaptırdı. Onda da bi problem çıkmadı. Ben kendim alıp kullansam ama dozajını bilemem bu seferde...
üffff sıkıntıdayım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?