• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalamayanlar buraya.....

bugünde kimse yok anam burda geliriz yok olurlar gelmeyiz kızarlar biri nerde kimbilir nerelerden puan toplamaya gitti acaba diğeride zaten yoksunyok iişte adı üzerindekaydirigubbakcemile3delikafadulden

kızlar müjjjjjjdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee bende hasta oldum bu ayda hepimize kolay gelsin ama artık alıştım üzülmüyorum allahım vakti gelince verecek inanıyorumkaydirigubbakcemile3

kızım yüregime indiriodun hamilesin sandm müjdeeeee yazısını görünce nası sevındiydm ay ins en kısa sürede hamileym yazısını yazarsın senin sorunun ne tam olarak?dr nereye gidıosun

bakın arkadaşlar ben dün blog sayfasında yazdım mucize bulundu diye baya fark eden oldu sizinde fark edmeniz için tekrar yazıyorum.evet gerçekten bunu çok rahatlıkla söylüyorum günlerinizi çatlatma igneleriyle tahlillerle falan geçirmenize gerek yok bu iş çözülmüş .... evet çözülmüş diyorum çünkü ben
4 arkadaşıma tavsiye etdim kullandılar ve kesin sonuç aldılar ..gerçekten diyorum bu derdin devası bu ilaç,ilaç çok saglam kesin çözüm
tabiki şifa allah tan ama inanın kaybedecek hiç bir şeyiniz yok ama kazanacak tatlıbir bebişiniz olabilir.
merakeden bilgi almak temin etmek isteyenler bana mesaj atsın .

canım neymiş bu cok merak ettim söylesene bu arada bende sorun yok eşim varikosel ameliyatı oldu 1 sene önce sayı iy hareket az canım benim işimede yararmı yaaaaaaaaaa cok merak ettim ne bu

canım neymiş bu cok merak ettim söylesene bu arada bende sorun yok eşim varikosel ameliyatı oldu 1 sene önce sayı iy hareket az canım benim işimede yararmı yaaaaaaaaaa cok merak ettim ne bu
canım benim geri sayfalarda esler icin sperm azdırıcı bi karısım yazmstm ona bi göz at ıstersen

ya kızlar bana noluo anlamıorum bu aralar habire aglıyorum 1haftadr esimin burnundan getirdm cok alıngan oldum ya annem babam aklıma gelio (cok sukur hayattalar ve saglıklılar) hemen aglamaya baslıyorum nıe böle oldum ya esimle normal konusurken bile bogazm dügümlenıo hemn mutfaga gidip aglıorum ayy depresyonamı girdim ne

yaaaa güzelim depresyon belirtisi hepsi bebeğe odaklıyoruz kendimizi ve hassaslaşıyoruz bi ara bana da çok oluyordu 2-3 aydır bebek fikrini silmeye çalışıyorum aklımdan doktorada gitmiyoruz ara verdik o yüzden ağlama nöbetlerim geçti aynısı oluyordu banada eşim evden çıktımı başlıyordum ağlamaya o görmesin die onun yanında ağlamıyordum kendimi güçsüz hissediyordum eşime en ufak birşeyden alınganlık yapıyordum anlıyordu problemim var die konuşmak istiyordu konuşamıyordum boğazım düğümleniyordu yine ağlıyordum ama dediğim gibi 2-3 aydır iyiyim fakat bu ay da kendimi hep hamileymişim gibi hissediyorum kasığımda bi batma var 3-5 gündür yumurtlama dönemimde olup geçer genelde ama 1 gün sürer bu sefer geçmedi günümede çok var bu ay sonu zaten tekrar doktora gitmeye başlıycaz galiba onun etkiside var tekrar gidip gelmeler başlıycak stres sıkıntı bu ay yok bi daha ki ay sanki hamileyim dersem kendime hamile kalırım gibi beynime girip duruyo kadir gecesi bile o kadar yalvardım ki rabbime allah isteyen herkese tattırır inş. bu duyguyu aratmaz daha fazla oooffff oooffffffffffff

yaaaa güzelim depresyon belirtisi hepsi bebeğe odaklıyoruz kendimizi ve hassaslaşıyoruz bi ara bana da çok oluyordu 2-3 aydır bebek fikrini silmeye çalışıyorum aklımdan doktorada gitmiyoruz ara verdik o yüzden ağlama nöbetlerim geçti aynısı oluyordu banada eşim evden çıktımı başlıyordum ağlamaya o görmesin die onun yanında ağlamıyordum kendimi güçsüz hissediyordum eşime en ufak birşeyden alınganlık yapıyordum anlıyordu problemim var die konuşmak istiyordu konuşamıyordum boğazım düğümleniyordu yine ağlıyordum ama dediğim gibi 2-3 aydır iyiyim fakat bu ay da kendimi hep hamileymişim gibi hissediyorum kasığımda bi batma var 3-5 gündür yumurtlama dönemimde olup geçer genelde ama 1 gün sürer bu sefer geçmedi günümede çok var bu ay sonu zaten tekrar doktora gitmeye başlıycaz galiba onun etkiside var tekrar gidip gelmeler başlıycak stres sıkıntı bu ay yok bi daha ki ay sanki hamileyim dersem kendime hamile kalırım gibi beynime girip duruyo kadir gecesi bile o kadar yalvardım ki rabbime allah isteyen herkese tattırır inş. bu duyguyu aratmaz daha fazla oooffff oooffffffffffff
canimmm suan ne hissediosan aynı seyleri hıssedıyorum tıpatıp yani benmde sat 27 agustos ay sonuda dr randevum var hadı bakalm ins bu ay olur

kızlaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrr cem garipoglu yakalanms %100 hemde ist bahcelievlerde zavallı kız artık rahat rahat uyur aileside artk acılarını yasayabilir rabbim sabır versin münevverede rahmet tabiki.

hehe kızlar o iki çizgi bana da imkansız geliyo elli tane test yaptım belkide hep tek çizgi :))) alayını çizicem bu testlerin :))))) ayyy yok yok şaka en azından tek çizgiden sonra 5 dk. heyecanlı oluyo sonra heyecan bitiyo bide ben hemen atmıyorum 3-5 saat belk değişmiştir es kaza 2.de çıkmıştır die gidip gelip bakıyorum tabi o arada unutuyorum onu eşim geliyo dışardan başlıyo benle dalga geçmeye ama bi gün o testlerden intikamımı alıcam imkansız gelsede hala biraz umudum var delikafadulden

kızım yüregime indiriodun hamilesin sandm müjdeeeee yazısını görünce nası sevındiydm ay ins en kısa sürede hamileym yazısını yazarsın senin sorunun ne tam olarak?dr nereye gidıosun

bitanem fatih üni.hast.ne ama memnun değilim bırakcam bu arada sabah sabah moralim çok bozuk kafam yine allak pullak oldu bu ayda olmadı canım çok sıkkın

Back