gümaydın miyopi sabahları benimde kasık ağrım oluyo ama wc ye gidince geçiyo. Mesela gün içerisinde küçük wc geldiğimde de aynı şey oluyo acayip bi ağrı oluşuyo bende. wc ye gidince bir şey kalmıyo.
bende hiç iyi değilim oğluş kafasıyla göğsümü ittiriyo oturamıyorum işyerindeyim klavye yi göbeğimin üstüne çekicem nerdeyse az çok fenayım ya
Günaydın Canım,
İzne ne zaman çıkmayı planlıyorsun? 37ye kadar sabredecekmisin?
merhaba kızlar.öncelikle kasık agrıları cok normal eger cok çok aşırı derecede degılse tabi.benımde oluyor zaman zaman.bi de dün gece artık oğlumun tekmelerini hissetmeye başladım tesadüfen elimi karnıma koydum bi baktm karnmda nereye koyduysa pıt oıt oraya kayıyor eşim yaptı aynısını ona da aynısını yaptı.gece mutlu mutlu uyudum artık:)
Miyopi sende benden 1 ay öndesin demekki bende dışardanda hissedicem.çok hoşuma gitti oyun gibi geldi.dünden beri elimi karnımı koyuyorum evde uzanıp hemen hissettirio kendini.ama malasef 2 gündür grip olmuşum ayakta zor duruyorum dayanamadım en sonnda parol içtim bi tane ama bakalım artık.haftasonu gelıyor nasılsa dinlenirim.alışveriş işlerine başladım bi de çok eğlenceli oluyor.:)
Kızlar merhaba
Kimselerden ses çıkmıyor, neler yapıyorsunuz nasıl geçiyor günler?
Ctesi günü şeker yüklemesi yaptırıcam, yaptıranlar varmı? Nasıl oluyor, çok bilgimde yok açıkçası, sadece aç karnına gideceğimi birde şekerli su içeceğimi biliyorum. Sonrası nasıl oluyor acaba?
Birde o saate kadar nasıl dayanıcam açlığa
merhaba arkadaşlar.pek kimsenın sesi soluğu çıkmıyor.iyi gidiyor hamilelikler sanırım.benımde iyi gidiyor çok şükür tekmeler falan maşallah hiç durmuyor.ama bu ara burun tıkanıklığı yanına kulak tıkanıklığıda eklendi rahatsız etmeye başladı baya.oda nemlendirici almaya çalıışıyorum hiç öyle damla falanda kullanmak istemiyorum ama bakalım.10gun sonra doktora gittigmde bi sorcam bakalım.kendi sesimi bile duyamıyorum bazen.
canım çok uzun sürmüyor zaten aç karnına kan alınıyor bi de şekerli suyu içtikten sonra iki kezdi sanırım ikisinin arasında belli bi süre oluyo sadece benim kolay geçmişti şekerli suyu içmek çok zorlamamıştı beni.. sabah erken saate al randevunu ben öle yapmıştım
Günaydın hamişler.nasıl geçiyor günler?benim oğlum cok yaramaz sanırım hiç durmuyor karnımda sürekli bi hareket halinde.
Aynen cok hareketli benım oğlumda ya.bi de çalışıyorum pantalon gymeyı sevmem hep etek elbıse gıyıyorum altın açorapla dar giyiyorum heralde ve gün çinde karnım surekli sıkışıyor gibi agrıo biraz yürüyorum.acaba dar kıyafettenmı ağrıo karnım ya da agrı gibi de degılde ne bilim tam anlayamıyorumda ve sürekli bi hareket yani karnımda.
Dar giyinmende etkiliyodur belki canım. ama dar giyme ya sıkma yavrucağı içeride :) bırak rahat rahat dolaşıversin :)
sagol cnm evet dıkkat etcem artık.yaz gelsede elbıselerı gysem rahatlarım:)senın az kalmş ya doğuma maşallah:)antepte hangı hastanede dogum yapacaksın
ben normalde primer ibrahım halil büyükbeşeye gidiyorum ama doğumu osmanıyede yapacağım için artık orda bi doktor ayarladım orda gidiyorum ayda bir.ama ibrahım halil beyıde cok begenıyorum cok iyi bi doktor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?