Gaziantep'teki Hamileler, doktor ve Hastane tavsiyeleri

Günaydın Canım,

İzne ne zaman çıkmayı planlıyorsun? 37ye kadar sabredecekmisin?

merhaba kızlar.öncelikle kasık agrıları cok normal eger cok çok aşırı derecede degılse tabi.benımde oluyor zaman zaman.bi de dün gece artık oğlumun tekmelerini hissetmeye başladım tesadüfen elimi karnıma koydum bi baktm karnmda nereye koyduysa pıt oıt oraya kayıyor eşim yaptı aynısını ona da aynısını yaptı.gece mutlu mutlu uyudum artık:)

Çok güzel bir duygu dimi? Ben zaten eskiden beri hamilelik dendimi en çok merak ettiğim şey hareketlerini hissetmekti. Akşamları karnımı izliyorum, hareketlerinin kimi dışarıdan da görülüyor ya, bazen herkese göstermek istiyorum beni o derece mutlu ediyor
Ben bugünlerde kendimi çok yorgun hissediyorum ama ya. Önceki gün misafirim vardı, artık hiçbir iş yapmasam bile işte yeterince oturduğum için, birde akşam oturunca birgün sonrası geçmek bilmiyor. Dün eve gider gitmez yattım bidaha kalkmadım ama bugün yine yorgun hissediyorum kendimi

Miyopi sende benden 1 ay öndesin demekki bende dışardanda hissedicem.çok hoşuma gitti oyun gibi geldi.dünden beri elimi karnımı koyuyorum evde uzanıp hemen hissettirio kendini.ama malasef 2 gündür grip olmuşum ayakta zor duruyorum dayanamadım en sonnda parol içtim bi tane ama bakalım artık.haftasonu gelıyor nasılsa dinlenirim.alışveriş işlerine başladım bi de çok eğlenceli oluyor.:)

Bi süre sonra dışarıdan çıkıntıları izlersin :) Parol içiliyor zaten ya , sıkıntı olmaz canım. Ateşlenmekde sıkıntı o daha zararlıymış bebeğe. o yüzden dikkat et ateş durumuna.

Kızlar merhaba

Kimselerden ses çıkmıyor, neler yapıyorsunuz nasıl geçiyor günler?
Ctesi günü şeker yüklemesi yaptırıcam, yaptıranlar varmı? Nasıl oluyor, çok bilgimde yok açıkçası, sadece aç karnına gideceğimi birde şekerli su içeceğimi biliyorum. Sonrası nasıl oluyor acaba?

Birde o saate kadar nasıl dayanıcam açlığa

canım çok uzun sürmüyor zaten aç karnına kan alınıyor bi de şekerli suyu içtikten sonra iki kezdi sanırım ikisinin arasında belli bi süre oluyo sadece benim kolay geçmişti şekerli suyu içmek çok zorlamamıştı beni.. sabah erken saate al randevunu ben öle yapmıştım

merhaba arkadaşlar.pek kimsenın sesi soluğu çıkmıyor.iyi gidiyor hamilelikler sanırım.benımde iyi gidiyor çok şükür tekmeler falan maşallah hiç durmuyor.ama bu ara burun tıkanıklığı yanına kulak tıkanıklığıda eklendi rahatsız etmeye başladı baya.oda nemlendirici almaya çalıışıyorum hiç öyle damla falanda kullanmak istemiyorum ama bakalım.10gun sonra doktora gittigmde bi sorcam bakalım.kendi sesimi bile duyamıyorum bazen.

Canım geçmiş olsun. Kulak tıkanıklığına burun tıkanıklığı sebep olmuştur. Ama dikkat et, bu sıralar hava çok tozlu, benimde burnum tıkalı günün çoğu kısmında maalesef.

Biz nemlendirici aldık ama çok bişi farketmedi, gerçi bu tozlu havada etki etti, yine tıkalı burnum ama biraz yumuşattı sanki. Ama bütün gece kafamda sesi bitmiyor onun. En sessizinden al mümkünse Bizimki neydi hatırlayamadım, sanırım simboydu.

Benimkininde tekmelerin şiddeti dahada artıyor günden güne. Şikayetim yok, hatta çok hoşuma gidiyor, işyerinde olmasamda açsam karnımı izlesem yani

Bende en erken saate aldım randevuyu ama doktor muayene edeceği için en erken 10 gibi kan vericem sanırım, doktor 9.30dan sonra başlıyor genelde.

Günaydın hamişler.nasıl geçiyor günler?benim oğlum cok yaramaz sanırım hiç durmuyor karnımda sürekli bi hareket halinde.

Günaydın hamişler.nasıl geçiyor günler?benim oğlum cok yaramaz sanırım hiç durmuyor karnımda sürekli bi hareket halinde.

Günaydın canım, benim cadı kızımın da hareketleri arttı. Gerçi daha geceleri uyanmıyorum o derece değil ama, uyandığım zaman sanki oda hemen uyanıyor.
Ctesi doktora gittik, 1kiloyu geçmişiz, 40 cm boyumuz yaklaşık. Sağlıkla gidiyoruz inşallah. Rabbim nazarlardan saklasın bebişlerimizi

Günaydın Kızlar;

Nasılsınız nasil gidiyor hamişlik. Benim oğluşta pek bi hareketli resmen oynayınca sallıyo beni maşaALLAH suhanALLAH.
acayip derece bel ağrılarım arttı kızlar ya bazen top gibi bir yere toplanıyo sıpa kıpırdayamıyorum.
çarşamba randevum var bakalım nekadar olmuş sıpacık doğuma da az kaldı geçen ay daha tersti inş. bu ay dönmüştür.

öpüyorum kızlar kendinize ve bebişlere iyi bakın.

Aynen cok hareketli benım oğlumda ya.bi de çalışıyorum pantalon gymeyı sevmem hep etek elbıse gıyıyorum altın açorapla dar giyiyorum heralde ve gün çinde karnım surekli sıkışıyor gibi agrıo biraz yürüyorum.acaba dar kıyafettenmı ağrıo karnım ya da agrı gibi de degılde ne bilim tam anlayamıyorumda ve sürekli bi hareket yani karnımda.

Dar giyinmende etkiliyodur belki canım. ama dar giyme ya sıkma yavrucağı içeride :) bırak rahat rahat dolaşıversin :)

sagol cnm evet dıkkat etcem artık.yaz gelsede elbıselerı gysem rahatlarım:)senın az kalmş ya doğuma maşallah:)antepte hangı hastanede dogum yapacaksın

Hatem hastenesinde Bülent KOKRMAZ canım doktorum. doğumu da orta yapıcam kısmetse.
sen hangi hastaneye gidiyosun dr kim canım

ben normalde primer ibrahım halil büyükbeşeye gidiyorum ama doğumu osmanıyede yapacağım için artık orda bi doktor ayarladım orda gidiyorum ayda bir.ama ibrahım halil beyıde cok begenıyorum cok iyi bi doktor.

ben normalde primer ibrahım halil büyükbeşeye gidiyorum ama doğumu osmanıyede yapacağım için artık orda bi doktor ayarladım orda gidiyorum ayda bir.ama ibrahım halil beyıde cok begenıyorum cok iyi bi doktor.

ibrahim bey in çok ismini duydum gidenler hep memnun. Senin ailen osmaniyedey di değil mi ondan doğumu orda yapıcaktın.

Osmaniye nin hastenleri nasıl ALLAH korusun ters bir şey olsa ilk müdahale yapabilecek üniteleri filan va mı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…