o zaman daha şanslı bi annesin 2 kız bir erkek süper valla ohh ohhhYook,canim benim!Benim icin hic fark etmez,kuzum da var,oglum da)sadece hamilelik asterme aynen oglumdaki gibi geciyor,o yuzden sordum...hem de ruyamda rahmetli nenem bana bebegi verdi ve -ogkunu al dedi,ismini de bu koyarsin ded...karistirdi kafami,,ne eiyelim,hayirlusi o zaman,kizimizi bekleriz

ohh çok güzel biraz kafa dinle vücudunda dinlenir kendine gelirsin. bebişe ve kendine iyi bak bi haftaFarkediyorum canım ya, akşamları vuruyor banasağlıklı bir şekilde gidiyor inşallah. Haftaya izin aldım biraz dinlenicem, kafam kazan, sıkıldım işlerden biraz. İnşallah iyi gelir biraz tatil. Sonrada doktor randevumuz var, ayrıntılı ultrasona giricem, şekere bakılacak. İnşallah sıkıntımız olmaz.
Senin içinde hayırlısı olsun, inşallah gelecek ay yine güzel haberlerle gelirsin bize![]()
günaydın kızlar.nasıl gidiyor?bebişler nasıl?ya bişi sorcam size.18.haftadayım bu zamana kadar rahattım baya ama cumartesı geceden beri bi ağrı var tam neremın agrıdığınıda kestiremıyorum sağ tarafımda ama tam olarak kasık ağrısı degıl yani batma gibi bi ağrı göğsümn altında kıvrandırıyor benı.doktorumuda aradım 11ine kadar izinlymş acaba başka bi doktora gidip bi ultrasonla baksam mı oğluma nasıl dıye aklımda kalıyor sanki.bikaç kişiye sordum büyüyor artık dıyorlar zayıf oldugum için kaburgalara falan baskı yapıyor olabilirmiş annem belkide üşütmüşndür böbreklerın agrıodur dedi. nettede yazıyor ama umarım öyledir ya .korkulacak bişi yoktur dimi ya?cumartesı gunude dışardaydım hava guzel dıye baya yürüdüm falan ondan mı oldu acaba?
dediklerini gibi kaburgaların yaptığı baskıdır büyük ihtimal, bende olmamıştı ama olanlar çok duydum