Gaziantep'teki Hamileler, doktor ve Hastane tavsiyeleri

vala ordaki doktorumada cok güveniyorum bayada tecrubeli birisi tabi ama hastanede iyi özel hastane.artık güvencez bakalım mecbur doktorlara:)alışveriş işlerini bitirdin mi?:)

kizlar,canlarim,ben burali olmadigim icin iyi bilmiyorum buralari(benim kaynanam doguma benimle girecek diyor(burada dogumda mutlaka yaninda biri olmali diyor(benim o halimi gormesini istemiyorum yaw(bu benim inshallah 3 cocuk olacak ve dogum nasil bisey biliyorum artik(kizlar oturubagliyorum ya(esim de bdn gelmem bakamam diyor,ben olursa esimi istiyorum,baska hic kimseyi(ben nasil yapacam kizlar(sizde asil oldu,dogum yapan kizlar?ben stress geciriyorum(kaynanami biliyorum,her gordugunu hepsine de anlatacak,ya bu ne asagilama((annem burada dgil,Azerbaycandadir(doktorum Yilmaz Genco,hatem hastanesi,orada dogum yapmayi dusunuyorum

canım selam
zaten kayın valdeni doğuma alcaklarını sanmıyorum, alacak bile olsalar sen doktorunla konuş kimseyi istemiyorum de doktorunda ona göre kayınvaldene biz kimseyi almıyoruz der.
ama kayınvaldene şaştım neden yanında olmak istiyorki ?

bizde doguma hic kimseyi almazlar(burada illa yok ben gelirim diyor(bana bisey olmasi diye,guvenmekmicin yani,bizigozetlemek icin(sinir okuyorum(esim de susuyor,bisey demiyor,ya normalmis gibi karsiliyor(hatta dogum yapanodanin yaninda,kapisinda kimseyi istemiyorum(

kizlar,21 haftalikken gitmisdim Yilmsz Gencoya,bana detayli ultrason yapmadi. 24 haftalik oldum.Kizlar siz nasil yaptiniz?detayli ultrason nasil bir sey?normalden farklimi?Yolmaz Gencoya giden hamisler yazarmisiniz,rica ediyorim

yok canım öyle şey olurmu doğuma kayınvalideyle gırmek neymşi öyle hastaneye geliryanında olur cocuga bakar eder ama doguma gırmek nedir.bu nası anlayış ya?sen aynen doktora söyle almasın onu içeri.ama eşininde senı anlaması gerek,hiç görülmemiş bişe yanı kayınvalideyle doğuma girmek

daha neler duyucaz :) doktoruna söyle canım kimseyi almayın de doktorlar bu konuda daha tutucular almazlar zaten. Kaynanan da sadece sancı odasında yanında olur sonra sen doğumhaneye doğum yapacağın yere geçersin o sırada da kimseyi almazlar zaten. Garanti olsun sen yinede doktoruna söyle.

kizlar,21 haftalikken gitmisdim Yilmsz Gencoya,bana detayli ultrason yapmadi. 24 haftalik oldum.Kizlar siz nasil yaptiniz?detayli ultrason nasil bir sey?normalden farklimi?Yolmaz Gencoya giden hamisler yazarmisiniz,rica ediyorim

ben yılmaz genco ya değilde Bülent bey e gidiyorum galiba 26. veya 27. haftada detaylı ultrasona girdim. yine aynı şekilde ultrasondan bebeğin organlarına gelişimine hangi haftayla uyumluysa onlara bakıyor zaten detaylı ultrasonu yapan hiç konuşmadı. ultrasonda baktı çıktı ve ultrason resimlerini verdi doktora yönlendirdi. bu kadar canım

Bende ilk defa duydum bunu ya. Benim bildiğim kadarıylada doktorlar almaz içeriye. Hani ancak doktor tanıdık falan olcakda öle olur.
Hayır buralarda öle şey varmıymış ilk defa duydum, o sana hastaneye gelmekten falan bahsetmiş olmasın canım ya, hani bende antepli değilim ama zaten eskiden kimseleri almazlarmışki, şimdide büyükşehirlerde işte bazı hastanelerde eşleri girdiriyorlar birde bazen fotoğrafçımı giriyor tamda bilmiyorum.
Ama arkadaşların dediği gibi sen işini sağlama al, doktorunla konuş, hatta eşinden falanda çekiniyorsan annesine söyler diye yalnız gittiğinde doktora söyle, girmek istiyor ama ben kesinlikle istemiyorum, siz söyleyin almıyoruz desin. Sanki ne işi varmış kaynananın doğumda, çok işe yararlar ya.

Bende ayrıntılıya tam 1 ay önce gittim yani 25 haftalıkken. Sanırım 26.haftaya kadar gönderiyorlar. Ben sankoda gittiğim için Hatem hastanesinin prosedürlerini bilmioyurm. 10 gün öncede şeker yüklememi ve kan sayımını yaptırdım.
Bir dahaki randevu ay sonunda. Ozaman 32 haftayı doldurmuş oluyorum, çalışabilir raporu alıcam, sonrada 4 yada 5 hafta daha çalışıcam inşallah.

Eğer ücretli izni uzatırlarsa 4 hafta kala ayrılmayı düşünüyorum, uzamazsa ve sıkıntım olmazsa son 3 haftaya kadar çalışıcam inşallah.
Buarada alışverişler ne alemde, nerelerden neler alıyorsunuz?

merhabalar.24.haftamdayım son 1 haftadır nerdeyse belim kopacak gibi ağrıyor.işteyım çalışıyorum düz ayakkabı giyiyorum hatta ayaklarımı uzatıyorum yani cokta yormuyorum kendımı ama dayanacak gibi degıl .eşimde akşamları masaj yapıyor,sıcak havlu falan koyuyoruz korkuyorum ya bel ağrısı erken doğum beliritiside olabılıyormuş.gerçi yarın doktor kontrolümde var aa böyle agrı artarsa çalışamam uzun süre heralde.rapor falan alırım.bi de sağ tarafta göğsümün altı agrıyor ğöğsüm mü sıkışıyor napıo anlamıyorum ya da bebek büyüdükçe baskı yaparmış deniliyor ama.siz de oldumu hiç peki bu tarz durumlar?

merhaba miyopi.alışveriş işlerinden bahsedeyım son derece zevk verıyor çünkü bana alışveriş yapmak.:)benım bi tek büyükler kaldı yani arabası,puseti,hastane çıkışı falan.kıyafet işleri büyük ölçüde tamam yani.zaten çokta almadım bişi.

Merhabalar canım, geçmiş olsun, doktora mutlaka sor, benim aşırı derecede bel ağrım olmadı şuana kadar ama bazen ayakta çok kaldığımda kasığımda ve belimde ağrı oluyor.
Eğer imkanın varsa doktor 1 kaçgün rapor versin dinlen biraz. Benim haftasonum yoğundu, çarşambaya kadar ağırlığı anca geçti, çarşamba günüde arkadaşlara misafirliğe gittik, akşamda geç döndük 2 gündür gün bitsede eve gitsem diyorum. Çalışıyoruz ya, ne kadar desekte çok yorulmuyoruz diye, işe gelip gitmek bile yetiyor. Bu hafta biri yat dinlen deseydi ne kadar güzel olurdu.

Birde ben şu Tammeddeki lamaze eğitimine gidiyorum, egzersizlerin çok faydasının görüyorum, imkanın varsa sende git bence. Bel ağrısı bacak ağrısı falan kalmıyor düzenli yaptığın zaman.

maşallah subhanALLAH çok tatlı minik prenses nasılda boncuk boncuk bakıyor. Sevilaycım ALLAH size bağışlasın hayırlısından uzun ömürler versin. çok tatlı ama ya ısırmak vardı şimdi onu :)

amin canım sağol darısı sana sende sagsalim kucagına alırsın inşallah bebişini...

TEŞEKKÜRLER MİYOPİ bı gun izin aldım haftasonuda dınlendım geçti baya yani.dınlennce gecıo işte ancak.çalışırken oluyor.haftasonu turp gibiyim:)

haftasonuda doktora gttım 25haftalk oluoz bu hafta artık.660gram,31 cm olmuş hersey iyi güzel bi sorun yok.bıkac hafta snra şeker yuklemesi için gtcem.bide taşınıyoruz antepten artık osmaniyeye tayinimiz çıktı.bıraz yorabılir taşınma işleri tabide.bakalm artık.yardım eden olur nası olsa:)

Canım Allah bağışlasın, maşallah ne kadar da tatlı.
Doğum nasıldı, bi sıkıntı olmamıştır inşallah. Doğum hikayeni de bekliyoruz

Dikkat et kendine canım taşınma sırasında. Sakın ha yorma kendini. Kimseye de bakma, sen bilirsin en iyi kendini. Yorulduğunu hissettiğin an bırak dinlen. Bak ben geçen hafta misafir ağırladım, annem o kadar yardım etmesine rağmen bütün hafta yorgunluğu geçmedi. Ev taşımasını düşünemiyorum

vala aynen öyle yapcam neyseki yardım edecek birileri var.onlar yaparlar ben onları seyrederim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…