kizlar,canlarim,ben burali olmadigim icin iyi bilmiyorum buralari(benim kaynanam doguma benimle girecek diyor(burada dogumda mutlaka yaninda biri olmali diyor(benim o halimi gormesini istemiyorum yaw(bu benim inshallah 3 cocuk olacak ve dogum nasil bisey biliyorum artik(kizlar oturubagliyorum ya(esim de bdn gelmem bakamam diyor,ben olursa esimi istiyorum,baska hic kimseyi(ben nasil yapacam kizlar(sizde asil oldu,dogum yapan kizlar?ben stress geciriyorum(kaynanami biliyorum,her gordugunu hepsine de anlatacak,ya bu ne asagilama((annem burada dgil,Azerbaycandadir(doktorum Yilmaz Genco,hatem hastanesi,orada dogum yapmayi dusunuyorum
canım selam
zaten kayın valdeni doğuma alcaklarını sanmıyorum, alacak bile olsalar sen doktorunla konuş kimseyi istemiyorum de doktorunda ona göre kayınvaldene biz kimseyi almıyoruz der.
ama kayınvaldene şaştım neden yanında olmak istiyorki ?
kizlar,canlarim,ben burali olmadigim icin iyi bilmiyorum buralari(benim kaynanam doguma benimle girecek diyor(burada dogumda mutlaka yaninda biri olmali diyor(benim o halimi gormesini istemiyorum yaw(bu benim inshallah 3 cocuk olacak ve dogum nasil bisey biliyorum artik(kizlar oturubagliyorum ya(esim de bdn gelmem bakamam diyor,ben olursa esimi istiyorum,baska hic kimseyi(ben nasil yapacam kizlar(sizde asil oldu,dogum yapan kizlar?ben stress geciriyorum(kaynanami biliyorum,her gordugunu hepsine de anlatacak,ya bu ne asagilama((annem burada dgil,azerbaycandadir(doktorum yilmaz genco,hatem hastanesi,orada dogum yapmayi dusunuyorum
kizlar,canlarim,ben burali olmadigim icin iyi bilmiyorum buralari(benim kaynanam doguma benimle girecek diyor(burada dogumda mutlaka yaninda biri olmali diyor(benim o halimi gormesini istemiyorum yaw(bu benim inshallah 3 cocuk olacak ve dogum nasil bisey biliyorum artik(kizlar oturubagliyorum ya(esim de bdn gelmem bakamam diyor,ben olursa esimi istiyorum,baska hic kimseyi(ben nasil yapacam kizlar(sizde asil oldu,dogum yapan kizlar?ben stress geciriyorum(kaynanami biliyorum,her gordugunu hepsine de anlatacak,ya bu ne asagilama((annem burada dgil,Azerbaycandadir(doktorum Yilmaz Genco,hatem hastanesi,orada dogum yapmayi dusunuyorum
kizlar,21 haftalikken gitmisdim Yilmsz Gencoya,bana detayli ultrason yapmadi. 24 haftalik oldum.Kizlar siz nasil yaptiniz?detayli ultrason nasil bir sey?normalden farklimi?Yolmaz Gencoya giden hamisler yazarmisiniz,rica ediyorim
ben yılmaz genco ya değilde Bülent bey e gidiyorum galiba 26. veya 27. haftada detaylı ultrasona girdim. yine aynı şekilde ultrasondan bebeğin organlarına gelişimine hangi haftayla uyumluysa onlara bakıyor zaten detaylı ultrasonu yapan hiç konuşmadı. ultrasonda baktı çıktı ve ultrason resimlerini verdi doktora yönlendirdi. bu kadar canım
bende ayrıntılıya tam 1 ay önce gittim yani 25 haftalıkken. Sanırım 26.haftaya kadar gönderiyorlar. Ben sankoda gittiğim için hatem hastanesinin prosedürlerini bilmioyurm. 10 gün öncede şeker yüklememi ve kan sayımını yaptırdım.
Bir dahaki randevu ay sonunda. Ozaman 32 haftayı doldurmuş oluyorum, çalışabilir raporu alıcam, sonrada 4 yada 5 hafta daha çalışıcam inşallah.
Eğer ücretli izni uzatırlarsa 4 hafta kala ayrılmayı düşünüyorum, uzamazsa ve sıkıntım olmazsa son 3 haftaya kadar çalışıcam inşallah.
Buarada alışverişler ne alemde, nerelerden neler alıyorsunuz?
merhabalar.24.haftamdayım son 1 haftadır nerdeyse belim kopacak gibi ağrıyor.işteyım çalışıyorum düz ayakkabı giyiyorum hatta ayaklarımı uzatıyorum yani cokta yormuyorum kendımı ama dayanacak gibi degıl .eşimde akşamları masaj yapıyor,sıcak havlu falan koyuyoruz korkuyorum ya bel ağrısı erken doğum beliritiside olabılıyormuş.gerçi yarın doktor kontrolümde var aa böyle agrı artarsa çalışamam uzun süre heralde.rapor falan alırım.bi de sağ tarafta göğsümün altı agrıyor ğöğsüm mü sıkışıyor napıo anlamıyorum ya da bebek büyüdükçe baskı yaparmış deniliyor ama.siz de oldumu hiç peki bu tarz durumlar?
maşallah subhanALLAH çok tatlı minik prenses nasılda boncuk boncuk bakıyor. Sevilaycım ALLAH size bağışlasın hayırlısından uzun ömürler versin. çok tatlı ama ya ısırmak vardı şimdi onu :)
TEŞEKKÜRLER MİYOPİ bı gun izin aldım haftasonuda dınlendım geçti baya yani.dınlennce gecıo işte ancak.çalışırken oluyor.haftasonu turp gibiyim:)
haftasonuda doktora gttım 25haftalk oluoz bu hafta artık.660gram,31 cm olmuş hersey iyi güzel bi sorun yok.bıkac hafta snra şeker yuklemesi için gtcem.bide taşınıyoruz antepten artık osmaniyeye tayinimiz çıktı.bıraz yorabılir taşınma işleri tabide.bakalm artık.yardım eden olur nası olsa:)
Canım Allah bağışlasın, maşallah ne kadar da tatlı.
Doğum nasıldı, bi sıkıntı olmamıştır inşallah. Doğum hikayeni de bekliyoruz
Dikkat et kendine canım taşınma sırasında. Sakın ha yorma kendini. Kimseye de bakma, sen bilirsin en iyi kendini. Yorulduğunu hissettiğin an bırak dinlen. Bak ben geçen hafta misafir ağırladım, annem o kadar yardım etmesine rağmen bütün hafta yorgunluğu geçmedi. Ev taşımasını düşünemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?