Gaziantep'teki Hamileler, doktor ve Hastane tavsiyeleri

yardım eden varsa zor olmuyo pek canım ben annemle ev taşıdım hemde doğumuma tam bir ay vardı ocak ayındaa. Allah yardım etti valla şuan düşünüyorumda kızımla pek de kolay olmayacaktı iyi ki de cesaret edip taşınmışım son ayda :))

kızlar güzel bi doğum oldu korktugum gibi sancılar falan cekmedim çok şükür hastaneye gittigimde açılmam 6 cm olmuştu :) doktorumda bende cok şasırdımm o kadar acı çekmemiştim çünkü hafif hafif agrılar gelip gidiyodu son günüm oldugu için eşimde işe gidecegi için hadi bi gidelim kontrole belki yatırır falan diyerek gittim :) doktorum doğumun başlamış aferin cok cesaretliisin maşallah falan dedi açılman 6 cm olmuş diyince zaten çok heyecanlandımm kızıma kavuşmama saatler kalmıştı
direk doğumhaneye çıktım. epidural istemiştim önceden doktoruma hatırlattım tamam dedi tlf etti anestezi uzmanıyla görüştü yarım saat sonra gelip epiduralimi yaptı zaten çok hafif sancım vardı epiduralden sonra sancıda kalmadı çok konforlu ve rahattım ta ki bebeğin çıkacagı ana kadar epiduralin etkisi azalmıştı ama en fazla 15-20 dk sürdü sonra bebeğimi gördüm bütün herseyi unuttum kesinlikle normal doğum öneriyorum kızlar sabah sancım baslamıştı ögleden sonra 3 te kızım doğdu 3.20 de odamıza indik akşam 8 de evimize geldik herşey çok hızlı gelişti öyle saatlerce sancı falan çekmedim.. sadece doğumhane çooook soguktu dondum resmen titremekten ıkınamadım resmen üzerime battaniye falan örttüler ama ben çok üşüdüm birazda korkudan sanırım titredim çok fazla ıkınamadım ama epiduralle alakası yok onu söyleyeyim çünkü etkisi azalmıştı uyuşmalarım geçmişti onla ilgisi oldugunu düşünmüyorum

inşallah benim gibi bi doğum hikayeniz olur hepinizin hızlıca olup bitiverir çünkü en korktugum şeydi saatlerce sancı çekmek şükür ki öyle şeyler yaşamadım :) şimdi kızım mışıl mışıl uyuyo yanımda allahım herkese bu duyguyu tattırır inşallah...[/QUOTE]

[/QUOTE]

cnm hayırlı olsun bebişin.hangi hst ve doktordu senin ?ben kaçırmışım öncesini k.bakma

Merhabalar.bişi sorcam ben.geçen cuma günü aile hekimimde tetanoz aşımın 2.dozunu vurdurdum.bana 1 ay snra ve hazıranda tekrar gelmemi söylediler ya da gelemesemde mutlaka aramamı söylediler.bundan sonra başka aşımız falan var mı?yoksa rutin kontrolmü(tansiyon vs) yapılacak.

yok canım tetanoz iki doz oluyo gebelikte. baska birşey için çağırmış olabilirler seni

cnm hayırlı olsun bebişin.hangi hst ve doktordu senin ?ben kaçırmışım öncesini k.bakma[/QUOTE]

kemal bayındır hastanesi sevim çeri ay doktorum cnm

Günaydın arkadaşlar.dün başıma gelen bi olayı paylaşayım dedim:)boşu boşuna gerildik dün.biraz dolaşalım diye sankoya gittik arabayla.aşağıda otoparktan yukarı çıkıyorduk.güvenlikte cihazdan geçmedim her zamanki gibi.sadece çantamı eşime verdim eşim x ray cihazından çantamı geçirdi.sonra bana oradaki güvenlik dedi ki hanfendi geçermisinz cihazdan hayır dedim.hayır deyince bıraz ısrar ettı tabi.sonra o zaman cihazla arıcaz sizi dedi bende tamam arayabılırsınız tabı ama karnıma tutmayın dedim.tabi eşim falan ısrar edıyoruz yanı karnıma tutmayın istedgnz gibi arayın diyoruz.bayan guvenlk var elle arayabılır dıyoruz yok.e tabı o sırada kargaşa oluştu orda,kalabalk bi de.ben karnıma tutturmam diyorum onlar tutacaz diyolar.ya çıkacaksınız ya tutacaz diyolar.neyse en sonunda anlaşamadık tabi.güvenlik şefleri geldi.adam kibar bi şekilde konuştu.bizde durumu anlattık.o anladı neyseki.ve belimden aşagıyı taradılar.ama tabı biz o arada nasıl gerildik anlatamam.aglayacaktım nerdeyse.

Günaydın canım;

Geçmiş olsun diyeyim öncelikle, saçma sapan iş yapmış sanko güvenliği ama. E ben aşağıdan geçmiyorum pek, nadiren ama hiç karşılaşmadım böle bi durumla. Yukarıda zaten hiç bi şekilde geçmiyorum onlarda arama bile yapmıyorlar. Salağın birine denk gelmişin sen anlaşılan. Gerilmicek durum değil açıkçası ben olsam heralde sinirimden ağlardım, yırtardım bir de ortalığı. Salak şeyler. Neyse zorla geçirmemişler Allahtan seni, psikopatlarmı ne. Ayy nasıl sinir oldum hee

vala aynen bende zaten dolaşayım diye çıkmışken sinirden gerildik döndük eve.bi de inatlaştılar illa arayacagız dıye.araba oluncada mecburen aşagıya bırakıyoruz arabayı işte.neyseki şef anladı bizi:)

merhaba arkadaşlar ben 24hft hamileyim, antebi çok iyi bilmiyordum tavsiye ile primerde h. ibrahim beye gittim ama bir türlü tam ısınamadım sanki. doğum için gittiğin doktor seni sahiplenmeli, tanımalı , konuşmalı. bunları çok göremedim. şimdi harıl harıl doktor ve hastane arıyorum. en çok duyduğum isimler yılmaz genco; ama hatem hastane olarak pek iyi gibi gelmedi, kemal bayındır; onun da kendi hastanesi var tam bilgim yok hastane hakkında bir de m. parkta arif denizi tavsiye etti bir yakınım o da daha önce h.ibrahim beye gitmiş aynı durumdan doktor değiştirmiş. o kadar yazı okudum hala kafam çooook karışık hem iyi donanımlı bir hastane hem de ilgili yakın bir doktor istiyorum lütfen bi yardımmmm ((

bende sevim çeri ay.dı dr.um ben memnun kaldım ilgili tatlı bi bayan hastalarını tanıyo biliyo zaten dosyan oluyo bilgisayardan açıp unutsa bile ordan bi önceki muayenenden hatırlıyo seni ben memnundum doktorumdan canım önerebilirim rahatlıkla. bende 3 dr değiştirdim bilirim zor oluyo öyle 6. ayımda sevim hanıma baslamıstım devam ettim tabi herkesin görüşü farklı önemli senin dr.una ısınabilmen en dogru kararı öyle verirsin..

Kızlar,dün gittik kontrole ve Yılmaz bey ayrıntılı ultrasona ya Radyoteke,ya da dr Mehmet Tülüye gönderdi.Hangisini tavsiye eersiniz?Ve nasıl bişey bu ayrıntılı ultrason?Renklimi,ben bebeğin bacaklarını,ellerini,vücütünü göre bilirmiyim?neden bu kadar pahalı 120 lira(Biz 27 haftadayız.Önceden teşekkür ederim!

arkadaşlar merhaba 26.haftamdayım.bu ara bende beyaz koyu kıvamda bi akıntı var aslında baştan berı vardı ama bu ara daha çok oldu normal mi acaba?

Günaydın arkadaşlar;

Canım bende doktorlar konusunda çok bilgili değilim ama dediklerin arasından Yılmaz Beyi tavsiye edebilirim. Hatem hastanesi konusunda bende kararsızım ama işyerimde orda doğum yapan ve memnun kalmış arkadaşlar var.
Ben Sankoda Esra Hanım var ona gidiyorum ama memnun olmayan oluyor Esra Hanımdan.
Ben memnunum açıkçası ama Yılmaz Beyede gittim ben. Esra Hanıma göre daha konuşkan, muayeneler daha uzun sürüyor. Bende son zamanlarda bi sıkıntım olursa hemen Yılmaz Beye geçmeyi düşünüyorum.
Sankoda Ali Bey varmış onuda iyi diyorlar ama ben gitmedim hiç. Bence dene birkaç doktoru, daha vaktin var. Doktoruna ısınmak önemli bişi.
Birde benim en önemli kriterim sezaryenden ziyade normal doğuma yönlendirmesi. Ben doktorumu buna göre araştırdım. Esra Hanımda, Yılmaz Beyde öncelikli olarak normal doğuma yönlendiriyor. Birde özel muayenehanesi olan Zeki Bey varmış. Doğumu Sankoda yaptırıyormuş, onunda çok iyi bir doktor olduğunu söylüyorlar. Eğer para konusu çok sıkıntılı değilse onuda dene derim.

Canım Hatemde ayrıntılı ultrason yokmuymuş? Ben Sankoya gidiyorum biliyorsun, orda yaptırdım. Ek olarak 25 tl ödedik. Eğer 3 boyutlu resmini isteseydik 50tl vericektik. Ama ben pek bişi anlamadım ayrıntılı ultrasondan. Sanırım cihaz biraz daha gelişmiş ve bakan kişi Kadın doğum uzmanı değilde Radyolog oluyor. Daha ayrıntılı inceliyor organlarını, ölçümler yapıyor ona görede bir rapor hazırlayıp doktoruna gönderiyor. Bizde böyle oldu.
Şöyle bi durumda var, ben normal muayenede de bazen anlıyorum bazen anlamıyorum belkide bende sorun vardır

arkadaşlar merhaba 26.haftamdayım.bu ara bende beyaz koyu kıvamda bi akıntı var aslında baştan berı vardı ama bu ara daha çok oldu normal mi acaba?

Canım akıntı bende de oluyor ve sürekli devam ediyor. Ama koku varsa, idrarda yanma şikayetin varsa, rengi değişikse doktoruna sor mutlaka. Çünkü idrar yolları rahatsızlığı sıkıntı yaratabiliyor sanırım hamileliklerde. Ve sık rastlanabiliyor. Benim akıntım olmasına rağmen, idrarda yanma problemi yaşamadığım için kafayada takmadım. Zaten şeker yüklemesi yaptıracağın zaman idrar tahlili falanda yapıyorlar onda bakıyorlar sanırım. Sen mutlaka sor doktoruna.

sagol ınsna korkuyor bişi olcak diye ben herşeyi çekmeye razıyımda ona bişey olmasın yeterki:)10unda şeker yüklemem yapılacak zaten o zaman sorarım doktora test yaptırırım nası olsa 10gun daha bekleyeyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…