Gaziantep'teki Hamileler, doktor ve Hastane tavsiyeleri

bende 4 sene önce nurettin kavcıya gidiyordum... özel muayenehanesine.. doğumu yılmazerde yaptırdı.. hastane çok kalabalık odaları öyle gzüel değil. suit odası varmıs bi tane.. para verip hemşireye orayaı ayarladık. herşey güzel geçti... doğumum çok kolay oldu. sezeryandı.. ama 3, gün markete bile gittim.

nurettin kavcı şimdi suzan tıp merkezindeymiş orası hakkında hiç bi fikrim yok. adam hacı olduğu için çok gerek olmadıkça alttan muayenede etmiyor.. beni hiç allttan muayene etmedi...

maşaALLAH canım çok güzel ve kolay bir doğum olmuş RABBİM yavru kuşuna hayırlısıyla uzun ömürler nasip etsin hep birlikte mutlu mesut yaşayın inşaALLAH.

benimde 2.doğumum olacak ama bende ilk gibi heyecanlıyım acaba nasıl olur diye :)

günaydınnn bayanlar:)sonunda güzel güneşli bir sabaha uyandık.keyiflendirdi insanı.bi de oğlum iyi olunca.
cumartesi doktora gittim
bebeğim 17.haftanın içinde 160gram olmuş.sağlıklı da baya.ayın 9unda renkli ultrasona gircem bakalım.bi de doktor 4 boyutlu ultrasonla baktı bıraz cok güzeldi ya.ilerleyen zamanlarda eminim daha güzel olur.bi de çatlak kremi önerdi doktor zayıf olfuğum için çatlağın cok olabilir dedi kako yağı kullan dedi.bi de bepantol krem önerdi bakalım bu hafta alcam zaten kullandığım kremlerinde vardı.

Evet canım Hurmayı bende duydum. Son aylarda az az başlayıp son ay arttırmak gerekiyor sanırım.
Zeytinyağını da eskiden ebeler yapıyormuş öyle dediğin gibi. Ama kendin nasıl yaptın?

Günaydın canım. Maşallah bebişine :) Çatlak kremi ben kullanmıyorum ama bişiler yapmak lazım ya. Benim karnımda yokda karnımın yan taraflarında olmuş biraz. Vazelin falan sürücem işte.
Benimde ayrıntılıyı 11 marta gün verdiler. Bakalım nasıl olucak.

aminn canım sağol.. inşallah sağlıkla alırsın sen de bebişini kucagınaa

Evet canım Hurmayı bende duydum. Son aylarda az az başlayıp son ay arttırmak gerekiyor sanırım.
Zeytinyağını da eskiden ebeler yapıyormuş öyle dediğin gibi. Ama kendin nasıl yaptın?

zeytinyağını vajinanın dış kısımlarına her gün sürüyosun canım ben bunada çok geç başladımda etkisi oluyomuş dene derim

Son aydamı yapmak lazım peki? Sen geç derken ne zaman başladın da geç oldu?

son aylarda diye biliyorum cnm ben son haftada görmüştüm kadınlar kulubünde son hafta bi kaç kez yapabildim ama etkisi olabileceğini düşündüğüm için yazdım sonuçta zeytinyağı bi zararı olmaz sanırım sende bi araştır istersen

Biliyorum canım bende duydum, doğum başlayınca onla masaj yapıyorlar diye duymuştum ben. Sorarım onu canım ben mutlaka ama denerimde Normal doğuma giden her yol mübahtır

Biliyorum canım bende duydum, doğum başlayınca onla masaj yapıyorlar diye duymuştum ben. Sorarım onu canım ben mutlaka ama denerimde Normal doğuma giden her yol mübahtır

aynen canım bi şekilde oluyo ve bitiyo ben şuan düşünüyorum hiç te zor değildi gibi geliyo ama tabi doğum anında öyle değildi ama hemen unutuyosun ya çok farklı bişey kesinlikle :)))

Ayyy kizlar biz ne yasadik((Sanko'da uclu test yaptirdik ve risk orani 1/180 cikdi((Sevgi hanim bize amniyosentez onerdi...ama biz Yilmaz beye gittik ve ben acaba hamileliyin yasinda yalnislik varmi deye sordum.Ultrasonla baktiginda evet,varmis dedi,15 haftada uclu test yaptirmislar bana.Tekrar yaptik ve trsomy riski 1:4479 cikmis)bi sevindim var yaa!Ama bu haftalar ne kadar zor gecti benim icin(ama Allaha cok sukur bisey yokmus bebisimde,saglikliymis..amniyosentezi de hic istemiyordum(

Bir de kizlar,gittigimde 16 hafta 2 gunluk idik ve Yilmaz bey kesin jiz dedi.Artik kesin mi,yoksa 21 mart detayli ultrasonda kesinlesir daha?Yilmaz bey cinsiyetde yanilma yasayan varmk?

Bir de kizlar,gittigimde 16 hafta 2 gunluk idik ve Yilmaz bey kesin jiz dedi.Artik kesin mi,yoksa 21 mart detayli ultrasonda kesinlesir daha?Yilmaz bey cinsiyetde yanilma yasayan varmk?

Tereddütü olsa kesin kız demezdi sanırım. Birde yanılmalar bildiğim kadarıyla erkek denildiğinde daha sık oluyor, çünkü kordonu yada herhangi birşeyi çıkıntı sanıp erkek diyorlar, daha sonra kız olabiliyorda, kız deyince yanılma payı daha azdır, var olan bişiyi görmeme ihtimali daha düşük gibi geliyor.

Buarada başka bir doktora gitmeniz iyi olmuş test konusunda. Ben hiç yaptırmadım bu testleri, sonuçta olasılık hesabı, Allah korusun bişi çıkarsa amniyosentez de yaptırabilecek cesarete sahip değilim. Zaten Rabbim sağlık sıhhat versin ama down sendromlu olsa da onun yaşama hakkı kararı bana ait değil. O yüzden hiç kafayı bulandırmaya gerek yok dedim, Rabbime emanet yavrumuz, inşallah sağlıkla sıhhatle kucağımıza alırız

gecmiş olsun bebişinin saglıklı olmasına sevindim cnm.. yılmaz beye benim arkadsım gidiyodu ona 13.haftasında kız demişti dogru çıktı o çok erken ögrenmişti kızı olacagını ve yılmaz beyden memnundu sürekli tavsiye ediyodu bana bn erkek diye düşünmemiştim
iyi akşamlar herkese....

pek sanmıyorum sen erkek istiyordun değilmi? ama kızlar aileye daha hayırlıdır aslında şanslı annelerdensin

Kızlar pek ses çıkmıyor kimseden, nasılsınız bakalım?

selam canım evet pek uğrayan yok bende uğramıyordum fazla, ben iyiyim bu ay 11-15 arası reglimi bekliyorum sonrasında korunmayacağız artık günler bir an önce geçsin isityorum
sen nasılsın bebişin nasıl hakeketlerini artık fark ediyorsun değilmi?

Farkediyorum canım ya, akşamları vuruyor bana sağlıklı bir şekilde gidiyor inşallah. Haftaya izin aldım biraz dinlenicem, kafam kazan, sıkıldım işlerden biraz. İnşallah iyi gelir biraz tatil. Sonrada doktor randevumuz var, ayrıntılı ultrasona giricem, şekere bakılacak. İnşallah sıkıntımız olmaz.

Senin içinde hayırlısı olsun, inşallah gelecek ay yine güzel haberlerle gelirsin bize

Yook,canim benim!Benim icin hic fark etmez,kuzum da var,oglum da)sadece hamilelik asterme aynen oglumdaki gibi geciyor,o yuzden sordum...hem de ruyamda rahmetli nenem bana bebegi verdi ve -ogkunu al dedi,ismini de bu koyarsin ded...karistirdi kafami,,ne eiyelim,hayirlusi o zaman,kizimizi bekleriz

günaydın kızlar.nasıl gidiyor?bebişler nasıl?ya bişi sorcam size.18.haftadayım bu zamana kadar rahattım baya ama cumartesı geceden beri bi ağrı var tam neremın agrıdığınıda kestiremıyorum sağ tarafımda ama tam olarak kasık ağrısı degıl yani batma gibi bi ağrı göğsümn altında kıvrandırıyor benı.doktorumuda aradım 11ine kadar izinlymş acaba başka bi doktora gidip bi ultrasonla baksam mı oğluma nasıl dıye aklımda kalıyor sanki.bikaç kişiye sordum büyüyor artık dıyorlar zayıf oldugum için kaburgalara falan baskı yapıyor olabilirmiş annem belkide üşütmüşndür böbreklerın agrıodur dedi. nettede yazıyor ama umarım öyledir ya .korkulacak bişi yoktur dimi ya?cumartesı gunude dışardaydım hava guzel dıye baya yürüdüm falan ondan mı oldu acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…