Gaziantep'teki Hamileler, doktor ve Hastane tavsiyeleri

o zaman daha şanslı bi annesin 2 kız bir erkek süper valla ohh ohhh allah analı babalı büyütsün canım hepsinide

ohh çok güzel biraz kafa dinle vücudunda dinlenir kendine gelirsin. bebişe ve kendine iyi bak bi hafta

dediklerini gibi kaburgaların yaptığı baskıdır büyük ihtimal, bende olmamıştı ama olanlar çok duydum

TEsekkur ederim canim benim)

Kizlar,ben 19 haftanin icindeyim.Yilmaz Genco bana hic bi vitamin yazmadi,sadece maltofer iciyorum.21 haftada gidecem kontrole,o zamana ksdar maltoferi iceyimmi,ne dersiniz?

inşallah öyledir ya.çokta rahatsız edecek bi ağrı çalışınca zor oluyor tabi bir de.3 aldım randevu bi gideyımde doktora içimiz rahatlasın.

Kizlar,ben 19 haftanin icindeyim.Yilmaz Genco bana hic bi vitamin yazmadi,sadece maltofer iciyorum.21 haftada gidecem kontrole,o zamana ksdar maltoferi iceyimmi,ne dersiniz?

vestelka doktoruna göre değişiyor aslında.bazı doktorlar fazla ilaç verıyor bazıları da vermıyorlar sorun olmaz yani.mesela ben 18.haftamdayım hem demir ilacı içiyorum hem magvital dıye tüm vitamınleri içeren ılaç içiyrm bi de üstune ağrılarım olunca magnezyum içiyorum hergun.hatta son gittiğimde balık yağı hapını sordum adını falan verdı bundan alabılırsın sakıncası olmaz dedi.yani korkulacak bişi yok tamamen doktorun insifiyatına göre değişen bişi.sen doktoruna söylersen içeyimmi dersen belki yazar iç der yani.

merhabalar.ben geldim doktordan arkadaşlar.benım rahımı tutan bağlarda gerilme varmış doktor rapor verdı 5gun dınlenıyorum bebekte bi sorun yok çok şükür suyuda iyi hareketleride iyi dedı doktor.

merhabalar.ben geldim doktordan arkadaşlar.benım rahımı tutan bağlarda gerilme varmış doktor rapor verdı 5gun dınlenıyorum bebekte bi sorun yok çok şükür suyuda iyi hareketleride iyi dedı doktor.

çok şükür sorun olmamasına sevindim canım. dinlen inş. geçer ağrıların

Kızlar,nasılsınız?Biz iyiyiz şükür)ama çok yoruluyorum artık(daha bebiş doğduktan sonra ne yapacam bilmiyorum)Siz ne yapıyorsunuz?Benim gibi 19 haftalı hamişlerimiz varmı?Bir de doktorum Yılmaz Genco Hatem hastanesi.İnşallah 23 mart randevum var.Acaba bana detaylı ultrason yaparmı?Size ne zaman yapıldı?Kaç haftalıktınız?)bir de 23 martta randevu olan varmı?Görüşürdük,tanışırdık)Sizi bulmamıza çok sevindim!Allah hepimize kolaylık versin,sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırız inşallah!

Allah sana da inşallah bi daha anne olmağı nasip etsin!Amin!

teşekkürler raporumu aldım ailemın yanına geldim osmanıyeye.burda hem havalar güzel hem de sıkılmam daha iyi dinlenirim.cuma günü renkli ultrasona grcem bende bakalım nasıl görünecek merak ediyorum.bi de bugun saçımı boyatcam artık duramıyorum cok fena oldu bitkisel boya yaptrcm bakalım.

merhabalar kızlar. bende c.tesi doktordaydım benim kuzucuk ablası gibi zayıf uzun bir bebek olacak. kilosu ayına göre biraz zayıfmış. Kızımda da öyleydi şükür onun dışında bacak gelişimi filan haftasından önde çıktı. daha dönmemiş kafasıyla midemi acayip derece ittiriyo :) ne alıp veremediği varsa :) bizden haberler bu kadar öpüyoruz sizleri

Kilosu önemli değil bence. sen onu doğumdan sonra bakıma alırsın inşallah açığı kapatır.
Doktorundan memnun musun? ben bir kez gittim ona ama pek sıçak davranmadı. belki de tüm doktorlar öyle ben biraz fazla güler yüz bekliyorum galiba. ben de henüz 6 haftalık hamileyim. Yılmaz genco daha sıcak biriymiş galiba. sana doktor nasıl davranıyor? telefonunu bana vermedi mesela. ama ben başka bir hastasından aldım. ama bir sorunum olsa aramaya çekinirim gibi geliyor. belki ben yalnış değerlendiriyorum. sen ne dersin devam ediyim mi ona gitmeye yoksa başka birine mi gidiyim. Geçen bir arkadaş da Sedat bayalrı çok metetti. ayyy karar vermek çok zor((

Bitti bile raporum geldı 5 gun tatıl yaptım.bi de bu arada renkli ultrrasona girdim organ taraması yani bi sorun cıkmadı çük şükür 19 haftalık 274 gram 22 cm olmuş.bi de tetanoz aşısı yaptrdım diğer ayda yaptrcam bakalm.

Canım ben 24 haftalık hamileyim yarınki randevumda detaylıya giricem. 20-24 haftalarda gönderiyorlar sanırım. Bende geçen ay yılmaz beye gittim. Beğendim ilgili biri.

Canım ben Sankoda Esra hanıma gidiyorum oda bana numarasını vermedi, bilmiyorum doğum yaklaşınca verirmi, geçen ay birde yılmaz beye gittim, ilgili biri. Ben Esra hanımdan da memnunum açıkçası, sadece bi sıkıntı anında başka güvenebileceğim bi doktor olsun diye yılmaz beye gittim. Bundan sonra bi kontrolü Esraya bi kontrolü Yılmaz Beye gidicem çünkü doğumu nerde yapsam karar veremedim
Yılmaz Beyi tavsiye edebilirim yani.

selam şehrimdeki anneler ve adayları bakıyorum iyisiniz maşallah, sorunsuzca bebişlerinize kavuşun inşallah

ben memnunum canım bazen yoğun olduğu zamanlar yüzü pek asık oluyo ama vereceği bilgileri veriyo benim için önemli olan beni rahatlatması. şeker yüklemem yüksek çıktığında moralim bozulmuştu daha ben bir şey demeden sıkma canını diyetle düzelir üzülme bak bebişine birşeyler olur gibisinden teselli bile etti. :)Herşeyden önemlisi bülent bey in bilgisine güveniyorum. Mesela c.tesi gittiğimizde keyfi yerindeydi şakalar yaptı bebişin pipisine takıldı :) ben numarasını istemedim yani gerek duymadım zaten kendisi bir sıkıntı olursa direk acile gelin saat kaç olursa olsun benimle iletişime geçerler dedi. Ama bir kadın ısrarla numarasını istedi asistanı verdi ve saat 9 dan sonra doktor bey telefonu kapatır açmaz dedi :) hastaneyi ne zaman aradıysam sıkıntım olduysa görüştüm. çok uzattım canım kusura bakma. İşin özü ben memnunum ve tavsiye ederim. hayırlı doğumlar canım

canim,nasilsin?Cok merak ettim,nasil oldu detayli iltrasonin?Esra hanimda mi yaptirdin,Yilmaz beyde mi?

canim,nasilsin?Cok merak ettim,nasil oldu detayli iltrasonin?Esra hanimda mi yaptirdin,Yilmaz beyde mi?

Günaydın canım;

Esra hanımda yaptırdım ben detaylıyı. Sıkıntı olmadığını söylediler. Ölçümleri güzel ağırılığı böyle giderse 3,5u geçer dedi. 23 haziran olarak beklenen doğum tarihi dedi.
Sadece kordonu 2 kez dolanmış dedi ona biraz canım sıkıldı, doktora gidince sordum, sıkıntı olan durum kendini belli ediyor dedi. Büyümesi yavaşlar, hareketleri azalır, öle durumlarda sezaryenle alıyoruz dedi.
Onu kafaya takmayın hatta unutun öle bişiyi dedi. Benim önümden çıkan hasta 39 haftalıkmış ve onunda öleymiş ama onunki sıkıntılı dedi. Şu dönemde sıkıntı yaratacak bir durum olmaz, önemli olan kordondan kan akışının devam etmesidir dedi.
Nisan başında şeker yüklemesi için çağırdı. Yılmaz Beye de ondan sonra giderim diye düşünüyorum. Esradan memnunum ben ya, sıkıntım yok Allaha şükür. Dün yine anladım yani. Ama yinede arada Yılmaz Beye de gidicem

Kızlar günaydın;

Benim kasıklarımda ağrı oluyor bi kaç gündür. Sanki spor yapmışımda hamlamışım gibi bir ağrı. Otururken sıkıntı yok ama sabahları kalkınca hissediyorum çok.
Normal bişimi acaba? Onun dışında bi sıkıntım yok. Hafta başında doktora gittim zaten, neden olabilirki?

gümaydın miyopi sabahları benimde kasık ağrım oluyo ama wc ye gidince geçiyo. Mesela gün içerisinde küçük wc geldiğimde de aynı şey oluyo acayip bi ağrı oluşuyo bende. wc ye gidince bir şey kalmıyo.

bende hiç iyi değilim oğluş kafasıyla göğsümü ittiriyo oturamıyorum işyerindeyim klavye yi göbeğimin üstüne çekicem nerdeyse az çok fenayım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…