o zaman daha şanslı bi annesin 2 kız bir erkek süper valla ohh ohhhYook,canim benim!Benim icin hic fark etmez,kuzum da var,oglum da)sadece hamilelik asterme aynen oglumdaki gibi geciyor,o yuzden sordum...hem de ruyamda rahmetli nenem bana bebegi verdi ve -ogkunu al dedi,ismini de bu koyarsin ded...karistirdi kafami,,ne eiyelim,hayirlusi o zaman,kizimizi bekleriz
ohh çok güzel biraz kafa dinle vücudunda dinlenir kendine gelirsin. bebişe ve kendine iyi bak bi haftaFarkediyorum canım ya, akşamları vuruyor banasağlıklı bir şekilde gidiyor inşallah. Haftaya izin aldım biraz dinlenicem, kafam kazan, sıkıldım işlerden biraz. İnşallah iyi gelir biraz tatil. Sonrada doktor randevumuz var, ayrıntılı ultrasona giricem, şekere bakılacak. İnşallah sıkıntımız olmaz.
Senin içinde hayırlısı olsun, inşallah gelecek ay yine güzel haberlerle gelirsin bize
günaydın kızlar.nasıl gidiyor?bebişler nasıl?ya bişi sorcam size.18.haftadayım bu zamana kadar rahattım baya ama cumartesı geceden beri bi ağrı var tam neremın agrıdığınıda kestiremıyorum sağ tarafımda ama tam olarak kasık ağrısı degıl yani batma gibi bi ağrı göğsümn altında kıvrandırıyor benı.doktorumuda aradım 11ine kadar izinlymş acaba başka bi doktora gidip bi ultrasonla baksam mı oğluma nasıl dıye aklımda kalıyor sanki.bikaç kişiye sordum büyüyor artık dıyorlar zayıf oldugum için kaburgalara falan baskı yapıyor olabilirmiş annem belkide üşütmüşndür böbreklerın agrıodur dedi. nettede yazıyor ama umarım öyledir ya .korkulacak bişi yoktur dimi ya?cumartesı gunude dışardaydım hava guzel dıye baya yürüdüm falan ondan mı oldu acaba?
TEsekkur ederim canim benim)o zaman daha şanslı bi annesin 2 kız bir erkek süper valla ohh ohhhallah analı babalı büyütsün canım hepsinide
ohh çok güzel biraz kafa dinle vücudunda dinlenir kendine gelirsin. bebişe ve kendine iyi bak bi hafta
dediklerini gibi kaburgaların yaptığı baskıdır büyük ihtimal, bende olmamıştı ama olanlar çok duydum
Kizlar,ben 19 haftanin icindeyim.Yilmaz Genco bana hic bi vitamin yazmadi,sadece maltofer iciyorum.21 haftada gidecem kontrole,o zamana ksdar maltoferi iceyimmi,ne dersiniz?
merhabalar.ben geldim doktordan arkadaşlar.benım rahımı tutan bağlarda gerilme varmış doktor rapor verdı 5gun dınlenıyorum bebekte bi sorun yok çok şükür suyuda iyi hareketleride iyi dedı doktor.
o zaman daha şanslı bi annesin 2 kız bir erkek süper valla ohh ohhhallah analı babalı büyütsün canım hepsinide
ohh çok güzel biraz kafa dinle vücudunda dinlenir kendine gelirsin. bebişe ve kendine iyi bak bi hafta
dediklerini gibi kaburgaların yaptığı baskıdır büyük ihtimal, bende olmamıştı ama olanlar çok duydum
merhabalar kızlar. bende c.tesi doktordaydım benim kuzucuk ablası gibi zayıf uzun bir bebek olacak. kilosu ayına göre biraz zayıfmış. Kızımda da öyleydi şükür onun dışında bacak gelişimi filan haftasından önde çıktı. daha dönmemiş kafasıyla midemi acayip derece ittiriyo :) ne alıp veremediği varsa :) bizden haberler bu kadar öpüyoruz sizleri
Kızlar,nasılsınız?Biz iyiyiz şükür)ama çok yoruluyorum artık(daha bebiş doğduktan sonra ne yapacam bilmiyorum)Siz ne yapıyorsunuz?Benim gibi 19 haftalı hamişlerimiz varmı?Bir de doktorum Yılmaz Genco Hatem hastanesi.İnşallah 23 mart randevum var.Acaba bana detaylı ultrason yaparmı?Size ne zaman yapıldı?Kaç haftalıktınız?)bir de 23 martta randevu olan varmı?Görüşürdük,tanışırdık)Sizi bulmamıza çok sevindim!Allah hepimize kolaylık versin,sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırız inşallah!
Kilosu önemli değil bence. sen onu doğumdan sonra bakıma alırsın inşallah açığı kapatır.
Doktorundan memnun musun? ben bir kez gittim ona ama pek sıçak davranmadı. belki de tüm doktorlar öyle ben biraz fazla güler yüz bekliyorum galiba. ben de henüz 6 haftalık hamileyim. Yılmaz genco daha sıcak biriymiş galiba. sana doktor nasıl davranıyor? telefonunu bana vermedi mesela. ama ben başka bir hastasından aldım. ama bir sorunum olsa aramaya çekinirim gibi geliyor. belki ben yalnış değerlendiriyorum. sen ne dersin devam ediyim mi ona gitmeye yoksa başka birine mi gidiyim. Geçen bir arkadaş da Sedat bayalrı çok metetti. ayyy karar vermek çok zor((
Kilosu önemli değil bence. sen onu doğumdan sonra bakıma alırsın inşallah açığı kapatır.
Doktorundan memnun musun? ben bir kez gittim ona ama pek sıçak davranmadı. belki de tüm doktorlar öyle ben biraz fazla güler yüz bekliyorum galiba. ben de henüz 6 haftalık hamileyim. Yılmaz genco daha sıcak biriymiş galiba. sana doktor nasıl davranıyor? telefonunu bana vermedi mesela. ama ben başka bir hastasından aldım. ama bir sorunum olsa aramaya çekinirim gibi geliyor. belki ben yalnış değerlendiriyorum. sen ne dersin devam ediyim mi ona gitmeye yoksa başka birine mi gidiyim. Geçen bir arkadaş da Sedat bayalrı çok metetti. ayyy karar vermek çok zor((
canim,nasilsin?Cok merak ettim,nasil oldu detayli iltrasonin?Esra hanimda mi yaptirdin,Yilmaz beyde mi?Canım ben 24 haftalık hamileyim yarınki randevumda detaylıya giricem. 20-24 haftalarda gönderiyorlar sanırım. Bende geçen ay yılmaz beye gittim. Beğendim ilgili biri.
Canım ben Sankoda Esra hanıma gidiyorum oda bana numarasını vermedi, bilmiyorum doğum yaklaşınca verirmi, geçen ay birde yılmaz beye gittim, ilgili biri. Ben Esra hanımdan da memnunum açıkçası, sadece bi sıkıntı anında başka güvenebileceğim bi doktor olsun diye yılmaz beye gittim. Bundan sonra bi kontrolü Esraya bi kontrolü Yılmaz Beye gidicem çünkü doğumu nerde yapsam karar veremedim
Yılmaz Beyi tavsiye edebilirim yani.
canim,nasilsin?Cok merak ettim,nasil oldu detayli iltrasonin?Esra hanimda mi yaptirdin,Yilmaz beyde mi?
Kızlar günaydın;
Benim kasıklarımda ağrı oluyor bi kaç gündür. Sanki spor yapmışımda hamlamışım gibi bir ağrı. Otururken sıkıntı yok ama sabahları kalkınca hissediyorum çok.
Normal bişimi acaba? Onun dışında bi sıkıntım yok. Hafta başında doktora gittim zaten, neden olabilirki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?