öncelikle geçmiş olsun.illa kadın doktor demezsen amerikan hastanesine gidiyorum ramazan sürücü beye tavsiye ederim çok memnunum
ben de ilk başta bayan doktor diye ısrar etmiştim fakat premiumda gittiğim doktor neredeyse düşük yapmak üzere olduğumu söyledi. o şekilde başladım ramazan beye. şimdi 7 aylık hamileyim eylül başına bekliyorum kuzumu. hastanenin randevu sistemini çözünce süper. en önemlisi çok temiz. bebeğim doğsun yine yazarım doğum maceramı inşallah. doğum yapan arkadaşlarım çok memnun ama. benim doğumuma da şimdiki konuşmalarımıza göre ramazan bey gelecek çok acil uç bişey olmazsa
Gaziantepte yaşayan başka hamileler yokmu acaba? Neler yapıyorlar merak ettim?
canım bende geçen sene haziranda konukoğlunda doğum yaptım ve inanılmaz memnun kaldım çok ilgili bi personeli var bi defa hiç bişekilde kırmadan nazikce ilgilendiler ve her ihtiyacımıza (hasta bezi v.s. )verdiler doktorumsa gülnur çiftçi dr dan öte arkadaş abla gibi ve tecrübeli ben çok memnunum kısmetse 3 hafta sonra yine doğum yapıcam ve aklımda hiç bi şüphe yok tabi Allah rast getirsin diyelim sormak istediğin bişey olursa cevaplayabilirim
Merhabalar; cevaplarınız için teşekkürler. Bende esra hanıma gidiyordum ama son gidişimdeki sıkıntılarımda bana pek yardımcı olamadı. Benim bir düşüğüm oldu, kürtajı esra hanım yaptı, hiçbir sıkıntım olmadı hastanedende çok memnun kaldım ama kürtajdan sonra ilk adetimden hemen sonra yine kanamam oldu, ilk muayenede bir sıkıntı olmadıını söyledi, ama devam edince tekrar gittim bu sefer polip var gibi dedi, kendiside emin olamadı ama. Daha sonra kanamam adet gibi devam etti ve bitti. Fakat 2.adetim bir türlü gelmek bilmedi. Busefer Primerde Yurdanur Hanıma gittim bir arkadaşın tavsiyesiyle. Polip olmadığını, kürtajdan sonra oluşabilen pıhtının polip zannedilebildiğini, hormonlarımın düzelmesinin zaman alacağını söyledi. Ne bilim sanki bu doktor daha bilgili geldi ama esra hanımında yaklaşımını seviyorum. Arada kaldım yani.
Bebek için şuan beklemedeyiz. Gülnur Hanımı bende duydum ama şimdi orada kayıtlarım mevcut sonuçta, esra hanımın hastası olduumda anlaşılıyordur muhtemelen kayıtlardan, Gülnur Hanıma gidersem Esra hanım açısından sıkıntı olurmu acaba?
Sizinde doğumunuza az kalmış, Rabbim yardımcınız olsun, kolay bir doğumla kurtulursunuz inşallah. Birde sezaryenmi normal doğummu yapıyorsunuz? Doktor hangisine yönlendiriyor daha çok?
Gaziantepte yaşayan başka hamileler yokmu acaba? Neler yapıyorlar merak ettim?
canım bende geçen sene haziranda konukoğlunda doğum yaptım ve inanılmaz memnun kaldım çok ilgili bi personeli var bi defa hiç bişekilde kırmadan nazikce ilgilendiler ve her ihtiyacımıza (hasta bezi v.s. )verdiler doktorumsa gülnur çiftçi dr dan öte arkadaş abla gibi ve tecrübeli ben çok memnunum kısmetse 3 hafta sonra yine doğum yapıcam ve aklımda hiç bi şüphe yok tabi Allah rast getirsin diyelim sormak istediğin bişey olursa cevaplayabilirim
canım ya benim takibimide gülnur hanım yapıyordu ama sankodan ayrılmış. cep numarasını yada nereye gittiğini felan biliyormusun özelden yazarsan çok sevinirim ona güvenim sonsuz doğumuma o girsin istiyorum.
canım ya benim takibimide gülnur hanım yapıyordu ama sankodan ayrılmış. cep numarasını yada nereye gittiğini felan biliyormusun özelden yazarsan çok sevinirim ona güvenim sonsuz doğumuma o girsin istiyorum.
canm bende yeni öğrendim araştırıyorum bakalım öğrenrsem haber ederm sana
ilk doğumumu primerde Melek Ekici de yaptım hamileliğim de hiç sıkıntım olmadı doğuma da kendisi girdi ama çok yoğun.
bu ikinci hamileliğimde yine melek hanıma devam ettim ama düşük tehlikem vardı hiç ilgilenmedi bir progestan yazdı başından gönderdi. Kanamalarım durmayınca hatem hastanesinde Bülent bey var ona gittim sağolsun hemen hastaneye yatışımı yaptırdı ve kanamam kesildi. O günden Sonra Bülent Beye gidiyorum ilgili konuşkan hafızası ve bilgisi kuvvetli. Tavsiye ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?