canım merhaba arakdaşım gidiyordu hateme o güünün en son randevuyu alıyorum demişti bana ozaman fazla beklemiyormuş aklında olsun.
teşekkür ederim ayrıca canım doktro banada 1 ay korun dedi inş. sonrasında hemen gebe kalırım 32 yaşındyım en geç 33 de doğum yapmak istiyorum
geçmiş olsun.diyet yapman gerekecek artık bundan sonra sanırım heralde.peki bu şeker fazla çıkması gebelikte olan bişey mi sadece doğum yapınca bitecek mi peki bu?bi de diyet dışında başka ne olabılır bebeğe mi geçiyor şeker hastalıgı falan mı oluyor?benim hiç bilgim yok.
günaydın kızlar. benim çok moralim bozuk çarşmba günü şeker yüklemem yapıldı 50 mgr lık değerim 159 çıktıve dahiliye doktoruna görünmemi istedi doktorum. Cumartesi günü dahiliye dr gittim 100 mgrlık yükleme yaptırdı ve sonuçlar yine yüksek çıktı saat 4 de dahiliye doktoruna gidicem bakalım sonumuz ne olacak
Merhaba; geçmiş olsun canım. Naptın dün doktor ne dedi? Benimde gelecek randevuda şeker yüklemesine göndericem dedi. Belirtisi falan varmı bu şeker yüksekliğinin acaba? İnşallah senin içinde diyet yeterli olur ve sorunun çözülür. Merakta bırakma bizleri
merhaba canım çok sağol. öncelikle dahiliye doktoruna gittim değerlere baktı bir değerin normalden yüksek çıkmış dedi. diyetisyene yönlendirdi. Diyet uygularsam çok rahat atlatabilecğimi söyledi. eğer ki diyete dikkat etmezsem şekerin kalıcı olabileceğini de vurguladı çünkü annemde şeker hastası. Diyetisyene gittim diyet listemi aldım 15 gün sonra tekrar gidicem.
canım hiç bir belirtsi yktu bende zaten gebeliğe bağlı gizli şeker tanısını koydu doktor.
inşaALLAH sen sorunsuz atlatırsın canım
Geçmiş olsun tekrardan canım. Allaha şükür diyetle atlatabilecek konumdasın, ozaman bu süreçte bebeğine yansıyan bi sıkıntı olmuyor dimi? Güzel dileklerin için teşekkürler. Sende diyetine dikkat eder ve aşarsın inşallah
Bu arada yarın Hatem deki Yılmaz Gencoya gidicem muayene olmak için. Birde onu görelim bakalım.
diyete uyduğum sürece bebekte sıkıntı yaratmıyo eğer ki uymayıpta şeker daha da yükselirse riskli denilmişti. şükür ki diyetle halledebilicez.
bende hatem de bülent beye gidiyorum inş. sende memnun kalırsın. görüşmek üzere
Canım ya şimdi aklıma geldi sormak, hatem hastanesi çok kalabalık oluyormu? Randevu saatinde muayene olabiliyormusun, yoksa çok beklermiyiz. Yarın 9.30da benim randevum sanırım, 9da gitsem geç olmaz dimi?
Canım ben bülent beye gittiğimde 9.30 da randevum varsa ancak 10,30 11 gibi muayene olabiliyorum.9 da gidersen hiçte geç olmaz canım. ama yılmaz bey nasıl olur onu bilmiyorum ama genel olarak yılmaz beyin hastaları daha çabuk bitiyor. kaç defa denk geldiysem öyleydi. inşaALLAH çok beklemezsin iyi akşamlar
Merhabalar;
Gittim bugün 9 gibi hastaneye, çok beklemedim randevu saatinden yaklaşık 10dk sonra muayeneye girdim. Yılmaz Bey konuşkan bir doktor, Esraya göre. Ama aynı şeyleri söylediler, sıkıntım yok Allaha şükür. Adete göre 1 hafta geriden geliyor, suyu iyi. Organlarında sıkıntı yok, Muhtemel doğum tarihim 26 Haziran olarak gözüküyor.
8 Hazirandan sonra doğum şeklin belli olur dedi. Normal doğum istediğimi söyledim. Sıkıntı olmazsa onlarda öle yapıyorlarmış. Epiduralliyi önerdi, hasta için çok konforlu dedi. Onlara sonra bakarız dedi.
Hatemin doğumhanesi, yeni doğan yoğun bakımı nasıl bilmiyorum. Küçük bir hastane. Sankoda da 30 lira ekücret verdik burda da. Eğer aynı şeyleri söylerlerse ve sıkıntım olmazsa inşallah doğum konusunda, sankoyu tercih ederim gibime geliyor.
Ben kalabalığı görünce çok beklerim diye korktum ama o açıdan sıkıntı olmadı, doktor hakkında da bi memnuniyetsizliğim olmadı. Ama Esraya göre aşırı bir memnuniyetimde olmadı.
İzlenimlerim bunlar.
hoşgeldin canım. Bi sorunun olmamasına çok sevindim artık kafana göre kendisi daha mantıklı geliyosa ona devam edersin.
Normal doğum konusunda böyle doktorlar bulabildiğim için şanslıyım aslında. Doğum konusunda daha da bilinçlenip o süreçleri kendi seyrinde yaşamayı çok istiyorum, inşallah Rabbim de sıkıntısız kolay ve normal müdahelesiz bir doğum nasip eder bana.
Hatem hastanesinin doğum bölümünü gezdinmi hiç canım? Ya da orda doğum yapan yakının oldu mu, memnun kaldımı?
düşük tehlikem olduğunda doğum servisinde yattım ama doğumhaneyi hiç bilmiyorum canım. Yengem orda doğum yaptı ama sezeryan oldu kendisi. malesef hiç bi bilgim yok bende merak ediyorum açıkcası sancı odası tek kişilik oda halindemi veya 1 den fazla kişimi kalıyo. ebeler nasıl. :18::18::18:
ha bu arada doğumu doktorum yaptırdı... eşim giremedi doğuma haklıymışsınız iyi ki girmemiş diyorum şimdi :))
amin canım sağol..ikimizde iyiyiz şükür dikişlerim hala iyileşmedi ondanda kurtulursam inşallah baska sıkıntım kalmayacakCanım Allahım sanada bebeğine de sağlık sıhhat versin. Ne güzel bir doğum yaşamışsın, rahat ve kolay. Bende dualarımda hep böyle diyorum rahat kolay normal bir doğum istiyorum. İnşallah Rabbim nasip eder.
Şimdi nasılsın, bebeğin nasıl, bilgilendir aralarda bizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?