kızlar güzel bi doğum oldu korktugum gibi sancılar falan cekmedim çok şükür hastaneye gittigimde açılmam 6 cm olmuştu :) doktorumda bende cok şasırdımm o kadar acı çekmemiştim çünkü hafif hafif agrılar gelip gidiyodu son günüm oldugu için eşimde işe gidecegi için hadi bi gidelim kontrole belki yatırır falan diyerek gittim :) doktorum doğumun başlamış aferin cok cesaretliisin maşallah falan dedi açılman 6 cm olmuş diyince zaten çok heyecanlandımm kızıma kavuşmama saatler kalmıştı
direk doğumhaneye çıktım. epidural istemiştim önceden doktoruma hatırlattım tamam dedi tlf etti anestezi uzmanıyla görüştü yarım saat sonra gelip epiduralimi yaptı zaten çok hafif sancım vardı epiduralden sonra sancıda kalmadı çok konforlu ve rahattım ta ki bebeğin çıkacagı ana kadar epiduralin etkisi azalmıştı ama en fazla 15-20 dk sürdü sonra bebeğimi gördüm bütün herseyi unuttum kesinlikle normal doğum öneriyorum kızlar sabah sancım baslamıştı ögleden sonra 3 te kızım doğdu 3.20 de odamıza indik akşam 8 de evimize geldik herşey çok hızlı gelişti öyle saatlerce sancı falan çekmedim.. sadece doğumhane çooook soguktu dondum resmen titremekten ıkınamadım resmen

üzerime battaniye falan örttüler ama ben çok üşüdüm birazda korkudan sanırım titredim çok fazla ıkınamadım ama epiduralle alakası yok onu söyleyeyim çünkü etkisi azalmıştı uyuşmalarım geçmişti onla ilgisi oldugunu düşünmüyorum
inşallah benim gibi bi doğum hikayeniz olur hepinizin hızlıca olup bitiverir çünkü en korktugum şeydi saatlerce sancı çekmek şükür ki öyle şeyler yaşamadım :) şimdi kızım mışıl mışıl uyuyo yanımda allahım herkese bu duyguyu tattırır inşallah...