• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gaziantep'teki Hamileler, doktor ve Hastane tavsiyeleri

canım merhaba arakdaşım gidiyordu hateme o güünün en son randevuyu alıyorum demişti bana ozaman fazla beklemiyormuş aklında olsun.

teşekkür ederim ayrıca canım doktro banada 1 ay korun dedi inş. sonrasında hemen gebe kalırım 32 yaşındyım en geç 33 de doğum yapmak istiyorum

İnşallah canım hemen hamile kalırsın tekrardan ve sağlıkla tamamlayıp bebeğini kucağına alırsın :16:
Günaydın buarada. Bende sabahki randevuyu aldım hani daha az bekleme olurmu diye acaba. İnşallah öğlene kadar sürmez.

günaydınnnlar bayanlar.nasıl geçiyor hamilelkik?ben bu hafta 5.ayıma giriyorum maşallah oğlum cok akıllı rahat rahat geziyorum tozuyorum.şikayetım yok.sadece hissetmeyi bekliyorum tekmelerini:)müzik cd si aldım d&r'dan yavaş yavaş dinletmeye başladım.:)ufa tefek alışverişe de başladım

günaydın kızlar. benim çok moralim bozuk çarşmba günü şeker yüklemem yapıldı 50 mgr lık değerim 159 çıktı :( ve dahiliye doktoruna görünmemi istedi doktorum. Cumartesi günü dahiliye dr gittim 100 mgrlık yükleme yaptırdı ve sonuçlar yine yüksek çıktı saat 4 de dahiliye doktoruna gidicem bakalım sonumuz ne olacak :( :(

geçmiş olsun.diyet yapman gerekecek artık bundan sonra sanırım heralde.peki bu şeker fazla çıkması gebelikte olan bişey mi sadece doğum yapınca bitecek mi peki bu?bi de diyet dışında başka ne olabılır bebeğe mi geçiyor şeker hastalıgı falan mı oluyor?benim hiç bilgim yok.

geçmiş olsun.diyet yapman gerekecek artık bundan sonra sanırım heralde.peki bu şeker fazla çıkması gebelikte olan bişey mi sadece doğum yapınca bitecek mi peki bu?bi de diyet dışında başka ne olabılır bebeğe mi geçiyor şeker hastalıgı falan mı oluyor?benim hiç bilgim yok.

teşekkür ederim sağol. gebelikte oluşan şeker mi değil mi anlamak içinde test yapıldı. ama dr 4 de gidicem o zaman belli olacak. şekerin kalıcımı geçici mi olduğunu şimdi anlayamayız ancak doğum yaptıktan 6 hafta sonra anlayabiliriz dedi.

bildiğim kadarıyla şeker oranı 200 lerden yukarı çıkarsa insilün tdavisine başlanıyor ama tam eminde değilim.
yani kontrol altına alınmazsa bebeğin doğduktan sonra şeker komasına girme riski varmış.

şükür ki benimki o kadar yüksek değil sanırım diyetle kontrol altına alırız.

günaydın kızlar. benim çok moralim bozuk çarşmba günü şeker yüklemem yapıldı 50 mgr lık değerim 159 çıktı :( ve dahiliye doktoruna görünmemi istedi doktorum. Cumartesi günü dahiliye dr gittim 100 mgrlık yükleme yaptırdı ve sonuçlar yine yüksek çıktı saat 4 de dahiliye doktoruna gidicem bakalım sonumuz ne olacak :( :(

Merhaba; geçmiş olsun canım. Naptın dün doktor ne dedi? Benimde gelecek randevuda şeker yüklemesine göndericem dedi. Belirtisi falan varmı bu şeker yüksekliğinin acaba? İnşallah senin içinde diyet yeterli olur ve sorunun çözülür. Merakta bırakma bizleri

Merhaba; geçmiş olsun canım. Naptın dün doktor ne dedi? Benimde gelecek randevuda şeker yüklemesine göndericem dedi. Belirtisi falan varmı bu şeker yüksekliğinin acaba? İnşallah senin içinde diyet yeterli olur ve sorunun çözülür. Merakta bırakma bizleri

merhaba canım çok sağol. öncelikle dahiliye doktoruna gittim değerlere baktı bir değerin normalden yüksek çıkmış dedi. diyetisyene yönlendirdi. Diyet uygularsam çok rahat atlatabilecğimi söyledi. eğer ki diyete dikkat etmezsem şekerin kalıcı olabileceğini de vurguladı çünkü annemde şeker hastası. Diyetisyene gittim diyet listemi aldım 15 gün sonra tekrar gidicem.

canım hiç bir belirtsi yktu bende zaten gebeliğe bağlı gizli şeker tanısını koydu doktor.

inşaALLAH sen sorunsuz atlatırsın canım

merhaba canım çok sağol. öncelikle dahiliye doktoruna gittim değerlere baktı bir değerin normalden yüksek çıkmış dedi. diyetisyene yönlendirdi. Diyet uygularsam çok rahat atlatabilecğimi söyledi. eğer ki diyete dikkat etmezsem şekerin kalıcı olabileceğini de vurguladı çünkü annemde şeker hastası. Diyetisyene gittim diyet listemi aldım 15 gün sonra tekrar gidicem.

canım hiç bir belirtsi yktu bende zaten gebeliğe bağlı gizli şeker tanısını koydu doktor.

inşaALLAH sen sorunsuz atlatırsın canım

Geçmiş olsun tekrardan canım. Allaha şükür diyetle atlatabilecek konumdasın, ozaman bu süreçte bebeğine yansıyan bi sıkıntı olmuyor dimi? Güzel dileklerin için teşekkürler. Sende diyetine dikkat eder ve aşarsın inşallah :34:
Bu arada yarın Hatem deki Yılmaz Gencoya gidicem muayene olmak için. Birde onu görelim bakalım.

Geçmiş olsun tekrardan canım. Allaha şükür diyetle atlatabilecek konumdasın, ozaman bu süreçte bebeğine yansıyan bi sıkıntı olmuyor dimi? Güzel dileklerin için teşekkürler. Sende diyetine dikkat eder ve aşarsın inşallah :34:
Bu arada yarın Hatem deki Yılmaz Gencoya gidicem muayene olmak için. Birde onu görelim bakalım.

diyete uyduğum sürece bebekte sıkıntı yaratmıyo eğer ki uymayıpta şeker daha da yükselirse riskli denilmişti. şükür ki diyetle halledebilicez.

bende hatem de bülent beye gidiyorum inş. sende memnun kalırsın. görüşmek üzere

diyete uyduğum sürece bebekte sıkıntı yaratmıyo eğer ki uymayıpta şeker daha da yükselirse riskli denilmişti. şükür ki diyetle halledebilicez.

bende hatem de bülent beye gidiyorum inş. sende memnun kalırsın. görüşmek üzere

Canım ya şimdi aklıma geldi sormak, hatem hastanesi çok kalabalık oluyormu? Randevu saatinde muayene olabiliyormusun, yoksa çok beklermiyiz. Yarın 9.30da benim randevum sanırım, 9da gitsem geç olmaz dimi?

Canım ya şimdi aklıma geldi sormak, hatem hastanesi çok kalabalık oluyormu? Randevu saatinde muayene olabiliyormusun, yoksa çok beklermiyiz. Yarın 9.30da benim randevum sanırım, 9da gitsem geç olmaz dimi?

Canım ben bülent beye gittiğimde 9.30 da randevum varsa ancak 10,30 11 gibi muayene olabiliyorum.9 da gidersen hiçte geç olmaz canım. ama yılmaz bey nasıl olur onu bilmiyorum ama genel olarak yılmaz beyin hastaları daha çabuk bitiyor. kaç defa denk geldiysem öyleydi. inşaALLAH çok beklemezsin iyi akşamlar

Canım ben bülent beye gittiğimde 9.30 da randevum varsa ancak 10,30 11 gibi muayene olabiliyorum.9 da gidersen hiçte geç olmaz canım. ama yılmaz bey nasıl olur onu bilmiyorum ama genel olarak yılmaz beyin hastaları daha çabuk bitiyor. kaç defa denk geldiysem öyleydi. inşaALLAH çok beklemezsin iyi akşamlar

Merhabalar;
Gittim bugün 9 gibi hastaneye, çok beklemedim randevu saatinden yaklaşık 10dk sonra muayeneye girdim. Yılmaz Bey konuşkan bir doktor, Esraya göre. Ama aynı şeyleri söylediler, sıkıntım yok Allaha şükür. Adete göre 1 hafta geriden geliyor, suyu iyi. Organlarında sıkıntı yok, Muhtemel doğum tarihim 26 Haziran olarak gözüküyor.
8 Hazirandan sonra doğum şeklin belli olur dedi. Normal doğum istediğimi söyledim. Sıkıntı olmazsa onlarda öle yapıyorlarmış. Epiduralliyi önerdi, hasta için çok konforlu dedi. Onlara sonra bakarız dedi.

Hatemin doğumhanesi, yeni doğan yoğun bakımı nasıl bilmiyorum. Küçük bir hastane. Sankoda da 30 lira ekücret verdik burda da. Eğer aynı şeyleri söylerlerse ve sıkıntım olmazsa inşallah doğum konusunda, sankoyu tercih ederim gibime geliyor.
Ben kalabalığı görünce çok beklerim diye korktum ama o açıdan sıkıntı olmadı, doktor hakkında da bi memnuniyetsizliğim olmadı. Ama Esraya göre aşırı bir memnuniyetimde olmadı.
İzlenimlerim bunlar. :16::16:

Merhabalar;
Gittim bugün 9 gibi hastaneye, çok beklemedim randevu saatinden yaklaşık 10dk sonra muayeneye girdim. Yılmaz Bey konuşkan bir doktor, Esraya göre. Ama aynı şeyleri söylediler, sıkıntım yok Allaha şükür. Adete göre 1 hafta geriden geliyor, suyu iyi. Organlarında sıkıntı yok, Muhtemel doğum tarihim 26 Haziran olarak gözüküyor.
8 Hazirandan sonra doğum şeklin belli olur dedi. Normal doğum istediğimi söyledim. Sıkıntı olmazsa onlarda öle yapıyorlarmış. Epiduralliyi önerdi, hasta için çok konforlu dedi. Onlara sonra bakarız dedi.

Hatemin doğumhanesi, yeni doğan yoğun bakımı nasıl bilmiyorum. Küçük bir hastane. Sankoda da 30 lira ekücret verdik burda da. Eğer aynı şeyleri söylerlerse ve sıkıntım olmazsa inşallah doğum konusunda, sankoyu tercih ederim gibime geliyor.
Ben kalabalığı görünce çok beklerim diye korktum ama o açıdan sıkıntı olmadı, doktor hakkında da bi memnuniyetsizliğim olmadı. Ama Esraya göre aşırı bir memnuniyetimde olmadı.
İzlenimlerim bunlar. :16::16:

hoşgeldin canım. Bi sorunun olmamasına çok sevindim artık kafana göre kendisi daha mantıklı geliyosa ona devam edersin.

hoşgeldin canım. Bi sorunun olmamasına çok sevindim artık kafana göre kendisi daha mantıklı geliyosa ona devam edersin.

Normal doğum konusunda böyle doktorlar bulabildiğim için şanslıyım aslında. Doğum konusunda daha da bilinçlenip o süreçleri kendi seyrinde yaşamayı çok istiyorum, inşallah Rabbim de sıkıntısız kolay ve normal müdahelesiz bir doğum nasip eder bana.

Hatem hastanesinin doğum bölümünü gezdinmi hiç canım? Ya da orda doğum yapan yakının oldu mu, memnun kaldımı?

Normal doğum konusunda böyle doktorlar bulabildiğim için şanslıyım aslında. Doğum konusunda daha da bilinçlenip o süreçleri kendi seyrinde yaşamayı çok istiyorum, inşallah Rabbim de sıkıntısız kolay ve normal müdahelesiz bir doğum nasip eder bana.

Hatem hastanesinin doğum bölümünü gezdinmi hiç canım? Ya da orda doğum yapan yakının oldu mu, memnun kaldımı?

düşük tehlikem olduğunda doğum servisinde yattım ama doğumhaneyi hiç bilmiyorum canım. Yengem orda doğum yaptı ama sezeryan oldu kendisi. malesef hiç bi bilgim yok bende merak ediyorum açıkcası sancı odası tek kişilik oda halindemi veya 1 den fazla kişimi kalıyo. ebeler nasıl. :18::18::18:

düşük tehlikem olduğunda doğum servisinde yattım ama doğumhaneyi hiç bilmiyorum canım. Yengem orda doğum yaptı ama sezeryan oldu kendisi. malesef hiç bi bilgim yok bende merak ediyorum açıkcası sancı odası tek kişilik oda halindemi veya 1 den fazla kişimi kalıyo. ebeler nasıl. :18::18::18:

Biara gidip tanışmak lazım aslında canım ya. Ben nekadar yerde okuduysam mutlaka doğum yapacağınız hastaneyi görün ve ebelerle tanışın diyor. ama ben nasıl yaparım bilmiyorum. Bende önceki gebeliğimde düşük tehlikem oduğu için 1 gece kaldım, sonra düşük olunca kürtajda oldum ama gündüz vaktiydi pek öle hareketli falan değildi. Doğum odası acaba benim kürtajın olduğu yermiydiki?

kızlar güzel bi doğum oldu korktugum gibi sancılar falan cekmedim çok şükür hastaneye gittigimde açılmam 6 cm olmuştu :) doktorumda bende cok şasırdımm o kadar acı çekmemiştim çünkü hafif hafif agrılar gelip gidiyodu son günüm oldugu için eşimde işe gidecegi için hadi bi gidelim kontrole belki yatırır falan diyerek gittim :) doktorum doğumun başlamış aferin cok cesaretliisin maşallah falan dedi açılman 6 cm olmuş diyince zaten çok heyecanlandımm kızıma kavuşmama saatler kalmıştı
direk doğumhaneye çıktım. epidural istemiştim önceden doktoruma hatırlattım tamam dedi tlf etti anestezi uzmanıyla görüştü yarım saat sonra gelip epiduralimi yaptı zaten çok hafif sancım vardı epiduralden sonra sancıda kalmadı çok konforlu ve rahattım ta ki bebeğin çıkacagı ana kadar epiduralin etkisi azalmıştı ama en fazla 15-20 dk sürdü sonra bebeğimi gördüm bütün herseyi unuttum kesinlikle normal doğum öneriyorum kızlar sabah sancım baslamıştı ögleden sonra 3 te kızım doğdu 3.20 de odamıza indik akşam 8 de evimize geldik herşey çok hızlı gelişti öyle saatlerce sancı falan çekmedim.. sadece doğumhane çooook soguktu dondum resmen titremekten ıkınamadım resmen :( üzerime battaniye falan örttüler ama ben çok üşüdüm birazda korkudan sanırım titredim çok fazla ıkınamadım ama epiduralle alakası yok onu söyleyeyim çünkü etkisi azalmıştı uyuşmalarım geçmişti onla ilgisi oldugunu düşünmüyorum

inşallah benim gibi bi doğum hikayeniz olur hepinizin hızlıca olup bitiverir çünkü en korktugum şeydi saatlerce sancı çekmek şükür ki öyle şeyler yaşamadım :) şimdi kızım mışıl mışıl uyuyo yanımda allahım herkese bu duyguyu tattırır inşallah...

ha bu arada doğumu doktorum yaptırdı... eşim giremedi doğuma haklıymışsınız iyi ki girmemiş diyorum şimdi :))

Canım Allahım sanada bebeğine de sağlık sıhhat versin. Ne güzel bir doğum yaşamışsın, rahat ve kolay. Bende dualarımda hep böyle diyorum rahat kolay normal bir doğum istiyorum. İnşallah Rabbim nasip eder.
Şimdi nasılsın, bebeğin nasıl, bilgilendir aralarda bizi :16::16:

Canım Allahım sanada bebeğine de sağlık sıhhat versin. Ne güzel bir doğum yaşamışsın, rahat ve kolay. Bende dualarımda hep böyle diyorum rahat kolay normal bir doğum istiyorum. İnşallah Rabbim nasip eder.
Şimdi nasılsın, bebeğin nasıl, bilgilendir aralarda bizi :16::16:
amin canım sağol..ikimizde iyiyiz şükür dikişlerim hala iyileşmedi ondanda kurtulursam inşallah baska sıkıntım kalmayacak
inşallah sende rahat geçirirsin doğumunu canım.
hurma yemeyi ihmal etme son haftalarda başla ben biraz geç basladım ama yinede onun faydasının oldugunu düşünüyorum açılmam kolay oldu..bi de zeytinyağıyla o bölgeye masaj yapmanı öneririm onunda etkisi oluyomuş

Back