Gaziantep///27

Düğün salonu hakkında sorduğum soruya kimse cvp veremiyecek mi ?

önemli değil canım burada oturacaksın değilmi inşallah ilerde tanışırız burdaki antepliler hiç oralı olmuyor diğer iller neler yapıyor ama bizimkilerde iş yok çoğuda dışarda zaten sürekli buluşalım tanışalım diyorum ama ses yok özeldende yazdım kaç kişiye ama oralı olmadılar.sen hayırlısı ile bir gel antebe görüşürüz inşallah.tekrar hayırlı olsun bu arada düğün ne zaman.

canım ben Osmaniyede oturacağım ama kayınvalidemler G.antepte olduğu için düğün orada olacak.
Düğün 26 temmuz inşaallah yerimseniben

meraba antepli arkadaslar benım konu bıraz farklı olcak ama artık ıdare edın ya fıstıgın kılosu antepte ne kadar komsum ıcın 5 kılo lazımdaa yardımcı olursanız sevınırm ıı gunler

slm kıslar hemşerimlerim bendde artık antepte öğretmenlik yapıyorum ya nizipteyim beni yanlız bırakmayın.

kaydirigubbakcemile2merhaba kizlar vallah bende antepliyim ama ne yazikki pariste oturuyorum kele cok sevindim bu sayfayi bulunca benide araniza alin bende antebin icindenim ay cok sevindim:sm_cool:

selam kızlar bende antepliyim antepte oturuyorum binevlerde oturuyorum cumhuriyet lisesi mezunuyum

hele şükür antepte oturan iki antepli çıkmış bende antepte oturuyorum cumhuriyette...

merhaba kizlar ben antepli degilim ama 17 sene yasadim.ailem halen orda.evlendim ve yurtdisina ciktim.benide araniza alir misiniz.

hemşerilerim toplaşmışlar nasılsınız
bende antepliyim gurur duyuyorum antepli olmaktan
antepe yerleşecem inş tamamen bende merkezde olacam
yaza düğünüm varda kızlar...
yukarı bayırda bizim akrabaların çoğunluğuda
sizler görmek iyi oldu ya....

slm bende anteplıyım.amcamlar dayımlar ve teyzemler hepsı antepte bırtek ben ve annem istanbulda.cok özledım antebi..akrabalarımın cogu değirmiçemde oturyor..bı kısmıda karsıyakada.antebe slmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…