Gaziantep///27

iclo

Guru
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2006
179
1
ben aslen Gaziantepliyim istanbulla taşınalı üç ay oldu alışmaya çalışıyorum antepli hemşerilerim nerdesiniz:smiley-cry:

Ben aslen Antepliyim ama Kocaeli D.Dere de büyüdüm.Antepliler toplansın baklava yapacaz yorumm
:sm_cool:

he yoruum ama ben acmim satin alik biz
antepliyim ama almanyadayim

he ya özledimde valla
ne güzel olur öyle yogurlu yogurtlu
bide lahmacun yokmu
tanitsana kendini

canim benim ben yeni oldugumdan bazi seyleri karistiriyorum sana özel mesaj göndermeye calistim ama geldimi bilmiyorum

EVET GÖRELİM BAKALIM ANTEPLİLER NİRDE ....:sm_cool: :sm_cool:

güzel şehrimin güzel isanları celin balim....

işte geldim nisa ben daha önce Antep liler için açmıştım bak sen gelmedin ben geleyim dedim :)

işte geldim nisa ben daha önce Antep liler için açmıştım bak sen gelmedin ben geleyim dedim :)

canım penimmmm sagada kanım kaynadıydı demek hemşeriyiz ondandır :Roflol: :Roflol: NERESİNDENSİN GIIIII....

entepdeyim cızzzzz ALLAH'IN KÖR KUYUSU OLAN BAŞPINARDAYIM ORDA CALIŞIYOM BİLİRSİN UAMRIM :içelim:

Merhaba hanımlar..Doğma büyüme Gaziantepliyim İsmet Paşa LisesiNde okudum...

Çocukluğum Karşıyaka'da geçti...

slm kızlar bende burdayım bizim hemseriler hiç gelmiyo sohbet odasına yaaa dost27nin dısında gelinde tanışak yav

figooooooooo tanışalım yaa nasıl görüşebiliriz
bende hemserilerimle sohbet etmek istiyom yaa

Arkadaşlar Ben Antepli Değilim Ama Antepte 2 Sene Görev Yaptim Ve şu An Istanbulda Bir Antepliyle Evliyim. Bütün Yemeklerinizi öğrendim Kayinvalidem Sayesinde. Antep Kültürünü Ve Antepi çokkkkk Seviyorum. Ailemden Emin Olmasam Kendimi Antepli Doğmuş Zannedeceğim Eşim Bile şaşiyor Benden çok Seviyorsun Antepi Ve Aciyi Diyor. Kafasinin Etini Yiyorum Hadi Bu Sene Antepe Gidelim Diye Ama Bir Türlü Kismet Olmadi Evlendiğimizden Beri Gitmek. çok özledim. Antepteki Arkadaşlar Son Durumundan Bahsederlerse çokkkkkkkkk Sevinirim.

arkadaşlar ben balıkesirliyim izmirde yaşıyorum. eeeeeee ne alaka demeyin kardeşim g.antep te asker bu nedenle antep deyince içim cızzzz ediyor. hepinize sevgiler

arkadaşlar ben balıkesirliyim izmirde yaşıyorum. eeeeeee ne alaka demeyin kardeşim g.antep te asker bu nedenle antep deyince içim cızzzz ediyor. hepinize sevgiler

merkezde yapıyorsa cok rahattır sehirin icinde cünki askeriye bir cok yerdende güvenlidir antep bence

etmesin bacım antep çok güvenli bir yer kezban rahat ol allah kavustursun bende izmir aliağada yasıyorum sohbet odasına gel tansalım

ayyy hemşerilerimi görünce çok sevindim her yaz gideriz memleketime babamın işi yüzünden diyabakırdayız şu an şimdi gitmek çok istedim memleketime antebin neresindensiniz arkadaşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…