Gaziantep///27

Köy sakinleri Yağmur Duasına çıkmışlardı.Bütün Köy ahalisi toplandı.İçlerinden birinin elinde Şemsiye vardı. Bu: İNANÇ'TIR. Babalar bebeklerini havaya hoplatır,çocuklar gülmekten bayılır.Yere düşeceklerini akıllarına bile getirmezler.Çünkü babaları onları tutacaktır. Bu: GÜVEN'DİR Yatağımıza girerken yarın uyanıp yaşamaya devam edeceğimize dair teminatımız yoktur.Ama yinede ertesine güne dair planlar yaparız. Bu: ÜMİT'TİR İnancınızı Güveninizi ve Ümidinizi hiç kaybetmemeniz dileğiyle NİCE BAYRAMLAR DİLİYORUM...

biii kele bacım hara getmiş bu antepliler. kimsecikler galmamış:)

evet ben de bundan çok şikayetçiyim anteplilerden kimse gelmiyor.ben antepte yaşıyorum ama antepli değilim ama antepli arkadaşlarla tanışmayı çok istiyorum ne zamandır takip ediyorum hiç gelen olmuyor.acı gelinde tanışak kele

merhaba kizlar bende antepliyim size birsey sormak istiyorum ama antepte otuyorsaniz icinizde yada tanidikarinzda oska insaatan ev alan yada yazilan varmi lutfen acil sormam lazim

slm arkadaşlar bende G.antepliyim.sizler neresindensiniz?hemşerilerim.antepte yaşamıyorum ama mersindeyim.

ben de aydın lıyım ama antepe 3 ay önce gelin geldim :))))

memleketimi çok seviyorum ama buraya da yavaş yavaş alıştım gibi
çok seviyorum şimdi antep i :)

sen uzak yerden gelmişsin canım neyseki ben maraştan geldim.tabiki memleketini özlüyorsun ama burayada alışmak lazım hem antep güzel yer zaten ben seviyorum insanları da çok iyi ben alıştım gitti

antep güzeldir memeleketim diye söylemiyorum) insanları misafirperverdir.yemeklerimize diyecek söz yok memeleketimize hoşgeldiniz arkadaşlar

hemserilerim nerdesinn antebe nizipe cok slm..bende almnydayim daha öncde yazmistim..aysun 01 canm sen nizipte hangi okuldasin..
turuncu canm benim yzaa evleniyormusun sen 26 temmuzmuu kis bende izine geliyorum dügününe davet varsa gelebilirim..kalender plaza cok gzl benim abimin dügünü orda oldu..duru da güzel ama kalender kadar dekorlu ve gzl degl bence..sen hangisini tutun..mutluluklar canm..antebe nizipee cok slm arkadslar bende almnyda gurbetten sizi takip ediyorum...

antepliler hadi gösterin kendinizi. mimari ve iç dekorasyon bölümü var. çekin evleinizin resimlerinide yollayın. görsünler ev nasıl olurmuş. evcik bunlar evcikkkkkkkk

ah güzelim antep kültürünü gerçekten tanıtmak lazım.
oradaki insanların hayattan aldıkları tadı,kültürünün zenginliğini bir bilseler.
yıllardır dışarıdayım,gezmediğim şehir kalmadı türkiyede ama antep kadar renkli,kıpır kıpır başka bir yer görmedim.
eşimde bende antepliyim derken gurur duyuyoruz.çok şükür.

merhabalar kızlar geçen sene bende gaziantepteydim eşim orda asker öğretmendi.gerçekten çok güzel.yemekleri ise ayrıca süpeerrr

merhaba canım bende antepte oturuyorum bende defalarca tanışalım buluşalım diye yazdım ama kimse oralı olmadı biz tanışa biliriz.özelden yazışırız
:teytey:

arkadaşlar arzum ve zıpcıktı tanışalım belki diğer anteplilerde biraz yanaşır.ne olmuş bu anteplilere....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…