Gaziantep///27

selam kizlar bende antebin nizip ilcesinden memleketime hasret kaldim cok özledim oralari yaa ama burda hemserilerimi bulunca cok sevindim nizipten ne haber kizlar hadi syleyin bende almnyadayim 2 yildir burda evliyim memlekt hasreti cekiyorum...kimler nizipli bakalim...

simdi sizin zeytinliklerinizde vardır biz bacımı verdik niziplileri bende antepliyim arkadaslar hatta gelenekler göreneklerde adetlerimde sayfalarım var okuyun isterseniz bende geliyorum bu sayfaya ama cok sakin bazen günlerce yoklayan olmuyor bulusalım arkadaslar sayfamızı yanlız bırakmayalım

canim bacin kimlerde nizipte demek antepdesin hemseriyiz antebimi nizibimi cok özledim yasenağlama

bende adanadayım canım yakınım aslında ama genede gurbet özlüyor insan

a.s.kıslar yaaaaaaaaaa suan okadar mutluyumkiiiii:teytey: nizipten birilerini bulmak beni inanmayacagınız kadar mutlu etti hihoyyytben saha camiinin yakınıda oturuyodum bilen varmı :Saruboceq:cumhuriyet caddesi sizler nerden kimlerden tanıycakmıyım acaba çok heyecanlandım:asigim: hepinizi öpüyoruuuuuuuuuum:1hug:::1hug:ŞenizŞenizŞeniz:nazar:

ben de antepli kimse yokmu dedim viş kele bacım siz yediniz bayramda yuvalamaları ben nizipli şimdi başka yerde

ben adana doğup büyüdüğüm yer ama aile büyükleri nizip.Nizip vazgecemiyoruz çok seviyoruz intapi yani antep:teytey:

merhabalar çok kıymetli bir arkadaşımın öğrenci evine çok acil yastık, yorgan, nevresim, çetel-kaşık-bıçak, kap-kaçak v.s. yani epey bi eşyaya ihtiyacımız war. gaziantepte bulunan üyelerimizden rica etsem hatta arz etsem fazla yada eski yada artık kullanmadıkları eşyalarını bizimle paylaşırlarmı?.... yalnız çok acil lazım ev öyle boş boş arkadaşlarımın ailesi yurtdışında oturduğum apartmanda, işyerimde elimden geldiğince duyurdum ama elim boş kaldı son çare burayı denemek istedim sanırım hala yardımsever birileri olmalı bu dünyadamirmirmirmirmirmirmirmirCADIARZUyerimseniben:teselli:

slm bende antep nizipliyim suan almayadayim frankfurt civarinda buraya alismak cok zor
canim demek almnyadasin frankfurttasin mi bende stuttgartayim kizz adin ne seninn benmde tandik cok vqar frankfurtta nizipli belki tanidik cikariz yalnizgelin....

:dance:

ben adana doğup büyüdüğüm yer ama aile büyükleri nizip.Nizip vazgecemiyoruz çok seviyoruz intapi yani antep:teytey:
aysun canim sendemi niziplisinnn ayyy ne gzl nizipli ne cokmus burdan antebe nizipe slm bende almnyadayim nizibimi cok özledimm:çok üzgünüm:

selam hemşerilerim,bende antepliyim ama istanbulda oturuyorum.Benimde eşim nizipli arkadaşlar ama köyünden

he bu arada kızlar bende net yok birkaç zamandır hiç giremedim ama bence antepte yaşayanlarda bir buluşma yapmalı diyorumm

ben eski şahinbey belediyesinine çok yakında oturuyorum şirehan yapıldı ya yeni tam ordayım

slm kıslar gecen hafta nizip antep turu yaptım hepinize kucak dolusu sevgiler getirdim çok güzeldi ya.bir de raman kahkesi vardı oradlar da uzakta olup ta yiyemeyenler için aldım hadi çay ve kahkeler ben gel afiyetle yiyem.cokacimcoook

merhaba arkadaşlar bu topiği boş bırakmayalım ya uzun zamandır kimse yazmıyor bu antepliler nerde neden yazmıyorlar antepte oturanlar buluşalım.

Kızlar gaziantepte düğün yapacak olsanız hangi salonu seçerdiniz.
Kardelen plaza mı yoksa Duru düğün salonu mu ?
Yazın düğünüm var ve bu iki salon arasında kararsız kaldık.
Yardımcı olursanız sevinirim yerimseniben

Son düzenleme:
Slm kislar ne kele antepli nizipli bacilar nerdesin ya bir slm yazin ya

X