Gaziantep///27

a.s.yorum,antebin nesi özlenmezki arkadaşlar,süperrrrrrrr,süperliğinden anlatsan bitmez insanları tatlı olduğu gibi herşeyi süperrrrrrr.

sende hoş geldin bende her yaz gidiyom ama özledim haziranın gelmesini dört gözle bekliyorum...
neresindensiniz antebin..
annemğil fuarın hemen yanında ama akrabaların coğu ibrahimlide annemğilde tasınmayı düsünüyorlar ben ise adanadayım esimin isi dolayısıyla

ben sakaryalıyım ama 1senedır antepteyim yuvarlamasınada baklavasınada insanınada ula uşağım diyecek sözyokkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

bende üniversiteyi antepte okudum 5,5 sene yasadım orda simdi nasıl burnumda tütüyo hiç bu kadar özleyecegimi tahmin etmezdim

ıstıklal mahallesınde annemler orda mahmut gulecın tam karsısında fakat ben 10 yıldan berı dışardayım:çok üzgünüm:

merhaba arkadaşlar bende gaziantepliyim bende istiklalde mahmut güleç ilk öğretimin yanında oturuyorum.anteplilerle tanışmayı istiyorum.genelde hep başka sehirdeler burada oturan yokmu gürüşsek tanışsak ne iyi olur.:dance:

Antepte düğün salonu için yardım istemiştim ama sanırım yardım edecek kimse yok..Herneysee

merhaba canım hayırlı olsun.ben yeşil çam yazlık salonunu ve binbir geceyi çok beğeniyorum.kalander plaza da var ama o biraz tuzlu olabilir.

merhaba canım hayırlı olsun.ben yeşil çam yazlık salonunu ve binbir geceyi çok beğeniyorum.kalander plaza da var ama o biraz tuzlu olabilir.

canım bi tek sen soruma cevap verdin..İlgilendiğin için çok teşekkür ederim.Bu yeşil çam yazlık salon ne tarafta acaba ? Bide duygu düğün salonu varmış.Orayı duydunmu hiç ?

duyguyu hiç duymadım binbir gece inönü caddesi üzerinde içi geniş ferah müzikleri de çok güzel senin yaşadığın şehirde daha güzelleri vardır belki ama buraya göre ben bunları beğeniyorum.umarım yardımcı olabilmisimdir.benim düğünümde dolaşma imkanım olmadı çalışıyordum düğünlere de pek gitmezdim o yüzden hiç beğenmediğim bir yerde oldu.inşallah seninki istediğin gibi olur.

slm kızlar gaziantepli aynı zamanda çerkez olanınız var mı

slm kızlar bende nizipliyim ama izmir aliağada yasıyorum bu topige daha öncede yazdım ama arkası gelmedi umarım sizlerle arkadas olur ilerletiriz canlar bana yazın olurmuuuuuuu öpüldünüz

simdi sizin zeytinliklerinizde vardır biz bacımı verdik niziplileri bende antepliyim arkadaslar hatta gelenekler göreneklerde adetlerimde sayfalarım var okuyun isterseniz bende geliyorum bu sayfaya ama cok sakin bazen günlerce yoklayan olmuyor bulusalım arkadaslar sayfamızı yanlız bırakmayalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…