Gaziantep///27

ARKADAŞLAR GAZİANTEBİ ÇOK ÖZLEDİM DE MERAK ETTİĞİM BİRŞEY VAR,İSTANBULDA YAŞAMAK NASIL BİRŞEY?İSTANBULUN BİRÇOK YERİNİ GÖREBİLDİNİZ Mİ?MESELA CİHANGİR NASIL BİR YER?İSTANBULA YILLAR ÖNCE 2 KEZ GİTMİŞTİM,BİR DAHA GİTMEK İSTİYORUM DA.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.BİR DE GAZİANTEBİN NERESİNDENSİNİZ YA DA NERESİNDE OTURDUNUZ,OTURUYORSUNUZ?BEN OĞUZELİNDE,KIRKAYAKDA VE TUGAYDA OTURDUM.

canım bende yukarıbayırda oturuyorum...
BUSELIK sımdı nerde oturuyorsun.......

Canim Antepde Oturmasanda Anteplisin.............evet Canim Düztepede Hani ÇAMLIK VARYA Bilirmisin Iste O Civarlardayim........

canim Antepde Oturmasanda Anteplisin.............evet Canim Düztepede Hani çamlik Varya Bilirmisin Iste O Civarlardayim........

Antepli Olmaktan Gurur Duyuyorum Ve Hep Antebin Iyi Yönde Reklamini Yapiyorum.antebi Görenler Beğenmişler Hep.antebi çok özledim.inşaallah önümüzdeki Yil Gitmeyi Düşünüyorum.akrabalarim Orada.çocukken Düztepede Açik çay Bahçesi Vardi,oraya Giderdik.ilkokulu Aliye ömer Battalda Okudum,sanat Okulunun Karşisinda Oturuyorduk.ah Meldoş Antebin Kiymetini Bil.

evet meldoş antep benımde burnumda tutuyo genclıgım cocuklugum orda gectı şimdi fırsat olsa tekrar donebılsem

kızlar bende antepliyim...nedek yorum demeyin...:teytey::roflol::roflol:

Antepliler nerelerdesinizzzz :uhm:
Seneye antepte düğünüm olacak.Bana gidipde beğendiğiniz düğün mekanlarını söyleyebilirmisiniz ?

KIZLAR NERDESİNİZ.ANTEBİN İNSANI CİN GİBİDİR...BASTIĞI YERİ TİTRETİR.BİZ DÜNYACA ÜNLÜ BİR ŞEHRİN ÇOCUKLARIYIZ,BU SAYFALAR BOŞ KALMAMALI.HAYDİN YORUM.:teytey::teytey:

Antepte düğün salonu için yardım istemiştim ama sanırım yardım edecek kimse yok..Herneysee

Antepliler nerelerdesinizzzz :uhm:
Seneye antepte düğünüm olacak.Bana gidipde beğendiğiniz düğün mekanlarını söyleyebilirmisiniz ?

canım aramıza hosgeldin,kaydirigubbakcemile5 antepin her yeri güzel dügün salonlarıda öyle,daha dügünün seneyeymis ooo ozamana kadar daha ne dügün salonları cıkar...kaydirigubbakcemile

canım aramıza hosgeldin,kaydirigubbakcemile5 antepin her yeri güzel dügün salonlarıda öyle,daha dügünün seneyeymis ooo ozamana kadar daha ne dügün salonları cıkar...kaydirigubbakcemile

Haklısınız seneye kadar ne düğün salonları çıkar ama 1-2 ay içerisinde salon tutulması gerekiyor.Ben sadece düğün yapılabilecek güzel mekanlar hakkında bilgi almak istemiştim.Doğal olarak mekanlar hakkında bilgiyi anca o şehirde oturupda gittiği düğün salonundan hoşlanan kişilere sorabilirim.Bu arada antep güzel olabilir ama bu demek değildirki her salonda güzeldir.

fistik.jpg

MERHABA ANTEP FISTIKLARI BEN DE GELDİM
KABUL EDERSENİZ TABİ

etmezmiyiz.hoşgeldin.o resmi koymasan daha iyiydi ya,malum insanın canı çekiyo,evdede yok.yalnız antepliler buralara nedense pek uğramıyor,neyse.

Son düzenleme:
X