• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

GALİBA BU ÇOCUK EVLİ?

Konuyu merakla takip ediyorum, nasıl bir sonuca varılacak acaba? Bu arada kendi görüşümü soyleyeyim , yüzde yüz evli,hatta eşime sordum bir erkek neden böyle davranir diye bu arkadaşımız çok genç kor olması lazım bunu anlamamak için dedi( bu arada kendisi emniyet mensubu eğer çok merak ediyorsa adını soyadını versin sistemden hemen sorgulatayim dedi)

hadi akşam neyse de haftasonu koskoca 2 gün hiç mi konuşmuyorsunuz. kesinlikle evli. bir de farklı şehirdesin ya. uzak farkedilme riski az. sizinle arada kaçamak yapacak aklınca.

Birisine yanlış numaraymış gibi aratın, çocuğunuzun öğretmeniyim annesine ulaşamadım ,eşinizle görüşebilir miyim lütfen dedirtin . Yanlış numara Benim çocuğum yok derse zaten foto olayı yanlıştır , çocuğum okula gitmiyor ki benim derse çocuk kesindir , tabi ki eşimi veriyorum derse hapı yuttun demektir
Pratik zekâniza saygı duydum, umarım.bir gün bu taktiği kullanmak zorunda kalmayız ama yazdım kenara:)).

Akşam 7'den sonra aradın mı hiç adamı ? Belki arama ihtimaline karşı da numaranı akşamları engelliyordur. Bence bir ara eğer direk meşgule atarsa evli olduğu içindir zaten emin olursun. He açmazsa da evlidir bence. Bu adam her türlü evli.

Ay çok merak ediyorum bu konuyu ya. Konu sahibi ne yaptı acaba?

adama sorsun direk ya .. valla benim eşim sevgili aşamasındayken. göreve gitti doğuya bir gün akşama kadar aramadı nasıl şüphe ettim gelir gelmez kimliğine baktım istedim direk çok ciddi konular bunlar hiç suçun yokken konu sahibi suçlu durumuna bile düşebilir evliyse eğer adam . Yalancı erkek her şey yapar

adama sorsun direk ya .. valla benim eşim sevgili aşamasındayken. göreve gitti doğuya bir gün akşama kadar aramadı nasıl şüphe ettim gelir gelmez kimliğine baktım istedim direk çok ciddi konular bunlar hiç suçun yokken konu sahibi suçlu durumuna bile düşebilir evliyse eğer adam . Yalancı erkek her şey yapar
Yeni kimliklerde medeni durum da yazmıyor artık. Çok saçma olmuş.

Merakla bekliyorum sonucuo_O ay yorumlarda harika, nasil keskin zekali kadinlariz ya bizden korkulur:rolleyes:

Kızlar daha önce bir konu açmıştım ürün aldığım şehir dışındaki müşterimle yakınlaşır gibi olmuştuk. Mesajların artması ve seferi başka bir yere olması gerekirken dönüşte benim yanıma uğrayıp beni görmesi gibi şeyler. O günden sonra biz muhabbeti bayağı ilerlettik. Her gün mesajlar benim olduğum şehre gelme falan. Ben bekarım oda bekar öyle dedi bana yaşlarımız ben 27 o 30. Ama bir sorun sanki bu çocuk evli gibi neden derseniz. İnstagramda bir tane resmi var öyle çok kişi takip etmez hatta hiç girmez bile. Gündüzleri mesaj atar akşam eve gitti mi saat 7 den sonra işte hadi iyi akşamlar der ve mesajı keser. Düne kadar şüphe duymadım. Ama dün facebook da arattım onu merak ettim girdim sayfasına resminin altına aynen şu görüm var. 5 sene önce yeni işe girdiği sırada yapılmış yorum. KARDEŞİM HAYIRLI UĞURLU OLSUN YEĞENİMİN GÖZLERİNDEN ÖPERİM DİYE. Şok oldum ama evli yada çocuk olduğuna dair tek bir kanıt yok. Şimdi çocuk olmasa adam neden buna böyle bir yorum yapsın. Kafam bulandı akşamları ve hafta sonu yazmayışı bu yorum olayı midemi bulandırdı. Sizce şüphem de haklı yada gereksiz şüphe mi ben bunu nasıl öğrenirim. Ama ilk tanıştığımıza bana bekarım dedi. Parçaları bir araya getirince evli gibi çıkıyor. Of ya tam da hoşlanmaya başladım her şey güzel derken olaya bak.
Buyuk ihtimal evli. Neden dersen asil eve gelince insan telefonda daha rahat yazar arar konusur. Gunduz is vs derken telefona vakit ayirmak daha zordur. Hele erkekler gece bile msj atar su meshur "uyudun mu '' msjini konustgu hoslandigi birinden almayan yoktur. Hadi bir iki aksm isi olsa ki yine yazilir ya. Haftasonu desen bulusmak ister insan. Bence ya acikca sorun ya da varsa yakin bi arkdsnz arayp c firmasndan veya hastanesindn kargosundn ariorm esiniz ile ilgili su bilgi eksk vs vs birsey uydurulup yanit alinablr ya tmm ben bilgi verim der ya da benim karim yok ki benim karim yok der 🙄

Birisine yanlış numaraymış gibi aratın, çocuğunuzun öğretmeniyim annesine ulaşamadım ,eşinizle görüşebilir miyim lütfen dedirtin . Yanlış numara Benim çocuğum yok derse zaten foto olayı yanlıştır , çocuğum okula gitmiyor ki benim derse çocuk kesindir , tabi ki eşimi veriyorum derse hapı yuttun demektir
Oooo 🙄

haftasonu akşam yazmama durumu olmasa çocuğu vardır boşanmıştır derdim ama ne yazık ki bu yazmama olayı evli olduğunu destekliyor.
çok da ilerlemeden farketmeniz iyi olmuş.
iyi bir stalkerlıkla bilgi toplayabilirsiniz aslında. bence epey birşey öğrenmeye çalışın sonra konuşun adamla. şu an kafanız net değilken sizi kandırmaya çalışabilir.

Back