• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

GALİBA BU ÇOCUK EVLİ?

Kızlar daha önce bir konu açmıştım ürün aldığım şehir dışındaki müşterimle yakınlaşır gibi olmuştuk. Mesajların artması ve seferi başka bir yere olması gerekirken dönüşte benim yanıma uğrayıp beni görmesi gibi şeyler. O günden sonra biz muhabbeti bayağı ilerlettik. Her gün mesajlar benim olduğum şehre gelme falan. Ben bekarım oda bekar öyle dedi bana yaşlarımız ben 27 o 30. Ama bir sorun sanki bu çocuk evli gibi neden derseniz. İnstagramda bir tane resmi var öyle çok kişi takip etmez hatta hiç girmez bile. Gündüzleri mesaj atar akşam eve gitti mi saat 7 den sonra işte hadi iyi akşamlar der ve mesajı keser. Düne kadar şüphe duymadım. Ama dün facebook da arattım onu merak ettim girdim sayfasına resminin altına aynen şu görüm var. 5 sene önce yeni işe girdiği sırada yapılmış yorum. KARDEŞİM HAYIRLI UĞURLU OLSUN YEĞENİMİN GÖZLERİNDEN ÖPERİM DİYE. Şok oldum ama evli yada çocuk olduğuna dair tek bir kanıt yok. Şimdi çocuk olmasa adam neden buna böyle bir yorum yapsın. Kafam bulandı akşamları ve hafta sonu yazmayışı bu yorum olayı midemi bulandırdı. Sizce şüphem de haklı yada gereksiz şüphe mi ben bunu nasıl öğrenirim. Ama ilk tanıştığımıza bana bekarım dedi. Parçaları bir araya getirince evli gibi çıkıyor. Of ya tam da hoşlanmaya başladım her şey güzel derken olaya bak.
Galiba evlilik cüzdanını görmek istiyorsunuz..

Kızlar daha önce bir konu açmıştım ürün aldığım şehir dışındaki müşterimle yakınlaşır gibi olmuştuk. Mesajların artması ve seferi başka bir yere olması gerekirken dönüşte benim yanıma uğrayıp beni görmesi gibi şeyler. O günden sonra biz muhabbeti bayağı ilerlettik. Her gün mesajlar benim olduğum şehre gelme falan. Ben bekarım oda bekar öyle dedi bana yaşlarımız ben 27 o 30. Ama bir sorun sanki bu çocuk evli gibi neden derseniz. İnstagramda bir tane resmi var öyle çok kişi takip etmez hatta hiç girmez bile. Gündüzleri mesaj atar akşam eve gitti mi saat 7 den sonra işte hadi iyi akşamlar der ve mesajı keser. Düne kadar şüphe duymadım. Ama dün facebook da arattım onu merak ettim girdim sayfasına resminin altına aynen şu görüm var. 5 sene önce yeni işe girdiği sırada yapılmış yorum. KARDEŞİM HAYIRLI UĞURLU OLSUN YEĞENİMİN GÖZLERİNDEN ÖPERİM DİYE. Şok oldum ama evli yada çocuk olduğuna dair tek bir kanıt yok. Şimdi çocuk olmasa adam neden buna böyle bir yorum yapsın. Kafam bulandı akşamları ve hafta sonu yazmayışı bu yorum olayı midemi bulandırdı. Sizce şüphem de haklı yada gereksiz şüphe mi ben bunu nasıl öğrenirim. Ama ilk tanıştığımıza bana bekarım dedi. Parçaları bir araya getirince evli gibi çıkıyor. Of ya tam da hoşlanmaya başladım her şey güzel derken olaya bak.
Belki sadece çocuğu vardır boşanmıştır diycem ama bunu da söylemesi gerekirdi. Akşam 7 den sonra iletişimi kesmek falan hiç normal gelmedi, bir sıkıntısı var ama bilemedim.. Akşam arayarak nabız yoklayabilirsin bence. Sonuçta o iyi akşamlar dedi diye iletişimi kesmek zorunda değilsin.

yasak olmasaydı ben bakardım :KK45:ama bakmam.

faceden beğenenlere bak.tanıdıklara bak.illaki çıkar bır resım bır yerlerden

Karısına bebeğine acımak aslında kötülük yapmak oluyor ya böyle bir şeref yoksunuyla hiçbişey bilmeden yaşamak zorunda kalıyor birde ikinci bebek 🤧
Oyle tabi ama insanın aklina neler geliyor. Belki gidicek yeri olmuyacakti yada cocugu icin kalacakti ama ici yana yana devam edecekti. Biz daha cok hani kavga olur adam cinnet getirir karısını cocuguna zarar verir sonra yuvami yiktin diye arkadasima zarar verir diye korktuk. Bizde 23 lerde biriydik sonucta aklimiz cok fazla entrikaya çalışmıyordu. Simdi olsa ohooo 7 duvele duyururduk..:))

ya neden erkekler böyle ya neden bu kadar yalancılar ne istiyorlar bizden ya
Bunun kadını erkeği yok ki insanın doğası bu; bir tarafı kötü, burada sen uyanık olacaksın, adam sana hafta sonu, akşam yazmıyorsa, bunun nedeni bellidir. Ya evlidir ya da beraber yaşadığı sevgilisi vardır. Bunu bir ergene söyleseniz o bile aynı cevabı verir. Aşkın gözü kör derler ama şu devirde bu kadar gözünüzü kapatmayın bence.

Birisine yanlış numaraymış gibi aratın, çocuğunuzun öğretmeniyim annesine ulaşamadım ,eşinizle görüşebilir miyim lütfen dedirtin . Yanlış numara Benim çocuğum yok derse zaten foto olayı yanlıştır , çocuğum okula gitmiyor ki benim derse çocuk kesindir , tabi ki eşimi veriyorum derse hapı yuttun demektir

Birisine yanlış numaraymış gibi aratın, çocuğunuzun öğretmeniyim annesine ulaşamadım ,eşinizle görüşebilir miyim lütfen dedirtin . Yanlış numara Benim çocuğum yok derse zaten foto olayı yanlıştır , çocuğum okula gitmiyor ki benim derse çocuk kesindir , tabi ki eşimi veriyorum derse hapı yuttun demektir
çok mantıklı bak

Benim arkadasım böyle bir tecrube yaşadı ve artık kimle tanışsa önce kimlik istiyor. Bence cok da mantıklı
Canım erkekler çok kurnaz benim bir dayım var bekârken evlenmek üzere olduğu zamanlar kimliğini kaybetmiş..sonrada evlenmiş yeni kimlikte evli yazıyor haliyle ama aradan bir kaç sene geçiyor anneannem yatakların arasında buluyor bekar yazan kimliği ve dayıma veriyor..yengemle geçen konuştuk ikisinide taşıyor cüzdanında yani polis falan çeviriyor olsa evli olduğunu gösteriyor ama kızlara bekar yazanı.. şikayet edelim dedim yengeme ama ne olur yapma benden bilir uğraşamam dedi.

Canım erkekler çok kurnaz benim bir dayım var bekârken evlenmek üzere olduğu zamanlar kimliğini kaybetmiş..sonrada evlenmiş yeni kimlikte evli yazıyor haliyle ama aradan bir kaç sene geçiyor anneannem yatakların arasında buluyor bekar yazan kimliği ve dayıma veriyor..yengemle geçen konuştuk ikisinide taşıyor cüzdanında yani polis falan çeviriyor olsa evli olduğunu gösteriyor ama kızlara bekar yazanı.. şikayet edelim dedim yengeme ama ne olur yapma benden bilir uğraşamam dedi.
Pes diyorum sadece. O halde e devletten bakmak lazım

Yengen aldatan kocasi ilemi ograsmak istemiyormus? Ve bunu gelip sana nasil anlatiyor?

Ilginç bir ailen varmis gerçekten.. :KK14:

Ve konuya bakarsak, adam %100 evli. Yada en azindan bekar degil, beraber yasadigi bir sevgilisi olabilir. Yetiskin bir insan saat 19dan sonra yazmiyorsa, birseyler var demektir. Yani o facebook mesajina bile gerek yok. Hersey gayet açik ve net.

ya neden erkekler böyle ya neden bu kadar yalancılar ne istiyorlar bizden ya
Böyle şahıslar var ve hep de olacaklar maalesef, siz akıllı olun kullandırtmayın kendinizi böylelerine. O yorumu görmemiş olsanız dahi, saat 7 den sonra telefonu kapatmasından ya da haftasonu sırra kadem basmasından zaten anlamalıydınız durumu. Hala aklınızda acaba var mı bilmiyorum ama bu zamanda bir adamın evli olduğunu “anlamadım” ya da “bilmiyordum” diyen kadınların samimiyetine inanmıyorum ben. Erkekler öyle komplike düşünebilen varlıklar değil bir şekilde açık veriyorlar çünkü.

Back