- 5 Şubat 2011
- 1.869
- 2.376
- 358
adam konuşmuyorki.geldi ha söyle ne konuşacaksan konuş dedi.ben bu tavrınla nasıl olacak doğru düzgün iletişim kralım dedim.bu zamana kadar yeterince kurduk yapılacak belli yarın gider dilekçe veririz dedi
konuşma bu kadardı zaten bende tamam edimne diyimki o zaman canım gerisi sana kaldı gerçekten mutsuzsan ve mutlu bir evlilik olmaz bu artık, uzatma zaten onunda pek niyeti yok gibi devam etmeye ama sakince konuşmayı deneyin tekrar ne bileyim iki kahve yap, gel konuşalım biteceksede engel olmayacagım ama sakince konuşalım bir de
amin.ben elimden geleni yaptım tek taraflı olmuyor maalesef.o da konuşmuyor zatenBu kadar basit mi gerçekten bu evlilik olayi nasil esiniz siradan birşey konuşur gibi konusuyor anlamiyorum. Hakkinizda hayirlisi olsun diyorum. Paylasilan onca şey var. İnşallah sonradan kimse yaptigindan pişman olmaz.
Rabbim yardimcin olsun cnm bende bosanma asamasindayim benim davam cekismeli olucak ve cok kotu gecicek icimden oyle geciyor napicami inan bende bilmiyorum sana Allahimdan bol bol sabir diliyorummmm cok zor gunler bekliyor seni ilk asamada ama sonrada aglaya zirlaya hafifliyor yapicak bisey yok ben hala bazen aglama krizlerine giriyorum bizim 4 ay oldu ayi yasamaya baslayali ama cok zorr hala atlatamadim ne diyim Rabbim gercekten peygamber sabri versinamin.ben elimden geleni yaptım tek taraflı olmuyor maalesef.o da konuşmuyor zaten
allah seninde yardımcn olsun.ben bilgisizim bu konuda bi yanlış da yapmak istemiyorum yarın gidiip dilekçe verelim diyorRabbim yardimcin olsun cnm bende bosanma asamasindayim benim davam cekismeli olucak ve cok kotu gecicek icimden oyle geciyor napicami inan bende bilmiyorum sana Allahimdan bol bol sabir diliyorummmm cok zor gunler bekliyor seni ilk asamada ama sonrada aglaya zirlaya hafifliyor yapicak bisey yok ben hala bazen aglama krizlerine giriyorum bizim 4 ay oldu ayi yasamaya baslayali ama cok zorr hala atlatamadim ne diyim Rabbim gercekten peygamber sabri versin
benimde aynisi oldu anasi babasi konustu ondan fazla ve basbasa oturup konusmadan araya avukatlar girdi ahhhh yuregim yaniyor anlatmaya baslayinca ama kaderrr Rabbim boyle nasip etti yapicak bisey yokkonuşmadan nasıl boşancaz bilmiyorum
neyse benim yüzümden üzme kendini.başa gelen çekilir bende çekicembenimde aynisi oldu anasi babasi konustu ondan fazla ve basbasa oturup konusmadan araya avukatlar girdi ahhhh yuregim yaniyor anlatmaya baslayinca ama kaderrr Rabbim boyle nasip etti yapicak bisey yok
benimki gibi hemen aceleyle bitmesini istiyor demek ki ayni seyleri yasadim guzel kardesim ayniiiii ama insallah seninki aklini basina toplar ben gidip anlasmali bosanmak icin imzayi atmadim diye bana yapmadigini birakmadi leptobunu fotograf makinem ceyizim dugun paralarim bunlara el koydu ve vermiyor yok giderken goturdu diyor para icin mi evlendi napti anlamiyorum artik affff Allahim affffffallah seninde yardımcn olsun.ben bilgisizim bu konuda bi yanlış da yapmak istemiyorum yarın gidiip dilekçe verelim diyor
evet konuşmuyor ama öyle anlaşmalı bitirmek istiyor.benimki gibi hemen aceleyle bitmesini istiyor demek ki ayni seyleri yasadim guzel kardesim ayniiiii ama insallah seninki aklini basina toplar ben gidip anlasmali bosanmak icin imzayi atmadim diye bana yapmadigini birakmadi leptobunu fotograf makinem ceyizim dugun paralarim bunlara el koydu ve vermiyor yok giderken goturdu diyor para icin mi evlendi napti anlamiyorum artik affff Allahim affffff
sorun ana kuzusu olmasi ve benim evlatlik olmamevet konuşmuyor ama öyle anlaşmalı bitirmek istiyor.
o el koyarak günaha giriyor bırak o üzülsün.sen yine alırsın onları....sorununuz neydi
evden ayrılma konusunu bilmiyordum hatta annemle konuştum yarın gelirim diye.zaten adam direk paranı verip seni göndercem dedi
boşanmayı istemeyen adam konuşmaz mı amaAcaba boşanmayı istemiyor mu??
ana kuzularından aam olmuyor.ayrıca senin evlatlık olmandan ona ne ki ne ayıp yasorun ana kuzusu olmasi ve benim evlatlik olmam
ayip evet ama el alem insana hic mi hic acimiyor kardes yarana tuz basiyor daha ne diyim Rabbime havale ediyorumana kuzularından aam olmuyor.ayrıca senin evlatlık olmandan ona ne ki ne ayıp ya
valla hiç bi konuyu açmıyor şu an ne para ne pul.ben kendi aldığım eşyaları alırım ve özel eşyalarımıTamam versin o zaman paranızı, eksiksiz bir şekilde. Ayrıca siz işe girene kadar gönüllü olarak nafakayı da ödesin. Bir de evden ne isterseniz alın, her ne isterseniz. Sanırım ev kira, size daha fazla külfet olur bu durumda. Bu şekilde ayrılın evden, beyefendi çok istiyorsa, evlenirken gösterdiği erkekliği, boşanırken de göstersin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?