galiba boşanıyorum

adam konuşmuyorki.geldi ha söyle ne konuşacaksan konuş dedi.ben bu tavrınla nasıl olacak doğru düzgün iletişim kralım dedim.bu zamana kadar yeterince kurduk yapılacak belli yarın gider dilekçe veririz dedi

ne diyimki o zaman canım gerisi sana kaldı gerçekten mutsuzsan ve mutlu bir evlilik olmaz bu artık, uzatma zaten onunda pek niyeti yok gibi devam etmeye ama sakince konuşmayı deneyin tekrar ne bileyim iki kahve yap, gel konuşalım biteceksede engel olmayacagım ama sakince konuşalım bir de

Bu kadar basit mi gerçekten bu evlilik olayi nasil esiniz siradan birşey konuşur gibi konusuyor anlamiyorum. Hakkinizda hayirlisi olsun diyorum. Paylasilan onca şey var. İnşallah sonradan kimse yaptigindan pişman olmaz.

konuşma bu kadardı zaten bende tamam edim

Bu kadar basit mi gerçekten bu evlilik olayi nasil esiniz siradan birşey konuşur gibi konusuyor anlamiyorum. Hakkinizda hayirlisi olsun diyorum. Paylasilan onca şey var. İnşallah sonradan kimse yaptigindan pişman olmaz.
amin.ben elimden geleni yaptım tek taraflı olmuyor maalesef.o da konuşmuyor zaten

amin.ben elimden geleni yaptım tek taraflı olmuyor maalesef.o da konuşmuyor zaten
Rabbim yardimcin olsun cnm bende bosanma asamasindayim benim davam cekismeli olucak ve cok kotu gecicek icimden oyle geciyor napicami inan bende bilmiyorum sana Allahimdan bol bol sabir diliyorummmm cok zor gunler bekliyor seni ilk asamada ama sonrada aglaya zirlaya hafifliyor yapicak bisey yok ben hala bazen aglama krizlerine giriyorum bizim 4 ay oldu ayi yasamaya baslayali ama cok zorr hala atlatamadim ne diyim Rabbim gercekten peygamber sabri versin

allah seninde yardımcn olsun.ben bilgisizim bu konuda bi yanlış da yapmak istemiyorum yarın gidiip dilekçe verelim diyor

konuşmadan nasıl boşancaz bilmiyorum
benimde aynisi oldu anasi babasi konustu ondan fazla ve basbasa oturup konusmadan araya avukatlar girdi ahhhh yuregim yaniyor anlatmaya baslayinca ama kaderrr Rabbim boyle nasip etti yapicak bisey yok

benimde aynisi oldu anasi babasi konustu ondan fazla ve basbasa oturup konusmadan araya avukatlar girdi ahhhh yuregim yaniyor anlatmaya baslayinca ama kaderrr Rabbim boyle nasip etti yapicak bisey yok
neyse benim yüzümden üzme kendini.başa gelen çekilir bende çekicem

allah seninde yardımcn olsun.ben bilgisizim bu konuda bi yanlış da yapmak istemiyorum yarın gidiip dilekçe verelim diyor
benimki gibi hemen aceleyle bitmesini istiyor demek ki ayni seyleri yasadim guzel kardesim ayniiiii ama insallah seninki aklini basina toplar ben gidip anlasmali bosanmak icin imzayi atmadim diye bana yapmadigini birakmadi leptobunu fotograf makinem ceyizim dugun paralarim bunlara el koydu ve vermiyor yok giderken goturdu diyor para icin mi evlendi napti anlamiyorum artik affff Allahim affffff

evet konuşmuyor ama öyle anlaşmalı bitirmek istiyor.
o el koyarak günaha giriyor bırak o üzülsün.sen yine alırsın onları....sorununuz neydi

evden ayrılma konusunu bilmiyordum hatta annemle konuştum yarın gelirim diye.zaten adam direk paranı verip seni göndercem dedi

Tamam versin o zaman paranızı, eksiksiz bir şekilde. Ayrıca siz işe girene kadar gönüllü olarak nafakayı da ödesin. Bir de evden ne isterseniz alın, her ne isterseniz. Sanırım ev kira, size daha fazla külfet olur bu durumda. Bu şekilde ayrılın evden, beyefendi çok istiyorsa, evlenirken gösterdiği erkekliği, boşanırken de göstersin.

Ablacım senden boşanmak istemiyor olabilir mi ,yani duygularını söylemekten çekinen biri ni eşin

Çok üzüldüm... Belki de ilk ayrılalım o zaman dediğiniz için kırılmıştır, sinirle söylemiştir. Gelişme oldu mu konuştunuz mu bilmiyorum ama sakin sakin konuşun. Belki de çözersiniz bütün problemleri. Aynı evin içinde o kadar küs kalınmaz ki...

valla hiç bi konuyu açmıyor şu an ne para ne pul.ben kendi aldığım eşyaları alırım ve özel eşyalarımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…