• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

galiba boşanıyorum

Çok üzüldüm... Belki de ilk ayrılalım o zaman dediğiniz için kırılmıştır, sinirle söylemiştir. Gelişme oldu mu konuştunuz mu bilmiyorum ama sakin sakin konuşun. Belki de çözersiniz bütün problemleri. Aynı evin içinde o kadar küs kalınmaz ki...
evet kendisinin egosu çok yüksek ya gurur yapıyor yapsın....konuş ne konuşacaksan dedi bende bu şekilde nasıl iletişim kurcaz dedim bu zamana kadar kurduk yeter dedi dilekçeyi verelim dedi bende tmm dedim

canım o zaman yapıcı olması ggerekmiyor mu? şu olabilir ben ayrılalım dediğim için gururuna dokunmuştur beyefendinin
Aynen bende tam onu diyecektim gururuna yediremiyor olabilir 'ayrılmayalım ' demeyi erkekler böyle sanırım ya ama var ya bana çok tatlı bi çift gibi geldiniz :KK24:

Aynen bende tam onu diyecektim gururuna yediremiyor olabilir 'ayrılmayalım ' demeyi erkekler böyle sanırım ya ama var ya bana çok tatlı bi çift gibi geldiniz :KK24:
evet eskiden çok tatlı bi çifttik parmakla gösterilirdik şimdi birbirimizi yiyoruz:) sen de çok iyimser çok tatlı gibisin....

evet eskiden çok tatlı bi çifttik parmakla gösterilirdik şimdi birbirimizi yiyoruz:) sen de çok iyimser çok tatlı gibisin....
Resmen 'boşanmayın'diye pankart açasın geldi size :KK48: inşallah her şey yoluna girer şimdi nasılsınız peki ikinizde ayrı odalarda konusmuyor musunuz
Teşekkür ederim bu arada :KK22:

Bişey dicem. Sen desen ayrılmasak eski gunlere dönsek ilişkimizi kurtarsak gibi bi konuşmaya girsen ne tepki verir?
Gururundan diyemiyordur belki.
içimden gelmiyor ki hem terslenmekten de bıktım ....o böyle küser barışmayı bilmez barışmak istesede ama ben yoruldumhep ben hep ben

içimden gelmiyor ki hem terslenmekten de bıktım ....o böyle küser barışmayı bilmez barışmak istesede ama ben yoruldumhep ben hep ben
Ha sen istemiyorsan o başka tabii. Boşanma işini biraz rahatmı karşılıyorsun gibi geldi? Yani sevmiyor muydun bi süredir zaten?

Ha sen istemiyorsan o başka tabii. Boşanma işini biraz rahatmı karşılıyorsun gibi geldi? Yani sevmiyor muydun bi süredir zaten?
rahat deilim tabi zor sonuçda ama mücadele beni yordu yoksa ki ister yuvası dağılsın.sevgi eskisi kadar olmasada var durum bu

Konularınızı takib eden biri olarak çok üzüldüm.
Rabbim hakkınızda hayırlısını eylesin.

rahat deilim tabi zor sonuçda ama mücadele beni yordu yoksa ki ister yuvası dağılsın.sevgi eskisi kadar olmasada var durum bu
Bunları zaten düşünmüşsündür tabi de..yine de yazıyorum işte.. Bana sanki bi kere daha şans versen olur gibi geldi yani sadece yıpranmışsınız küçük şeyler birikmiş filan. Öyle aldatılma vs gibi büyük bi durum yok ortada.. Yorulmuşsunuz ama biraz daha çabalasanız? Yani tabi o tersliyorsa o da bi sıkıntı. Ama güzelce yaklaşsanız hadi unutalım herşeyi deseniz tersler mi kesin?

Bunları zaten düşünmüşsündür tabi de..yine de yazıyorum işte.. Bana sanki bi kere daha şans versen olur gibi geldi yani sadece yıpranmışsınız küçük şeyler birikmiş filan. Öyle aldatılma vs gibi büyük bi durum yok ortada.. Yorulmuşsunuz ama biraz daha çabalasanız? Yani tabi o tersliyorsa o da bi sıkıntı. Ama güzelce yaklaşsanız hadi unutalım herşeyi deseniz tersler mi kesin?
ya tabi aldatma v.s yok.ama dediğim gibi kapıdan girer girmez tersledi ben zaten konuşmak istiyodum yarın veririz dilekçeyi dedi.bende ister istemez çektim kendimi zaten öfkeliyimde ona karşı .annemlerede söyledim yarın gelicem diye.

Aynen ablacım ya bir kere daha konusmayı denesen yuva kurmak kolay degildir eminim ki cok sükür denildigi gibi aldatma falan gibi şeyler de yok son bi kez deneseniz

sanki ikiniz de inattan yapiyorsunuz gibi. gidin kobusun ya. o sizin hayat arkadasiniz.

Back