• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

galiba boşanıyorum

o sondaki siritan gulucuk yanlis olmus kusura bakmayn :KK43: Anlasmaki bosanmada nafakayi da siz kararlastirirsiniz. Eger hakettiginizden cok cok az verirse cekismeli devam edin surec zor ama genelde tazminat akinir. Tanik o arabanin altinlarla alindigini bilen biri anneniz arkadasiniz konunuz komsunuz herkes okur ama arabanin annesinin uzerine olmasi kotu olmus keske bunu engelleyebilseydiniz.
olaylar öyle gelişti maalesef engel olamadım.arabanın altınlarla alındığını bilen annem,teyzem,kardeşlerim,babam.bunun dışında bile yok bizden.bakalım ne diyecek akşam o başı ağrısın istemez bi miktar para verip bitirmek ister

evet sonunda bu noktaya geldik boşanma lafınıda telaffuz ettik sonunda.ben bu adama tepki versem aramızdaki savaş büyüyor vermesem ezilen taraf oluyorum inan artık nasıl davranacağım bende bilmiyorum .aslına bakarsan 1 haftadır soğuk savaş ve küslük var bende taviz vermedim bu sefer olay bu noktaya geldi adam iletişim kuramıyor hep benim istediğim olsun diyor hep minnie altan alsın diyor diyor da diyor .....aslına bakarsan ayrılığı mesajda ben yazdım yani ilk ben söylemiş oldum o da artık bana mesaj çekme bi yere de b işi halledicez yarın paranı verip seni göndercem dedi yani evden gideceğimden çok emin durumlar böyle işte

hayir minnie sen taviz vermissin..kusmussun konusmamissin ama evdeki butun ihtiyaclarini karsilamissin!ya da hakikaten umursamaz davranacaktin.adam istedigine yine ulaşmış. .bezen taraf sen olmussun..bakalim aksama asil niyeti belli olur?

iste o zaman kararli ve kendinden emin konusacaksin..sen istesende istemesende ben zaten altinlari ispatlayip senden hakkim olan parayi alirim.diger konularda anlasmaya varalim ki cekismeli olup dava uzamasin..ee dersen ki uzasin farketmez benim icin sen bilirsin gibi yani..ama iste aslinda iyi bir avukat bulup ona gore konusmak lazim.

bence sen simdi sakinligini elinden geldigince koru ona hicbirsey soyleme sadece dinle! nede nasil anlasmaya varmak istiyor ogren tartismaya cevirmeden ondan zaman iste dusunecegim de bir sure evde kalmak istedigini soyle.bunca zaman evliligin hatrina biraz daha katlansin uyuz sey...sonra da dedigim gibi avukat bul ve ona gore yolunu ciz..
doğru söylüyosun onun kafasından geçenleri de anlamak lazım.ama dediğim gibi başı ağrısın istemez o para veip(nafaka işine girmeden)anlaşmalı bitirmek ister işallah sakin kalabilirim akşam.

hayir minnie sen taviz vermissin..kusmussun konusmamissin ama evdeki butun ihtiyaclarini karsilamissin!ya da hakikaten umursamaz davranacaktin.adam istedigine yine ulaşmış. .bezen taraf sen olmussun..bakalim aksama asil niyeti belli olur?

Hala da taviz vermeye devam ediyor. Bakalim ne diyecek diye bekliyor. Ne derse desin minni, onemli olan senin ne diyecegin.

Onemli olan senin ne dusundugun. Onun dediklerini pasa pasa yapmazsin umarim.

Emin oladursun. Seni surukleyip o evden cikarmadikca o evden gitme. Oyle bir halt yerse de polise git.
Dinsizin hakkindan imansiz gelir.

Bir daha da asla mesaj yazma. Kullanmasin bu durumu.
mesajları sinirden yazıyorum yazmam bi daha.evden çıkma mevzusu önemli mi bunu merak ettim

Emin oladursun. Seni surukleyip o evden cikarmadikca o evden gitme. Oyle bir halt yerse de polise git.
Dinsizin hakkindan imansiz gelir.

Bir daha da asla mesaj yazma. Kullanmasin bu durumu.

bu yorumu cok sevdim..bence de madem siddet uygulamaz birazda sen ona pisikolojik siddet uygula da gorsun o...:KK53:suskunlugunla umursamazliginla ve evden cikmamanla..cok istiyorsa kendi gitsin:KK12:

benim hatalarım var kabul ediyorum.kendimden ödün verdim hep.asıl niyeti belli aslında

mesajları sinirden yazıyorum yazmam bi daha.evden çıkma mevzusu önemli mi bunu merak ettim
evet onemli tabi.

Ya herseyden onemlisi mantikli dusun.

Bu bosanmadan en buyuk zarari sen goruceksin, o deyil. Bir de duzenini mi bozup gidiceksin ?
O gitsin. Kizim sirf o dedi diye bile yapmazdim ben olsam.

En onemlisi de mahkemede bunu kullanabilirler eyer cekismeli olursa.

doğru söylüyosun onun kafasından geçenleri de anlamak lazım.ama dediğim gibi başı ağrısın istemez o para veip(nafaka işine girmeden)anlaşmalı bitirmek ister işallah sakin kalabilirim akşam.

onun ne istediginin bir onemi yok onemli olan senin ne istedigin! sen sadece onu dinle!

Hala da taviz vermeye devam ediyor. Bakalim ne diyecek diye bekliyor. Ne derse desin minni, onemli olan senin ne diyecegin.

aslına bakarsan ben karşımdaki adama güvenmiyorum karşımda güveneciğim adam olsa konuşur 1 ay süre verir deneyelim derim böyle isterim ama kocama güvenim yok açıkcası yine aynı olayları yaşarız biz çünkü o değişmez benim evliliğim nerden tutsan elinde kalır cinellikte yok nerdeyse tek artı eşimin sorumluluk sahibi olması gerisi 0

evet onemli tabi.

Ya herseyden onemlisi mantikli dusun.

Bu bosanmadan en buyuk zarari sen goruceksin, o deyil. Bir de duzenini mi bozup gidiceksin ?
O gitsin. Kizim sirf o dedi diye bile yapmazdim ben olsam.

En onemlisi de mahkemede bunu kullanabilirler eyer cekismeli olursa.
ben bunu kullanableceklerini bilmiyordum açıkcası ben evde kalmaya devam edersem o eve gelir ama

size katiliyorum..bence adamin kafasindakileri ogrensin, ne istedigini bilsin ve sakinligini koruyp evden ayrilmasin..

sonrada avukatla birlikte yolu cizsin ve isteklerini o zaman konustursun diyorum:KK53:

arkadaşlar o bana bi miktar para vercek (miktar düşük olcak)anlaşmalı boşanalım diyecek eşyalar konusunda da zorlu çıkarmaz tahminim bu

aslına bakarsan ben karşımdaki adama güvenmiyorum karşımda güveneciğim adam olsa konuşur 1 ay süre verir deneyelim derim böyle isterim ama kocama güvenim yok açıkcası yine aynı olayları yaşarız biz çünkü o değişmez benim evliliğim nerden tutsan elinde kalır cinellikte yok nerdeyse tek artı eşimin sorumluluk sahibi olması gerisi 0

bosver sen tatlim onu o sorumlulugu ele gune karsi yapmis demekki..sen yeterince onun isteklerine kulak verdin bu gece son olsun ama bu sefer fark yarat hehe de gec ama uygilama tabii ki bunu ona soyleme simdilik..

ben bunu kullanableceklerini bilmiyordum açıkcası ben evde kalmaya devam edersem o eve gelir ama
Gelse nolucak ki ?

Bak Minnie ben evliliginizin bile duzelebilecegine inaniyorum. Ama tabi sen karakterli ve dik bir durus sergilersen.

Kavga etmek istememissin ama kavgasiz bazen karsindaki haddini bilmiyor.

Ayrica isterse anana babana kufretsin, nolucak? oyle yaptigi zaman, bunun seni ne kadar alcalttiginin farkindamisin, kufur ettiginde onlara hakaret etmis olmuyorsun kendini iyice dusuruyorsun de sakince, cildirsin . Haddini ogrenir ogle ogle.

Pisip durma.

Öncelikle bi konusun , Sakince iki olgub insan gibi..
Belkide durum bosanmaya kadar gitmeyecek...

Arabadan hic bir yararin olmaz Annesinin üstune cünkü.
Nafaka vermek zorunda ama...

Umarim bu asamaya kadar gelmez , ve sorunlarinizi halledersiniz...

bosver sen tatlim onu o sorumlulugu ele gune karsi yapmis demekki..sen yeterince onun isteklerine kulak verdin bu gece son olsun ama bu sefer fark yarat hehe de gec ama uygilama tabii ki bunu ona soyleme simdilik..
şimdi ben ayrılacağım dediğim için o yarın benim gideceğimi düşünüyor ki bende öyle yapacaktım ama arkadaşlar evde kalmam gerektiğini söylüyor ne yapayım yıldırma politikası m uygulayım

arkadaşlar o bana bi miktar para vercek (miktar düşük olcak)anlaşmalı boşanalım diyecek eşyalar konusunda da zorlu çıkarmaz tahminim bu

kabul etme hemen bosanmayi. Benim hic bir sucum yok, ne hayallerle evlenmistim taptaze kizken de gec.
Benim hayatimi mahvediyorsun de.
Yuklu bir tazminat iste illa bosanalim derse.

Bence sen bu herifi kuzu gibi edersin ugrasirsin ama baya.

Bu arada kayinvalideni de al karsina konus, bir daha evime sik sik gelip gitmeni istemiyorum de. kocana da soyle annesiyle olan problemini. Ama seni dinlemiyorlarsa sen de birak ne halleri varsa gorsunler ikili olarak. Ama o zamanlar kocananin ihtiyaclarini giderme.

Bu adam eyer senden bosanmak istiyorsa ki bence blof yapiyor seni sindirmek icin, sen de bu sekilde karsilik ver derim. Annenin yaptiklarini, senin yaptiklarini duyan hakim benim istedigim yuklu tazminati verir dersin zaten.

Back