- 13 Eylül 2013
- 4.185
- 2.582
- 178
Sekerim o seni bunca yil yildirmis, sen de onun canini yak biraz. Bosansan bile eyer, en azindan icin sgumus olur canina okudum dersin.şimdi ben ayrılacağım dediğim için o yarın benim gideceğimi düşünüyor ki bende öyle yapacaktım ama arkadaşlar evde kalmam gerektiğini söylüyor ne yapayım yıldırma politikası m uygulayım
bilmiyorum düzelse bile bi kaç ay sonra yine aynı olaylar olur.ben ayrılıcam dedim ona o da okeyledi ben bu adama karşı nasıl dik durcam bilmiyorum ki yine karşıma eçicek ukala ukala konuşucak akşamGelse nolucak ki ?
Bak Minnie ben evliliginizin bile duzelebilecegine inaniyorum. Ama tabi sen karakterli ve dik bir durus sergilersen.
Kavga etmek istememissin ama kavgasiz bazen karsindaki haddini bilmiyor.
Ayrica isterse anana babana kufretsin, nolucak? oyle yaptigi zaman, bunun seni ne kadar alcalttiginin farkindamisin, kufur ettiginde onlara hakaret etmis olmuyorsun kendini iyice dusuruyorsun de sakince, cildirsin . Haddini ogrenir ogle ogle.
Pisip durma.
bilmiyorum düzelse bile bi kaç ay sonra yine aynı olaylar olur.ben ayrılıcam dedim ona o da okeyledi ben bu adama karşı nasıl dik durcam bilmiyorum ki yine karşıma eçicek ukala ukala konuşucak akşam
hep insan gibi konuşmayı istedim ama karşımdaki adam bilmiyor bunu bugüne kadar konuşabilseydik bu konuma gelmezdik.sorunlar hallolur mu bilmem bu onun tavrına bağlı karşıma çok yapıcı olarak çıkması lazım aksi olursa olmazÖncelikle bi konusun , Sakince iki olgub insan gibi..
Belkide durum bosanmaya kadar gitmeyecek...
Arabadan hic bir yararin olmaz Annesinin üstune cünkü.
Nafaka vermek zorunda ama...
Umarim bu asamaya kadar gelmez , ve sorunlarinizi halledersiniz...
haklısın aslında neden kolay olsun de mi ama ....annemler de boşanmamı istemezler ama ne yaparsan arkandayız diyorlar durum buSekerim o seni bunca yil yildirmis, sen de onun canini yak biraz. Bosansan bile eyer, en azindan icin sgumus olur canina okudum dersin.
iş olayı ne zamandır aklımda ama olmuyor giremiyorum....belki işsiz olmamda onu cesaretlendiriyordurKonusursa sen de dinleme.
Ama tabi kocan sana deyer veriyorsa gercekten, eninde sonunda bunlari yapmiyacaktir.
Ama deyer vermiyorsa o zaman bosanirsin. Ama lutfen kendine is bul, bir sekilde kariyer yap filan.
benim kardesim de benzer seyler yasadi. Kocasi bi de burnundan kil aldirmiyordu tum okuzluklerine ve kardesimin fedakarliklarina ragmen. Ama kardesim yilmadi, en sonunda artik yeter dedi, ben burdayim, istersen ayri kalalim, ve butun kabahatlerini soyledi yuzune. Bir sure ayri kaldilar, aileleirn haberi oldu millet birbirine girdi ki aralari cok iyiydi. Sonra kocasina nolduysa basina tas mi dustu ne oldu anliyamadik, adam birden deyisti. Simdi ben ne kadar da kotu kocaymisim diyip duruyor. Kisaca onlar erdi muradina.haklısın aslında neden kolay olsun de mi ama ....annemler de boşanmamı istemezler ama ne yaparsan arkandayız diyorlar durum bu
iş olayı ne zamandır aklımda ama olmuyor giremiyorum....belki işsiz olmamda onu cesaretlendiriyordur
benimki de burnundan kıl aldırmaz bende çok fedakarım aynen kardeşin gibi ama fedakarlığımın hiç karşılığı yok maalesef.benimkinin kafasını dank eder mi bilemem... o anasnın evine gitmez arkadaşım benim gitmemi bekler ancak öyle ayrı kalırızbenim kardesim de benzer seyler yasadi. Kocasi bi de burnundan kil aldirmiyordu tum okuzluklerine ve kardesimin fedakarliklarina ragmen. Ama kardesim yilmadi, en sonunda artik yeter dedi, ben burdayim, istersen ayri kalalim, ve butun kabahatlerini soyledi yuzune. Bir sure ayri kaldilar, aileleirn haberi oldu millet birbirine girdi ki aralari cok iyiydi. Sonra kocasina nolduysa basina tas mi dustu ne oldu anliyamadik, adam birden deyisti. Simdi ben ne kadar da kotu kocaymisim diyip duruyor. Kisaca onlar erdi muradina.
Umarim kocan tam bir okuz ve merhametsiz pisligin teki deyildir. Evlilige 4 yilini vermissin, serefinle biraz savas derim. Sonucta aldatma, maddi sorumsuzluk , dayak yok. Sadece piskolojik siddet var, ve sen de ona yap derim aynini. Kendine deyer ver, biraz deyerini anlasin, kiymetini bilir belki kaybetme korkusu olunca.
Birak anasinin evine gitsin .
Zaten gitsin, kayinvalidenin suratini da gormemis olursun bir sure.
iyi en azından hayatın boyunca muhattap olmak zorunda kalmazsın adamlaYok canım şükür ki çocuk yok;
amin. yardım ve öneriler için teşekkür ederim aslında gireceğim diyalog az çok belliMinnie umarim, korktugun gibi bir muhabette girmezsin. Haberlrini bekliyor olucam.
Allah yardimcin olsun.
Cok dua et. Dualarin gucune inaniyorum. Piskolojik olarak seni guclendirecektir.
ben hep sabrettim ayrılığı dile etiren biri değildim ama yoruldum mesaj yazdım o da aradı yarın halledelim dedi durum bu.eşi zor bi insan.çabası yok hiçHiç mi sansı yok evliliğinizin. Kolaymı yuvayı yıkmak. Çokmu dile getiriyorsunuz ayrılığı..
adam konuşmuyorki.geldi ha söyle ne konuşacaksan konuş dedi.ben bu tavrınla nasıl olacak doğru düzgün iletişim kralım dedim.bu zamana kadar yeterince kurduk yapılacak belli yarın gider dilekçe veririz dedisakin ol canım sessizce konuşun o bagırdıgında sus sakinleşmesini bekle ve konuşmana devam et sende bagırma o bagırırsa yani
adam konuşmuyorki.geldi ha söyle ne konuşacaksan konuş dedi.ben bu tavrınla nasıl olacak doğru düzgün iletişim kralım dedim.bu zamana kadar yeterince kurduk yapılacak belli yarın gider dilekçe veririz dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?