Galiba ağır bi depresyon geçiriyorum. .

Yaaa bak sende kendince cok haklisin ama su saydigin iyi ozellikler inanki yok bicok kocada bdv yi okusan anlarsin.o mesleginden dolayi biraz oyle olmus sanirim.umitsiz vaka degilsiniz.bak cicekte gondermis sende ona guzel bi masa hazirla dondugunde.sarilarak opup koklasarak daha guzel dertlesiliyo inan.o seni gogsunde uyuturken anlat derdini kiziyorum beni bosluyosun demede ben seni cok ozliyorum boyle cok uzuluyorum de ama bunlari derken daha cok saril.cunku sizin sandigigniz gibi buyuk sorunlariniz yok.evliliginizde yeni oturucaktir hepsi.kocacigiignizla mutluluklar:)

Öncelikle iş için başta şükretmelisin bende bankaya girmek için uğraşıyorum ki bi de sözde marmara mezunuyum hala bi umut bekliyorum. Eşin senin beklentilerini karşılamıyorsa o zaman sende beklentilerini düşük tutacaksın başka çaresi yok gibi.Eğer imkanınız varsa haftasonu bi tatile çıkın başbaşa mutlaka iyi gelecektir.Bende bi kaç ay öncesine kadar o kadar umutsuzdum ki hala işler düzelmiş değil hatta daha da kötüye gitti diyebilirim ama psikolojik olarak hiç de kötü değilim ve mutluyum.içindeki devi uyandır diye bir kitap öncelikle onu okumanı şiddetle tavsiye ederim.Son söz olarak mutluluk bize gelmiyor bizim kendi düşüncelerimizle mutlu oluyoruz bunu anladım kitap sayesinde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…