- 18 Temmuz 2014
- 1.650
- 1.570
- 163
- Konu Sahibi karmakarisik56
-
Esim görev için 4 gündür evde yok ve ben 4 gündür düşünüyorum. ..
Ne için yaşıyorum ?
Sabah kalkıyorum 7 de. Ortalığı toparla hazırlan servise bin ise git. . Gün boyu bi sürü insan olmadık varlıklara tahammül et.. yapmacık bi gülümseme olsun yüzünde .. canın sıkkın da olsa belli edemezsin müşteriye neden çünkü orası bir banka.. müdürün saçma sapan istekleri bitmez. Isim olsa izin almak için kırk takla atmam gerekiyor. . Neyse aksami et bi şekilde. . Servise bin eve gel. Yemek yap. Eşinin gönlünü et. Bir yıldır evliyim esimi Zorlama dikca bana ne çiçek alır ne de güzel bi sürpriz yapar. Ne hayallerim vardi.. Halbuki daha yeni evli sayılıriz ama eşime böyle beklentilerim olduğunu söylediğim zaman bana offf ne boş işler bunlar deyip duruyor.. mecbur kalmadıgi surece konusmaz eşim. Günün nası geçti derim ii . O kadar. O mübarek ağzını sadece acıktım yada şu is yapılacak demek için açar. . Sanki duvarlara konuşuyorum. . Ben sanki onun hayatında yaşamını yürütmesi için var olması gereken , ses etti mi offf yine başladın denilir sustu tu lan, hiçbir beklentisi olmaması gereken bir varlığım.. ses çıkar mamali sorun yaratma mali yim.. en sevmediğim huyu şu eşim çok kaba ve kırıcı konuşur kavga ettiğimizde. Ona göre o sinirlendi mi ben erkek sinirlendi deyip susmak ve alttan almak zorundayım..
Bu 4 gündür neredeyse hiçbir şey yemedim şu ve kola bi iki parça ekmek dışında. . Iste evde hep bunu düşünüyorum. Ben ne için kim.için bu hayatı yaşıyorum. . Eşimi çok severek evlendim hala da seviyorum onu ama beni anlamıyor. . Konu sadece eşim de değil bankada mutsuz evde mutsuz yoruldum.. Eşime anlatıyorum çocuk yapalım geçer diyor ama ben istemiyorum yani orada bile kendi isteğini düşünüyor. . Saat 2 de aradı yemek yedin mi diye sordu Hayır dedim ii tamam sen yine saçmalama ya başladın dedi kapattı. .. yani.hiç çekmiyor bile beni.. yerimde o olsaydı bu kadar bile kendisine katlanır miydi bilmiyorum. Çok yoruldum. Basımı alıp gitmek istiyorum şu an su masada ölsem zoruma gitmez.......
Anneme bahsettim dua et diyor bu bana kendimi teselli etmek gibi bisey olarak gorunuyor kimse gücnmeyin ama pek inançlı biri de sayılmam maalesef. . Çıkış yolu bulamıyorum. ........
Bak aslında bu gibi durumlarda tek taraflı bakmamak lazım.Eğer beklentilerin çok yüksekse,çok fazla melankoliksin,etrafında ki herkes senle ilgilensin ya da senin düşündüğün şekilde olsun istersen hayat sana da eşine de eçkilmez gelir.Mutluluk anlık birşeydir.Şu an deli gibi mutluyken,bir haberle yıkılabilir insan.İnsan elindekilerle mutlu olabilmeyi bilmeli.Etrfaına bir bak kim bilir ne çaresiz dertlerle yoğruluyor insanlar.Malesef şu bir gerçek ki,yuvayı gerçekten dişi kuş yapıyor.Erkekler biraz yönlendirilerek hareket ediyor.Ne kadar eşlerimizden memnun da olsak,Türk filmlerindeki gibi değildir.Bu kadar duyarsız bir eşte,yemeğini yedinmi diye aramaz.Hayata biraz olumlu bak.Sen cıvıl cıvıl ol.Sorun değil sohbet et.Kimse iş yerinde güllük gülistanlık değil.3 kuruşa izinsiz ağır şartlarda çalışan insanlar gülebiliyorlar.Herşey insanın beklentileriyle alakalı.Herşeyden şikayet edip,mütvazi olmayım memnuniyetsiz davranıp,sürekli bozuyk bir moral gülmeyen surat,yemez içmez biri olursak kimse katlanamaz.Kendimiz bile.Esim görev için 4 gündür evde yok ve ben 4 gündür düşünüyorum. ..
Ne için yaşıyorum ?
Su an ölsem en fazla ne olur . Konu komşu is arkadaşları iki gün konuşur. Eşim tekrar evlenir. Ne de olsa erkek adam değil mi.
Sabah kalkıyorum 7 de. Ortalığı toparla hazırlan servise bin ise git. . Gün boyu bi sürü insan olmadık varlıklara tahammül et.. yapmacık bi gülümseme olsun yüzünde .. canın sıkkın da olsa belli edemezsin müşteriye neden çünkü orası bir banka.. müdürün saçma sapan istekleri bitmez. Isim olsa izin almak için kırk takla atmam gerekiyor. . Neyse aksami et bi şekilde. . Servise bin eve gel. Yemek yap. Eşinin gönlünü et. Bir yıldır evliyim esimi Zorlama dikca bana ne çiçek alır ne de güzel bi sürpriz yapar. Ne hayallerim vardi.. Halbuki daha yeni evli sayılıriz ama eşime böyle beklentilerim olduğunu söylediğim zaman bana offf ne boş işler bunlar deyip duruyor.. mecbur kalmadıgi surece konusmaz eşim. Günün nası geçti derim ii . O kadar. O mübarek ağzını sadece acıktım yada şu is yapılacak demek için açar. . Sanki duvarlara konuşuyorum. . Ben sanki onun hayatında yaşamını yürütmesi için var olması gereken , ses etti mi offf yine başladın denilir sustu tu lan, hiçbir beklentisi olmaması gereken bir varlığım.. ses çıkar mamali sorun yaratma mali yim.. en sevmediğim huyu şu eşim çok kaba ve kırıcı konuşur kavga ettiğimizde. Ona göre o sinirlendi mi ben erkek sinirlendi deyip susmak ve alttan almak zorundayım..
Bu 4 gündür neredeyse hiçbir şey yemedim şu ve kola bi iki parça ekmek dışında. . Iste evde hep bunu düşünüyorum. Ben ne için kim.için bu hayatı yaşıyorum. . Eşimi çok severek evlendim hala da seviyorum onu ama beni anlamıyor. . Konu sadece eşim de değil bankada mutsuz evde mutsuz yoruldum.. Eşime anlatıyorum çocuk yapalım geçer diyor ama ben istemiyorum yani orada bile kendi isteğini düşünüyor. . Saat 2 de aradı yemek yedin mi diye sordu Hayır dedim ii tamam sen yine saçmalama ya başladın dedi kapattı. .. yani.hiç çekmiyor bile beni.. yerimde o olsaydı bu kadar bile kendisine katlanır miydi bilmiyorum. Çok yoruldum. Basımı alıp gitmek istiyorum şu an su masada ölsem zoruma gitmez.......
Anneme bahsettim dua et diyor bu bana kendimi teselli etmek gibi bisey olarak gorunuyor kimse gücnmeyin ama pek inançlı biri de sayılmam maalesef. . Çıkış yolu bulamıyorum. ........
Saat 2 de aradı yemek yedin mi diye sordu Hayır dedim ii tamam sen yine saçmalama ya başladın dedi kapattı. .. yani.hiç çekmiyor bile beni.. yerimde o olsaydı bu kadar bile kendisine katlanır miydi bilmiyorum.
Anlaşılan eşinizde sizin bu melankoli durumunuzdan sıkılmış. Çekmez elin adamı çekermi. Ne bekliyordunuz, neden yemedin bitanem neyin var aşkım hadi anlat bana demesini mi? Hayat çok acı ne yazık ki... Yemek yemezseniz kimse sizin peşinizden koşmaz, unutmayın o sizin kocanız, erkeğiniz, anneniz değil. (Yanlış anlamayın çoğu erkeğin yapısında böyle sevecenlik olduğunu düşünmediğimden böyle diyorum) 1 yıldır evli bir bayan olarak gözlemlediğim; ne kadar güleryüz gösterirsen o kadar olumlu tepki alırsın, ne kadar dertleri takmazsan o kadar mutlu olursun, ne olursa olsun kocana sımsıkı sarılırsan oda sana sarılır. Ama ne zaman depresyona girersin, bunalırsın, sıkıntı yaratırsın, huzurur kaçırırsın işte o zaman erkek sabredemez. Madem eşinizi seviyorsunuz somurtup bunları düşünmek yerine açın telefonu sevgidolu konuşun yanınıza geldiğindede birer kahve yapın, dertleşmek istiyorum seninle bir arkadaşım olarak diyin. Kocanız sinirlenince çok öfkeleniyormuş, huyu bu demekki, o zaman siz alttan alın, ama buna gocunmayın, sonra şevkatle yaklaşarak kırıldığınızı söyleyin. Bende bazen inanamıyorum kendime ve eşime, nasıl oluyorda bu kadar severken bazen anlaşamıyoruz diye. Ama evlilik bu çocuk oyuncağı değil, o senin kocansa çıkar yol bulmak zorundasınız
Maddi durumunuz iyiyse calisma derim..
Esim görev için 4 gündür evde yok ve ben 4 gündür düşünüyorum. ..
Ne için yaşıyorum ?
Su an ölsem en fazla ne olur . Konu komşu is arkadaşları iki gün konuşur. Eşim tekrar evlenir. Ne de olsa erkek adam değil mi.
son derece katılıyorum melankoli durumu her zaman olduğu takdirde sıkar fakat insan sevgilisinden eşinden zaman zaman şefkat bekliyor. off sıkıldım kapat demek yerine sorun neden kaynaklanıyor çözebileceğimiz bir şey mi en azından deneyelim falan yok. zora gelemiyor erkekler ve bende buna çok kızıyorumBu yorumunuz üzerine bir şey sormak istiyorum; hiç mi üzülmez insan, hiç mi dertleşmek istemez, sevdiğin insandan şevkat beklemeyeceksen kimden bekleyeceksin. Zaman zaman aynı şeyden muzdarip olduğum için soruyorum. İyiysem, hoşsam neşeliysem her şey güzel ama hiç dertlenmeyeceksin, derdin olsa da onu meşgul etmeyeceksin. Ama kocaların derdi olduğu zaman ilk sarıldıkları biz oluyoruz. Adaletsizlik değil mi bu, kendimi çok kötü hissediyorum bazen bu yüzden. Erkekler sorun sevmiyor, sürekli güleryüz, anlayış istiyor tamam, aynı şeyleri biz isteyince neden sorun oluyor ? Ya da insan sevgi kelebeği gibi sürekli gülümseyebilir mi ? Biraz ilgi beklemek ya da sorunları paylaşmak istemek depresiflik mi ? Hep tek taraflı fedakarlık mı olmak zorunda ? Gerçekten aklımı kurcalıyor bunlar...
Bu yorumunuz üzerine bir şey sormak istiyorum; hiç mi üzülmez insan, hiç mi dertleşmek istemez, sevdiğin insandan şevkat beklemeyeceksen kimden bekleyeceksin. Zaman zaman aynı şeyden muzdarip olduğum için soruyorum. İyiysem, hoşsam neşeliysem her şey güzel ama hiç dertlenmeyeceksin, derdin olsa da onu meşgul etmeyeceksin. Ama kocaların derdi olduğu zaman ilk sarıldıkları biz oluyoruz. Adaletsizlik değil mi bu, kendimi çok kötü hissediyorum bazen bu yüzden. Erkekler sorun sevmiyor, sürekli güleryüz, anlayış istiyor tamam, aynı şeyleri biz isteyince neden sorun oluyor ? Ya da insan sevgi kelebeği gibi sürekli gülümseyebilir mi ? Biraz ilgi beklemek ya da sorunları paylaşmak istemek depresiflik mi ? Hep tek taraflı fedakarlık mı olmak zorunda ? Gerçekten aklımı kurcalıyor bunlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?