- Konu Sahibi karmakarisik56
-
Yanlış anlaşıldım sanırım. Ben şunu söylemek istedim, dertleşmek istediğimizde sorun çıkartır cinsten değilde onunla paylaşmak istediğimi hissettirmemiz lazım. Sorunu paylaşmak var paylaşmak var. Adam iş yerindeyken telefon edip onun moralini bozmak var, yada eve geldiğinde moralimiz bozukta olsa güleryüz gösterip yemekten sonra iki arkadaş gibi dertleşmek var. (Ben aksine çoğu kez hatalı olan modeli yaptım, hatta eşimin ağlamalarıma dayanamayıp işten eve beni teselli etmeye geldiğide olmuştur ancak anladım ki, onu güleryüzle karşılarsam, onunla gerçekten derdime çare bulmak için onu yanıma alarak konuşursam ikimizde hem üzülmüyoruz hem dahada sıkı sarılıyor bana) Trip atacaksam bile onu karşıma alarak trip atmıyorum. Onu yanıma alıyorum, canımı sıkan şeye trip atıyorum. Ama her canımı sıkan şeyde sorun çıkartırsam iş daha kötü oluyor.. Zaten bu yapı kemikleşince, eğer canımı sıkan çok büyük birşey varsa ağzımı bıçak açmıyorsa eşim anlıyor ve beklediğimiz şefkatli erkek ortaya çıkıyor. Ama eşimi suçlamadan, hatalı o olsa bile onu suçlamadan... Erkekler bence bu konuda sorunu sevmiyor.
Bi de şunu söylemek istiyorum.
Eşim morali bozuk olduğunda bana her türlü kaprisli yapabiliyor
Bana gelince sen Yapma
Neden bayanlar
Ben eşim den daha mı az insan im sizce
Yada eşim benden daha mı fazla insan
Erkek surat sevmez mis
Bende odun gibi erkek sevmiyorum o zaman
Bu çifte standart ne zaman bitecek..
Aynen. .. tek ihtiyaç duydüğüm şey belkide bu..eşin sana bi sarılsa sanki herşey düzelicekmiş gibi.. önceden de böyle miydi bilemiyorum ama bazı şeyleri tek başınıza halletmeniz gerekiyor sanırım. Birde yaşıyoruz ama ne için? sorusunu bende çok soruyorum kendime, kendimiz için yaşamamız gerekirken başkaları için yaşıyoru, oyüzden mutlu değiliz sanırm
Yanlış değil eşim amir evet haklı olabilirsiniz ama bende çok aşırı derecede yoruluyorum ama onu ihmal etmemYanlissam duzeltin, esiniz asker miydi? Az konusmasinin sebebi stresli bir isinin olmasindan kaynakli olabilir. Yine ayni seyden dolayi da sorun istemiyor olabilir.
Hicbir is kelle koltukta calismak kadar yorucu olamaz. Tabi ki her isin zorlugu var, herkes bir sekilde ölüm riski altinda ama polis veya askerle kiyaslanamaz hicbiri.
Hele de rutbeliyse gun icinde yapilan telefon gorusmeleri, telsiz konusmalari resmen cildirtacak duzeyde olur çoğu zaman.
Bence bunlari da dikkate almalısınız.
Bu dediklerinizin hepsi doğru
Ama ben ifade edemedim galiba
Dikkat eden taraf hep biz olmalıyız, kadınlara öğütlenen bu
Sen şunu yaptın, sen bunu yaptın diye günün her saati durumumuza bakılmadan suçlanabiliyorken, biz onlara şunu yaptın diyemiyoruz. Deyince oooo beni suçladın oluyor, kızdığım bu nokta, içimden geldiği gibi ağlayamayacaksam ya da sinirlenip ağız tadıyla atışamayacaksam, hep dikkat edip, kızarken bile aman şöyle anlamasın diye kasacaksam, derdimi anlatmak için bile uygun ortam bekleyeceksem nerede hayat arkadaşlığı. Hep bu idare eden taraf olmak yoruyor beni, ben onu hep anlayacağım, erkek şöyledir böyledir kuralları hep akılda tutulacak, bu bana kendimi çok kötü hissettiriyor =(
Kızlar eşim çiçek göndermiş. .
Üzerine de seni seviyorum ..
Kocacigin .. yazdırmis..
Utandım şimdi. .
Ayrıca mudur le konuştum on ğun sonra izne çıkıyorum. . Inşallah
. Çıktım mi. Ne depresyon dan
Teşekkür ederim Sayın vivelamourHadi geçmiş olsuuuuuun
Esine de burada anlattığın gibi detaylı ciddi bir şekilde anlatmalisin umarim seni anlarEsim görev için 4 gündür evde yok ve ben 4 gündür düşünüyorum. ..
Ne için yaşıyorum ?
Su an ölsem en fazla ne olur . Konu komşu is arkadaşları iki gün konuşur. Eşim tekrar evlenir. Ne de olsa erkek adam değil mi.
Sabah kalkıyorum 7 de. Ortalığı toparla hazırlan servise bin ise git. . Gün boyu bi sürü insan olmadık varlıklara tahammül et.. yapmacık bi gülümseme olsun yüzünde .. canın sıkkın da olsa belli edemezsin müşteriye neden çünkü orası bir banka.. müdürün saçma sapan istekleri bitmez. Isim olsa izin almak için kırk takla atmam gerekiyor. . Neyse aksami et bi şekilde. . Servise bin eve gel. Yemek yap. Eşinin gönlünü et. Bir yıldır evliyim esimi Zorlama dikca bana ne çiçek alır ne de güzel bi sürpriz yapar. Ne hayallerim vardi.. Halbuki daha yeni evli sayılıriz ama eşime böyle beklentilerim olduğunu söylediğim zaman bana offf ne boş işler bunlar deyip duruyor.. mecbur kalmadıgi surece konusmaz eşim. Günün nası geçti derim ii . O kadar. O mübarek ağzını sadece acıktım yada şu is yapılacak demek için açar. . Sanki duvarlara konuşuyorum. . Ben sanki onun hayatında yaşamını yürütmesi için var olması gereken , ses etti mi offf yine başladın denilir sustu tu lan, hiçbir beklentisi olmaması gereken bir varlığım.. ses çıkar mamali sorun yaratma mali yim.. en sevmediğim huyu şu eşim çok kaba ve kırıcı konuşur kavga ettiğimizde. Ona göre o sinirlendi mi ben erkek sinirlendi deyip susmak ve alttan almak zorundayım..
Bu 4 gündür neredeyse hiçbir şey yemedim şu ve kola bi iki parça ekmek dışında. . Iste evde hep bunu düşünüyorum. Ben ne için kim.için bu hayatı yaşıyorum. . Eşimi çok severek evlendim hala da seviyorum onu ama beni anlamıyor. . Konu sadece eşim de değil bankada mutsuz evde mutsuz yoruldum.. Eşime anlatıyorum çocuk yapalım geçer diyor ama ben istemiyorum yani orada bile kendi isteğini düşünüyor. . Saat 2 de aradı yemek yedin mi diye sordu Hayır dedim ii tamam sen yine saçmalama ya başladın dedi kapattı. .. yani.hiç çekmiyor bile beni.. yerimde o olsaydı bu kadar bile kendisine katlanır miydi bilmiyorum. Çok yoruldum. Basımı alıp gitmek istiyorum şu an su masada ölsem zoruma gitmez.......
Anneme bahsettim dua et diyor bu bana kendimi teselli etmek gibi bisey olarak gorunuyor kimse gücnmeyin ama pek inançlı biri de sayılmam maalesef. . Çıkış yolu bulamıyorum. ........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?