Galiba ağır bi depresyon geçiriyorum. .

sirf bu sebeple evlilikten korkuyorum...

madem kendimi tek basima mutlu edecegim ve o beni takip edecek.... oyleyse neden evleneyim diyorum.
cocuk yapmayi dusundugum zaman babasiz buyumesin diye nikaha evet diyecegim galiba.

konunuzu takipteyim.
Size surekli beklenti icerisinde olmamanizi,
Olmayan seyler icin uzulmek yerine olanlarin arti ve eksilerini dusunmenizi tavsiye ederim.

Esinizin kizginken bagirmasina zaten karsilik vermeyin, alttan almaktan oturu degil, onun -siz ne soylerseniz soyleyin- o an kavgaya odaklandigindan oturu anlamayacagi icin.
Daha sonra sakince konustugunuzda hak verebilir.
Sizi hakli bulmasa dahi farkli kisiliklere sahip oldugnuzu kabul etmek gerek.
Ancak orta yola da yanasmiyor ve hep benim dedigim olsun diyip dayatmaci bir tutum sergiliyorsa o zaman eksiler hanesine kocaman bir isaret koyup tekrar dusunmenizi tavsiye ederim...

Bu dediklerinizin hepsi doğru
Ama ben ifade edemedim galiba
Dikkat eden taraf hep biz olmalıyız, kadınlara öğütlenen bu
Sen şunu yaptın, sen bunu yaptın diye günün her saati durumumuza bakılmadan suçlanabiliyorken, biz onlara şunu yaptın diyemiyoruz. Deyince oooo beni suçladın oluyor, kızdığım bu nokta, içimden geldiği gibi ağlayamayacaksam ya da sinirlenip ağız tadıyla atışamayacaksam, hep dikkat edip, kızarken bile aman şöyle anlamasın diye kasacaksam, derdimi anlatmak için bile uygun ortam bekleyeceksem nerede hayat arkadaşlığı. Hep bu idare eden taraf olmak yoruyor beni, ben onu hep anlayacağım, erkek şöyledir böyledir kuralları hep akılda tutulacak, bu bana kendimi çok kötü hissettiriyor =(

Ben seni anladim senin ic huzurun yok o yuzden disardaki etmenler daha cok batiyo gozune ilkokulda tekerleme gibi soyletirlerdi bize kisi kendinden bilmelidir isi diye kendini iyi hissetmeye esinin yaninda hayattan bezmis degil de daha mutlu olmaya calis belki ise yarar.Manevi yonunu guclendirmye de calis derim insan ozunden ne kadar uzaklasirsa sapakliga cikmaza bunalima o kadar cok duser. Bu yuzden insanlar bu kadar buhranda

Kendine acilen seveceğin bir hobi edin.Bu dil kursuna gitmek olur,dansa yazılmak,spor yapmak vs..aklıma bil gelmeyen bir dolu şey.
senin kafanı evdeki sıkıntılardan ve işteki stresten uzaklaştıracak bir uğraşa ihtiyacın var.sakın yorgun oluyorum şu bu vs. diye bahane bulma,en azından dene. göreceksin,çekim yasası diye birşey var. "sen" düzelip mutlu olmaya başladıgında çevren de öyle olacak.
tecrübeyle sabittir.

Hanımlar hamımlaar... Erkek depresif sevmez , erkeğe surat asma, erkeğe yansıtma derken sizler de geleceğin şikayet edilen eşlerini doğuracağınızı gösteriyorsunuz.

Neden erkek çekmesin ? İyi güne kötü günde ne demek ? Kadın ya da erkek bedenen ve ruhen sonsuza dek sağlıklı kalacağına dair kontrat mı imzalıyor evlenirken ?

Elbette depresyonda da yanında olacak evlilik ne için var ?

Yazılan yorumlardan iletişimle ve ben diliyle ilgili olanlara katılıyorum ama erkek sevmez mızmız kadını sözüne katılmıyorum. Robot muyuz yahu ?

Kızlar sağolun yazmışsınız hepiniz ama benim sorunum herhangi bir beklenti yüksekliğinden kaynaklanan bi problem değil.
Eşimle kafa yapıları mız çok farklı evet arada sevgi var ama nereye kadar götürür bu sevgi ..

Bi de şunu söylemek istiyorum.
Eşim morali bozuk olduğunda bana her türlü kaprisli yapabiliyor
Bana gelince sen Yapma
Neden bayanlar
Ben eşim den daha mı az insan im sizce
Yada eşim benden daha mı fazla insan
Erkek surat sevmez mis
Bende odun gibi erkek sevmiyorum o zaman
Bu çifte standart ne zaman bitecek..

Peki flörtde ya da nişanlıyken belli etmedi mi fikir ayrılıklarınızı eşiniz ? Bir de psikoloğa gitmeyi düşünür müsünüz ? İkiniz beraber daha iyi olur sanki.

''olumlu düşünmenin gücü ''
''kuantum''
''secret''
bu konuları araştırmanızı tavsiye ederim .
içinizdeki tanrıçayı şımartın :)
sevgiyle kalın :)

eşin sana bi sarılsa sanki herşey düzelicekmiş gibi.. önceden de böyle miydi bilemiyorum ama bazı şeyleri tek başınıza halletmeniz gerekiyor sanırım. Birde yaşıyoruz ama ne için? sorusunu bende çok soruyorum kendime, kendimiz için yaşamamız gerekirken başkaları için yaşıyoru, oyüzden mutlu değiliz sanırm

Özet bilgiler vereyim.
Kendi kafamda da sadece eşimi tar ti yorum
Kötü yanları :
Az konuşur. Mecbur kalmadıgi surece konusmaz.
Hemen sinirlenur eğer çok çig rin dan çıkartır Sam küfür edebilir
Gamsız
Odun dur.
Sorun çıkarmayim ister.

Iyi yanları
Sadık tir. Aldatma yalan olayları yoktur.
Ev işlerinde yardım eder
Her gece göğsüne alıp uyutür yoksa uyuyamaz
Ailesine karşı korur. Bi yanlıslari olursa beni de alıp lafini soyler o evi terk eder.
Benim kazandı gim parayi da kendi kazandığını da israf etmez. Kimseye de göndermez
Bana karşı şefkatli dir sürekli yemek yedim mi şu içtim mi ilgilenir.

Şimdilik bu kadar

Aynen. .. tek ihtiyaç duydüğüm şey belkide bu..

Yanlissam duzeltin, esiniz asker miydi? Az konusmasinin sebebi stresli bir isinin olmasindan kaynakli olabilir. Yine ayni seyden dolayi da sorun istemiyor olabilir.
Hicbir is kelle koltukta calismak kadar yorucu olamaz. Tabi ki her isin zorlugu var, herkes bir sekilde ölüm riski altinda ama polis veya askerle kiyaslanamaz hicbiri.
Hele de rutbeliyse gun icinde yapilan telefon gorusmeleri, telsiz konusmalari resmen cildirtacak duzeyde olur çoğu zaman.
Bence bunlari da dikkate almalısınız.

Yanlış değil eşim amir evet haklı olabilirsiniz ama bende çok aşırı derecede yoruluyorum ama onu ihmal etmem

Ne yazık ki öyle.. Yaşı kaç olursa olsun öncelikli idare eden taraf kadın oluyor. Ama bunu düşünmek bile kötü hissetme sebebi :) Kendimi düşünüyorum, eskiden bazı şeyleri idare eden taraf ben olmasaydım şuanda eşimi bu derece kazanmış olmazdım. Yuvayı dişi kuş yapar diye boşuna dememişler sanırım. Adaletli değil farkındayım, ama şuanda düşünüyorum, olaylar hep kendi yararıma. Zaten insanlar birbirini tanıyınca ilişkinin devamı böyle olmuyor, tanıdıkça nelere kızar nelere sinirlenir öğreniyorsun, ama eşimde benim nelere kızıp sinirleneceğimi çok iyi bilir, bunu bilerek aynı hatayı yaparsa o zaman vay haline :) Ben sizi çok iyi anladım. İlişki iki kişilik, ikimizde aşığız, ama neden anaç olan benim? Benim de ihityacım var... Yıpratıcı bir süreç olduğunu inkar etmiyorum ki... Eşi tanıya tanıya, kendimizi tanıta tanıta değişebileceğinden bahsediyorum. :)

Hadi geçmiş olsuuuuuun

Esine de burada anlattığın gibi detaylı ciddi bir şekilde anlatmalisin umarim seni anlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…