A Aslii222
Simdi maddi durumu iyi bir arkadasimi aradim beynine pihti atti ve acilen ameliyat oldu kendiside, herseyini ozelde yaptirir, devlet memuru oldugu icin bi nebze dusuk odemistir belki ama 60 bin odemis ameliyatina.
Ayrica neyin ekstrasini istemis hastane???
Bu annenin hicbir sosyal guvencesi yokmuymus???
Bir de devlette beyine pihti atma ameliyatini yapacak tonla beyin cerrahi varken, neden ozel hastane yani?
Gidin o hastaneye kartimin burada kullanildigina dair supheli islem öğrendim dokum istiyorum deyin.
Bir detay daha, 200 bin gibi bir parayi bankaniz size bildirmis olmaliydi bu çekim yapilirken, yapildi mi bu bildirim?
Aranız nasıl şimdi?Yarın bu konuyu bir avukata danışacağım bir şey yapılabilir mi diye. Avukat olan, hukuki bilgisi olan arkadaşlar da fikir belirtirse çok sevinirimBana biraz zor gibi görünüyor, whatsapptan borç olduğunu söylet diyenler olmuş ama nasıl olur acaba
Allah'ım hala hastane ediyorsunuz. Annesi hasta falan değil. O para hastaneye ödenmemistir. Ana oğul dolandırıcı bunlar.
Konuşmuyoruz, küstü bana beyefendi istediği takım elbiseyi almadığım içinAranız nasıl şimdi?
Ya da sizce konuyu yargıya taşıyacağımı söyleyip gözünü korkutup ödeme yapmaya mı ikna etmeye çalışmalıyım?
Konu nasıl takım elbiseyi sizin almanıza geldi ki? Bir bana acilen takım elbise almam lazım dese oldu hayırlı olsun sana der sesimi etmezdim.Konuşmuyoruz, küstü bana beyefendi istediği takım elbiseyi almadığım için
Bir kısmını hastaneye bizzat ben ödedim. Geri kalanı bilmiyorumBende zerre inanmadim hastalik hikayesine ama..
Bir kısmını hastaneye bizzat ben ödedim. Geri kalanı bilmiyorum
Ay şaka gibi yaa, küsmüş bir de. Çekilmez böyle biri.Konuşmuyoruz, küstü bana beyefendi istediği takım elbiseyi almadığım için
Bir kısmını hastaneye bizzat ben ödedim. Geri kalanı bilmiyorum
Ama siz elinizle yapmışsınız neredeyse tüm ödemeleri...Dava da açsanız pek bişey çıkmaz burdan. Ne diyeceksiniz ki "anlık olarak akıl sağlığımı kaybetmiştim" mi? Belli ki rızaya dayalı diyecekler...Bir kısmını hastaneye bizzat ben ödedim. Geri kalanı bilmiyorum
tam anlamıyla seni manipüle ediyor. ve de maddi olarak kullanıyor. umarım uzaklaşırsınBana "bencil ve şımarık dünyadan biraz uzaklaş artık" yazmış.