Galiba 6 aylık sevgilim tarafından dolandırıldım.

evet özellikle bizim ülkemizde hala daha evde kalma diye bi saçmalık devam ettiği sürece
özellikle 30 yaş üstü meslek sahibi kadınlar böyle bi baskı hissediyorlar
hele ki anne de olmak istiyorsa vay haline
çünkü bu güruh sahiden de hayatta her şeyim oldu bi yuvam olmadı hala düşüncesine kapılıyor
özellikle de karşısına doğru düzgün partner çıkmamışsa, ilişkiler hep bi noktada tıkanmışsa, hiç doğru eşleşmeyi yakalayamamışsa bi zaman sonra kadın, sorunun kendisinde olduğunu düşünmeye başlıyor
önceki ilişkilerim hep bi sebepten bitti bu yaşa geldim yalnız kaldım, bari bunu elden kaçırmayayım kafasına giriyorlar
halbuki böyle olmamalı
ben de 30 yaş üstü bekar bir kadınım. benim de karşıma doğru eşleşme diyebileceğim birisi çok uzun zamandır çıkmıyor
hatta çok yakın zamanda tam birini buldum, bu sefer doğru düzgün bir ilişkim olacak galiba diye düşünebildiğim biriyle tanıştım
ama çok kısa sürdü ve ayrıldık, bitti. ve tamamen onun kendi hayatından kaynaklı olarak bitti
kendimi sorunlu olarak görüyor muyum? hayır çünkü olmayınca olmuyor
kısmet değilmiş, ne yapsaydım yani ben aman elimden kaçmasın diye onun hayatındaki sorunları mı onarmaya kalksaydım?
böyle bişey mümkün değil. o yüzden hayatıma kaldığım yerden devam ediyorum
konu sahibinin sevgilisi gibi birisi karşıma çıksaydı benden ilk para istediği anda kıçına tekmeyi vururdum

Bunu ozellıkle abhazlar diyor diye biliyorum ve doğru tespit diyorum.

Bir erkek senden 10 lira bile istese kıçına tekmeyi vuracaksın.para isteyen erkek çöp erkektir.her ne durumda olursa olsun bahanesi yok bu olayın.tam bir kırmızı alarm.tek başına ilişki bitirme nedeni hem de tereddüt etmeden.30 yaşına geldim bunu öğrendim.

6 aylık ilişkide asla para alışverişi olmamalı
kadın da istememeli.
masraflı bir yemek yersin ortak ödersin, tatile gidersin ortak ödersin, otele gidersin yarı yarıya ödersin falan okey
karşı taraf zengin değilse bu ekonomide bu tarz şeyler anlayışla karşılanabilir belki.
ama para isteme kısmı asla olmamalı
bölüşmek başka bişey, dilenmek başka bişey.

250 bin kaptırmışsın umarım zenginsindir bu zamanda 250 binle neler yapılıyor biliyor musun, seni deniyor diyen aptal arkadaşlarınla münasebetini kes, daha başını çok belaya sokarlar, bir erkek kadından para istemez kadın da erkekten istemez, ister sevgili olun ister nişanlı, para alışverişi karı koca arasında olur ancak, çok seviyoruz aramızda paranın lafı olmaz diyen asalaktır net

Sanki adam 15 yaşında lise mezuniyetine gidecekte annesinden takım elbise istiyor gibi annesi de ucuzunu alalım diyor gibi, kocaman adam kıyafetini alamıyorsa kimseyle sevgili olmasın evlenip çocuk yapmasın, bu erkek modelinden var ama benim bir tane ex sevgilim de bana ayakkabı allll beni löp löp et yemeye götür ben araba aldım param yok demişti arabayla seni gezdiriyorum demişti(yalan) ben de sen erkeksin iki iş yap o zaman bizde kadın parası isteyene g.vat deniyor demiştim sonra bana sen para gözsün dedi ve ayrıldık, bende para göz olanın kendisi olduğunu benden ayakkabı falan isteyenin o olduğunu söyledim tabi iğrenç ya
O utanmaz benden ayakkabı ve para istiyor ama vermeyince ben paragöz oluyorum ben ona sen jigolo ol sana daha uygun bir meslek demiştim
Ama hayat bu ilerde de umarım aynı psikolojiye sahip olurum evde kaldım diye kaptırmam malı mülkü

Seni bankamatik olarak kullanıyor bu adam uzak dur. En nefret ettiğim erkek tipi 3 kurusu yok cebinde ama erkeklik desen gırla. Bu manipülasyona gelmesen iyi edersin en azından bu kadar borca şükret daha fazla borçlandırmadan. Yakında başkasını bulur düğününüde sana yaptırır bu

Adamdan ayrıl borcunu ödemesi içinde pek bir süre tanıma yoksa yine öteler. Müge anlıya çıkıp seni ifşalıycam diye tehtid et sonrada engelle bırak o tutuşsun ailesinede söyle.

ahahaha cevapların süper olmuş
kapak sesi buraya kadar geldi
bence psikolojin değişmez çünkü evde kalmak diye bişey yok
henüz doğru eşleşmeyi yakalamamış olmak diye bişey var
evlenip hayatını geçirmek belki de bir ömür yaşlanmak isteyeceğin insan senden para koparmaya çalışan bir profil olmamalı
öylesiyle mutlu olamayacağına göre yani öyle tiplerin gerçek amacı zaten seninle evlenmek olmayacağına göre
bişey kaybetmiş sayılmıyorsun aslında

Ben hiç mantıklı bulmadım sevgilinizin davranışını. Ve resmen sizi manipüle ediyor. Ayrılın bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…