funda suyu depo yağları yakıyor...tabiki diyetle beraber..:)

canım sen başlayalı 1 ay olmuş sanırım.sonuç nedir. ne kadar kilo verdin.yaptıklarını anlatırmsın rica etsem.a.s.

benim kazıkçı aktara sordum 12 tl dedi. bi yer daha var orayada soruyum ama ya bana da dokunursa napcam.kaş yapak derken göz çıkarmayak.bide kullananlar LÜTFEN sonuçları iyi ya da kötü yazsınlar

bugün alıp kullanmaya başladım.. az önce içtim hatta .. 10tl ye aldım ben 1 litresini..tadı çok kötü diye yorumlar okuyunca korkmuştum içemicem diye ama bana okadar kötü gelmedi.. yani içilebilir.. tadı çok kötü olsa ben içemiyorum çünkü mucizeler daha yaratsa içemiyorum ..neyse ki bunu içebilicem.. zamanla tecrübeleri yazarım

evet kızlar buyuk umutlarla basladıgım funda suyu maceram 2 gunde sona erdı.ıyı yanı ıdrar sokturuyor.4 saatte 7 kez wc ye gıttım.kotu yanı carpıntı yaptı.tansıyonumu dusurdu elım ayagım bosaldı.karıncalanma oldu bıde nasıl bır uyku anlatamam ben uyumamaya calışıyorum ama ıcım uyuyorkaydirigubbakcemile3 benim bunyem saglamdır ama ılk defa bırsey bana bu kadar cok dokundu:sinifsinif:

prensesperi geçmiş olsun canım
Bende acayip tuvalete gidiyorum
Ve inanılmaz su içiriyor
Ama yağ atmanın en etkili yoluda bol su tüketim bol idrara çıkmak zaten
Tansiyonunu düşürüyorsa başka kullanma en iyisi
Bende kötü bi durum şimdilik Allaha şükür

deryacık sevındım adına.bı ark daha dokunmus ona uzulmustum banada oldu.dıyetıme yardımcı olacak dıye sevınmıstım:sinifsinif: cesaret edıp ıcemedım tekrar beter ettı.ıdrara cıkman ıyı ıdrarla atacak sanırım kılocuklarıkaydirigubbakcemile2

inşallah canım ramazanda aldım 7 kilocuk versem tam süper olacakguclubacismile

üf ya korktum şimdi.bunun az satılanı olsaydı 250 ml 500 ml felan denerdik en azından yaramazsa atardık.ama 1 lt den aşağı yok

bende kaç gündür içiyorum
ama hiç tuvalete çıkarmıyor. :1no2:aksine kabızlık sorunum oluyor.hiç etkilemiyor beni anlamadım bu işeCADIARZU

başka bişey yapmıyorum, sadece geceleri geç saatte tatlı dondurma yiyordum birkaç gündür dikkat ediyorum
birde zıpır oğlumun peşinde koşmak spor sayılırsa o işte

birde ben emziriyorum hala, sanırım sütümüde arttırdı maşallah diyeyimde bu süt olayı riskli biraz
luk luk seslerinden anladım arttığını :)
nette okumuştum anne sütünü arttırır yazıyordu

bi kaç gündür aklım da acaba alsam mı almasam mı diyip duruyorum.bi kaç kişi zarar görmüş korktum ben de

bende aldim bugün bavuluma koydum eve dönünce kullanmaya basliyacam umarim ise yarar

benim acilen başlamam lazım buna...
7 kilo fazlam var...
çoğunluk vermiş kilo funda suyuyla..
demekki bi hikmet var bunda...

kızlar ben 4 gündür içiyorum
2 kilo vermişim :)
tavsiye ederim

ya bende denemek istiyorum hiçbişey fayda rtmedi bu funda suyuna çok olumlu yorumlar grlmiş heveslendim şimdi benim oturduğum yerde aktar yok bi ara merkeze gidersem mutlaka alıcam yada birisine sipariş veririm heralde şuan zayflama hapı kullanıyorum onlar bitsin hemen buna başlicam

canım senle aynı şehirdeniz sen kaça aldın istanbul daki arkadailar 8 ila 15 arası demişler bizim buralardada öylemi acaba

kızlar bu sabah okuduklarıma dayanamayıp gidip aktardan aldım 1 lt lik şişede mecitefendinin ve sadece 6 tl fiyat olarakda gayet iyi ama gercekden ilk içince ağzımda cok kötü bi tat bıurakdı üzerine bol su içtikçe tadı yok olmaya başladı ben tok karnına kullanıcam bi çok kişşi öle yapmıs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…