soruma kimse cevap vermedi ama:1rolleyes: ben kutusunun arkasında yazana göre yaptım. ve ac karna içtim hiç bişey olmadı. üstelik ülserim de var. 3 gün gibi bi sürede 1 kilo verdim. su ana kadar kullandıgım hiç birşey bu kadar etkili olmamıştı. kesinlikle tavsiye ederim.:içelim:
kızlar sormak istediğim bi-kaç şey var,öncelikle bununla beraber diyet yapmalı mıyım ve marka olarak seçtiğim şey önemli mi ayrıca bunu 1 ay kullanıp 1 ay kullanmamak gibi bi olaydan bahsediyorsunuz bu ne içindi cevaplarsanız çok mutlu olurum.:))
Yediklerine dikkat edersen canım daha iyi sonuç alırsın sonuçta bu diyet yanına destek yardımcı bir ürün
Piyasada ne markalar var bilmiyorum ama aktarına güveniyorsan tavsiye ettiğini alabilirsin ben mecitefendiyi aldım
1 ay kullanıp ara verme olayına gelince vücut 1 ay boyunca alışıyor ve tepki vermemeye başlıyorAmaç vücuda bağışıklılık kazandırmamak suyun etkisini artırmaka.s.
Yediklerine dikkat edersen canım daha iyi sonuç alırsın sonuçta bu diyet yanına destek yardımcı bir ürün
Piyasada ne markalar var bilmiyorum ama aktarına güveniyorsan tavsiye ettiğini alabilirsin ben mecitefendiyi aldım
1 ay kullanıp ara verme olayına gelince vücut 1 ay boyunca alışıyor ve tepki vermemeye başlıyorAmaç vücuda bağışıklılık kazandırmamak suyun etkisini artırmaka.s.
kızlar funda suyunun üstüne soğuk sumu ılık sumu eklicez ...
yardımcı olurmusunuz lütfen...
ben normal dışarda olan sudan ekliyorum ne ılık ne sıcak ne soğuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?